Hadi şimdi hep birlikte !

birzayiflamasureci

2017 GELİNİ
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
100
89
13
HER PAZARTESİ TARTI GÜNÜ!
İSTEYEN KATILABİLİR :KK200:

Artık sizde kilolarınızdan bıkmışsanız, yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporları ve en önemlisi birbirimize destek olduğumuz bu başlığa katılmak isterseniz bekleriz :KK28:

BAŞLANGIÇ KİLOLARI (22.02.2016)

• birzayiflamasureci-> 78kg
  • SevdaSozleri-> 81 kg
  • Sevilah-> 60.1 kg
29.02.2016

Herkese selamlar!
Uzun yıllardır kilo problemi yaşıyorum, bazen çok verdim bazen ise verdiğim 2 katını geri aldım.
Herşeyden öte kendimi psikolojik açıdan yıpranmış hissediyorum.
Mayıs sonu ablamın düğünü var, geçen yıl nişanında herkes bana kilomla alakalı bir şeyler söyledi. O zaman kendi kendime siz düğünde görürsünüz gibi şeyler söylemiştim. Eylül'den beride sözde diyet yapıyorum. Ama farkettim ki 3,5 ayım kaldı onlara kendimi gösterebilmek için.
Çevremdekiler hatta nişanlım bile gerçek kilomu bilmiyor söylemedim, utandım ve tabi ki bunlar benim suçum. Şimdi 77.5 kiloyum boyumsa 160. 65 kiloya düştüğüm zaman başta nişanlım ve ailem olmak üzere herkese 65 kilo olduğumu söyleyeceğim, önceden söyleyemedim utandım ama bakın ben başardım düştüm 65 kiloya diyeceğim.
Temelli hedefim 52-53 falan. Ama ilk amacım ablamın düğününe kadar 60-65 arası bir rakam görmek. İmkansız mı bence değil her gün 1 saat tempolu yürüyüş, bol su ve diyetle bunun yapılabileceğini düşünüyorum. Her hafta diyete başladım, her pazartesi..
Ama yarın son hafta ve son pazartesi, yarın gerçekten başlıyorum.
Sizde benimle olmak ister misiniz? Bazen yeter dayanamıyorum diyeceğimiz zamanlara birbirimize destek olalım mı? Kimler yarın benimle başlıyor :)

Son düzenleme:
Meraba benimde boyum 171 kilom 66 sana katilmayi cok isterim yaza kadar 56 kilo olmak istiyorum

Ne mutlu bana o halde! Hep beraber başaracağız inanıyorum. Her sabah bir önceki gün neler yediğimide burada yazacağım inşallah müsait olma durumuma göre, ama yarından itibaren hiç bozmayacağım, söz!

Bende varım kızlar doğum kilolarımdan kurtulmam lazım artık 1.57 boyum 61.2 kilom 53 olmam lazım bana da yardım edin neler yapabiliriz?

Bende varım kızlar doğum kilolarımdan kurtulmam lazım artık 1.57 boyum 61.2 kilom 53 olmam lazım bana da yardım edin neler yapabiliriz?

Öncelikle kesinlikle spor yapmalıyız asansörü hayatımızdan çıkarmamız gerek kısacası fazlaca hareketli bir yaşantımız olmalı, minimum karbonhidrat maksimum sebze, bakliyat ve protein almalıyız, aldığımız karbonhidratta sağlıklı olmalı, yani kepek, buğday ve tahıllı gibi.. Yağlar ise yalnızca tereyağ ve zeytinyağ olmalı çünkü vücudumuzdan dışarıya atabildiğimiz tek yağlar bunlar, margarin ve sıvı yap vücutta kalıyor. İş basit ama icraatte sorun var işte. Ama yapacağız! Bende ilerde anne olacağım üstelik seneye evleniyorum ve erken anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla hamile kalmamalıyım

Evet kesinlikle her Pazartesi tartı günümüz olsun, yarından itibaren başlayalım, tartıldığımız zaman ödemimiz varsa ya da regl zamanındaysak bunuda mutlaka belirtelim
Olur peki spor olarak be yapmayi dusunuyosunuz ben leslie 3 mil yapiyodum ama surekli ayni seyi yapinca vucut alisiyomus o yuzden fitness blendar da yapicam

Olur peki spor olarak be yapmayi dusunuyosunuz ben leslie 3 mil yapiyodum ama surekli ayni seyi yapinca vucut alisiyomus o yuzden fitness blendar da yapicam

Leslie beni yormuyo ve terletmiyo alternatif olarak yapabilirim ama ben her gun 1 saat duzenli tempolu yuruyus yapmayi dusunuyorum evinde yurume bandi var. hem en temel en iyi spor :)

merhabalar ben de yarın ciddi bir şekilde başlamayı düşünüyorum kilom hep 70 civarındaydı ama bu yıl 80e çıktım yazın bu forumlarla 5 kilo verdim ama devam ettiremedim şuan yine 80 civarındayım boyum 1.67 artık insanların laflarından da çok rahatsızım ve daha 19 yaşındayım sizinle kararlı bi şekilde başlamak istiyorum

merhabalar ben de yarın ciddi bir şekilde başlamayı düşünüyorum kilom hep 70 civarındaydı ama bu yıl 80e çıktım yazın bu forumlarla 5 kilo verdim ama devam ettiremedim şuan yine 80 civarındayım boyum 1.67 artık insanların laflarından da çok rahatsızım ve daha 19 yaşındayım sizinle kararlı bi şekilde başlamak istiyorum

Caniim benim hosgeldin:) bende 20 yasindayim yaslarimiz bir yani inan bende cok bunaldim cevremdekilerin laflarindan yarin herkes buraya kilosunu yazsin bende liste yapayim her hafta neler yaptik ona gore konusalim. Her pazartesi tarti gunu

günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum 81 kilo :(:(:( boy:167 güzel bi şekilde başladım diyete hadi bakalım

Kızlar tartıldım bende 60.1 haftaya bakalım ne olacak henüz bişe yemedim oğlum hasta olduğu için sabahladık o uyuyunca bende uyudum ve yeni kalktım birazdan bişeler yiyip yazıcam tam bi diyet olamayacak benimki bu hafta maalesef.

Back
X