- 30 Mayıs 2023
- 114
- 16
- 13
- 29
- Konu Sahibi Basak ayaz
-
Ama hiç kimsem yok sahip çıkan iki tne oğlum var ilk evliligimden çalışamıyorum edemiyorum oğlum çok küçük ve hiperaktif eski eşim yiginla borç birakti üstüme işe girsem icralarima kesilcek bakıcı sekiz bin istyo evim kira kafayo yeme derecesine geldim artıkçok üzücü. lütfen güzel kalbinizi böyle insanlara harcamayın
ah be canım ikinci evliliği bari iyi tartsaydınAma hiç kimsem yok sahip çıkan iki tne oğlum var ilk evliligimden çalışamıyorum edemiyorum oğlum çok küçük ve hiperaktif eski eşim yiginla borç birakti üstüme işe girsem icralarima kesilcek bakıcı sekiz bin istyo evim kira kafayo yeme derecesine geldim artık
Çok iyiydi kuzum hani çok akıllı bı insan bile kanar o kadar iyi oynadiah be canım ikinci evliliği bari iyi tartsaydın
hayır olmaz belliki geçmişini geride bırakmış sürekli önüme getirme diyor.ESİNİZ YADA SEVGİLİNİZ size deseki ben unutmaya çalıştıkça sen hatirlatyosun bu ne demek olur unutamamis anlamında olur dimi
Boşanmayı düşünüyor musunuz?Her işte bir hayır vardır.Kocanız hiç sağlam bir pabuca benzemiyor.Eskiden çok güzeldi ilk hatasini yakalayana kadar hamile kaldım evliligimiz çok güzeldi çok güzel anlaşıyoruz diye istyodum bebek bende oda düşük yaptıktan sonra hatta bir gece sonra bı hatasını yakaladım ondan sonra güvenimi sarstigi için devamlı diken ustundeydim her telefonunu kurcaladıgmda hep bı hatasını yakaladım rabbimin bildiği varmış ki düşük yaptım yoksa evladimda ziyan olckti
o zaman en azında tavrını koy seni kaybetme korkusu yaşasınÇok iyiydi kuzum hani çok akıllı bı insan bile kanar o kadar iyi oynadi
Canim benim yemin ederim telefonu bile ortadaydı o kadar kurnazmis ki lavaboya girip uygulamayı yüklüyor çıkarken siliyo telefonda hep ortada neden çünkü uygulamayı kaldriyo mesaj glme ihtimali yok ondan guveniydm gözümün içine bakıp kazık atiyomus ben dusmanima bile düşmanlık yapamdm bu zamana kadar buda iyi oynaynca kandimhayır olmaz belliki geçmişini geride bırakmış sürekli önüme getirme diyor.
ama eşinin geçmişi çok kabarık çok güvenme ve kendini güvenceye al. çalışabilirsen çalış veya kenara para koy. Sen düşük yaptığında sıkıntı çekerken üzüntülüyken şey videoları izliyormuş bu adam geçmişte kendini hiç belli etmedi mi siz görüşürken bir anda bu derece şerefsiz olamaz.
Düşünüyorum özür dileyerek söylüyorum ben icerde koltukta yatıyorum muhatap bile olmuyorum ama ailem sahip cikmiyo ailem sorumsuz bakıcı sekiz bin istyo icralarim var evim kira nasıl gecinicem çocuklarım ziyan olur diye korkuyorumBoşanmayı düşünüyor musunuz?Her işte bir hayır vardır.Kocanız hiç sağlam bir pabuca benzemiyor.
Sana verilebilecek tek fikir iyi korun çocuk sakın yapma ve boşanmaya çalış bu adamla ömrünü harcamaBen onun gözünün içine bakarken ne isterse yaparken benim düşük yaptığım gece ağrıdan sizidan duramazken o başka sitelere bakiyomus onu geçtim aynı evde yaşadığı kadına baktı sürekli hep yakaladım bu son nokta oldu öyle solim telegram yükleyip aramızda bı sıkıntı yokken bin tne gruba üye olup farklı farklı kisilere mesaj atmış ve gruplar eskort sitesi
Çocuk varmıydı sizde?Düşünüyorum özür dileyerek söylüyorum ben icerde koltukta yatıyorum muhatap bile olmuyorum ama ailem sahip cikmiyo ailem sorumsuz bakıcı sekiz bin istyo icralarim var evim kira nasıl gecinicem çocuklarım ziyan olur diye korkuyorum
Evet bu ikinci evliliğim ilk eşimden ayrıldım şiddetten dolayıÇocuk varmıydı sizde?
Yok asla eskiden çok istyodum hatalarını görmeden önce şimdi asla2 tane evladın varmış 3.yü yapma. Mesleğin yok sanırım ev kira diyorsun bu şartlarda mevcut cocuklara bakmak bile zorken o kocan olacak adama güvenip çocuk yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?