- 30 Mayıs 2023
- 114
- 16
- 13
- 29
- Konu Sahibi Basak ayaz
-
Öğrendikten sonra birkez bana neden anlatmadın dedim konuştuk konu kapandı 2 gün önce sosyal medyalarindan bu kadına bakmış yineDoğru anladıysam eşiniz sizden önce evli bir kadınla birlikte yaşıyor değil mi?
Yani bunu sonradan öğrendiyseniz bu durum sizi mutsuz ediyorsa kendi ilişkinizi gözden geçirin. Ha yok önemli değilse sürekli bu konuyu açmayın eşinize
Ve bu beni çok üzdü çok kötü kavga ettik zaten sıkıntılar vardı daha çok yıprandım evlendikten belli süre sonra hatasını yakaladım ve bunun ardı arkası kesilmedi çok yıprandım cokDoğru anladıysam eşiniz sizden önce evli bir kadınla birlikte yaşıyor değil mi?
Yani bunu sonradan öğrendiyseniz bu durum sizi mutsuz ediyorsa kendi ilişkinizi gözden geçirin. Ha yok önemli değilse sürekli bu konuyu açmayın eşinize
tamam şimdi anladım yazımınızda noktalama paragraf kullanmamışsınız o yüzden çok anlaşılmıyordu.Öğrendikten sonra birkez bana neden anlatmadın dedim konuştuk konu kapandı 2 gün önce sosyal medyalarindan bu kadına bakmış yine
Çok ifade ettim yeri geldi arkadaş gibi konuştum yeri geldi mi eşi gibi adam söz veriyo yine aynıtamam şimdi anladım yazımınızda noktalama paragraf kullanmamışsınız o yüzden çok anlaşılmıyordu.
Yani ben de eşimin geçmişteki insanlara bakması hoşuma gitmez elbette haklısınız ve hataları devam ediyorsa düzgünce konuşun kendinizi ifade edin hala geçmişe dönüp bakıyorsa kapı orada
Tiktok dedin orda bi uzaklaştım.
Haklısınız çok yoruldum çok bunaldm üç gündür tek lokma sürmedim hiç bişi yemiyorum moral bozukluğundanBen hos karsilamam..ne demrk eskisine bakmak hic isim olmaz oyle bi kafayla hayatimin geri kalanini acaba ile surduremem ben niye suphede yasayim ki ya
Benim dediğimi aynısını yazmissinzhenüz unutamadım unutmaya çabalıyorum sen hatırlattıyorsun diyor meali
ne kadar zamanlık evlilik pekiBenim dediğimi aynısını yazmissinz
Bizim bir yıl oldu o kişiyle yaşadığı olay üç sene önce olan biseymis doğru mu yalan mı bilmiyorum sevgilileri bir ay sürmüş aynı evde bir hafta kalmışlarne kadar zamanlık evlilik peki
ee fazla bir yaşanmışlık yok peki eşinin sana karşı tavırları yaklaşımı nasılBizim bir yıl oldu o kişiyle yaşadığı olay üç sene önce olan biseymis doğru mu yalan mı bilmiyorum sevgilileri bir ay sürmüş aynı evde bir hafta kalmışlar
Eskiden çok güzeldi ilk hatasini yakalayana kadar hamile kaldım evliligimiz çok güzeldi çok güzel anlaşıyoruz diye istyodum bebek bende oda düşük yaptıktan sonra hatta bir gece sonra bı hatasını yakaladım ondan sonra güvenimi sarstigi için devamlı diken ustundeydim her telefonunu kurcaladıgmda hep bı hatasını yakaladım rabbimin bildiği varmış ki düşük yaptım yoksa evladimda ziyan olcktiee fazla bir yaşanmışlık yok peki eşinin sana karşı tavırları yaklaşımı nasıl
aldatma mı hatadan kastınEskiden çok güzeldi ilk hatasini yakalayana kadar hamile kaldım evliligimiz çok güzeldi çok güzel anlaşıyoruz diye istyodum bebek bende oda düşük yaptıktan sonra hatta bir gece sonra bı hatasını yakaladım ondan sonra güvenimi sarstigi için devamlı diken ustundeydim her telefonunu kurcaladıgmda hep bı hatasını yakaladım rabbimin bildiği varmış ki düşük yaptım yoksa evladimda ziyan olckti
çok üzücü. lütfen güzel kalbinizi böyle insanlara harcamayınBen onun gözünün içine bakarken ne isterse yaparken benim düşük yaptığım gece ağrıdan sizidan duramazken o başka sitelere bakiyomus onu geçtim aynı evde yaşadığı kadına baktı sürekli hep yakaladım bu son nokta oldu öyle solim telegram yükleyip aramızda bı sıkıntı yokken bin tne gruba üye olup farklı farklı kisilere mesaj atmış ve gruplar eskort sitesi
Allah razı olsun canım benim senin kalbinde çok güzel derdime derman olmaya calsiiyosun Allah razı olsunçok üzücü. lütfen güzel kalbinizi böyle insanlara harcamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?