- 19 Ocak 2016
- 100
- 89
- 13
- Konu Sahibi birzayiflamasureci
HER PAZARTESİ TARTI GÜNÜ!
İSTEYEN KATILABİLİR
Artık sizde kilolarınızdan bıkmışsanız, yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporları ve en önemlisi birbirimize destek olduğumuz bu başlığa katılmak isterseniz bekleriz
İSTEYEN KATILABİLİR

Artık sizde kilolarınızdan bıkmışsanız, yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını, yaptığımız sporları ve en önemlisi birbirimize destek olduğumuz bu başlığa katılmak isterseniz bekleriz

BAŞLANGIÇ KİLOLARI (22.02.2016)
- birzayiflamasureci-> 78kg
- SevdaSozleri-> 81 kg
- Sevilah-> 60.1 kg
Herkese selamlar!
Uzun yıllardır kilo problemi yaşıyorum, bazen çok verdim bazen ise verdiğim 2 katını geri aldım.
Herşeyden öte kendimi psikolojik açıdan yıpranmış hissediyorum.
Mayıs sonu ablamın düğünü var, geçen yıl nişanında herkes bana kilomla alakalı bir şeyler söyledi. O zaman kendi kendime siz düğünde görürsünüz gibi şeyler söylemiştim. Eylül'den beride sözde diyet yapıyorum. Ama farkettim ki 3,5 ayım kaldı onlara kendimi gösterebilmek için.
Çevremdekiler hatta nişanlım bile gerçek kilomu bilmiyor söylemedim, utandım ve tabi ki bunlar benim suçum. Şimdi 77.5 kiloyum boyumsa 160. 65 kiloya düştüğüm zaman başta nişanlım ve ailem olmak üzere herkese 65 kilo olduğumu söyleyeceğim, önceden söyleyemedim utandım ama bakın ben başardım düştüm 65 kiloya diyeceğim.
Temelli hedefim 52-53 falan. Ama ilk amacım ablamın düğününe kadar 60-65 arası bir rakam görmek. İmkansız mı bence değil her gün 1 saat tempolu yürüyüş, bol su ve diyetle bunun yapılabileceğini düşünüyorum. Her hafta diyete başladım, her pazartesi..
Ama yarın son hafta ve son pazartesi, yarın gerçekten başlıyorum.
Sizde benimle olmak ister misiniz? Bazen yeter dayanamıyorum diyeceğimiz zamanlara birbirimize destek olalım mı? Kimler yarın benimle başlıyor :)
Son düzenleme: