Hadi yorumlarda dertleşelim

çok üzücü. lütfen güzel kalbinizi böyle insanlara harcamayın
Ama hiç kimsem yok sahip çıkan iki tne oğlum var ilk evliligimden çalışamıyorum edemiyorum oğlum çok küçük ve hiperaktif eski eşim yiginla borç birakti üstüme işe girsem icralarima kesilcek bakıcı sekiz bin istyo evim kira kafayo yeme derecesine geldim artık

ah be canım ikinci evliliği bari iyi tartsaydın

ESİNİZ YADA SEVGİLİNİZ size deseki ben unutmaya çalıştıkça sen hatirlatyosun bu ne demek olur unutamamis anlamında olur dimi
hayır olmaz belliki geçmişini geride bırakmış sürekli önüme getirme diyor.

ama eşinin geçmişi çok kabarık çok güvenme ve kendini güvenceye al. çalışabilirsen çalış veya kenara para koy. Sen düşük yaptığında sıkıntı çekerken üzüntülüyken şey videoları izliyormuş bu adam geçmişte kendini hiç belli etmedi mi siz görüşürken bir anda bu derece şerefsiz olamaz.

Boşanmayı düşünüyor musunuz?Her işte bir hayır vardır.Kocanız hiç sağlam bir pabuca benzemiyor.

Canim benim yemin ederim telefonu bile ortadaydı o kadar kurnazmis ki lavaboya girip uygulamayı yüklüyor çıkarken siliyo telefonda hep ortada neden çünkü uygulamayı kaldriyo mesaj glme ihtimali yok ondan guveniydm gözümün içine bakıp kazık atiyomus ben dusmanima bile düşmanlık yapamdm bu zamana kadar buda iyi oynaynca kandim

Boşanmayı düşünüyor musunuz?Her işte bir hayır vardır.Kocanız hiç sağlam bir pabuca benzemiyor.
Düşünüyorum özür dileyerek söylüyorum ben icerde koltukta yatıyorum muhatap bile olmuyorum ama ailem sahip cikmiyo ailem sorumsuz bakıcı sekiz bin istyo icralarim var evim kira nasıl gecinicem çocuklarım ziyan olur diye korkuyorum

Sana verilebilecek tek fikir iyi korun çocuk sakın yapma ve boşanmaya çalış bu adamla ömrünü harcama

Çocuk varmıydı sizde?

2 tane evladın varmış 3.yü yapma. Mesleğin yok sanırım ev kira diyorsun bu şartlarda mevcut cocuklara bakmak bile zorken o kocan olacak adama güvenip çocuk yapma.

Asla yanlış da anlamayın ama adama güvenseniz bile meslek yok ev yok maddi olanak yok 3.çocuk istemek nasıl bir kafa ben anlayamadım. Bu hayatta kocan da anan baban da olsa kimseye güvenmeyeceksin kendinde varsa vardır ben böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…