- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Amin inş. Kilolarımızın suclusu her zaman biz olmayabiliriz. Sizinki de öyle. Bunu anlayamayan kişilerin laflarına hiç takılmayın, gülün geçin. Kadın bir de hamileymiş. Ben anlamıyorum karnında masum bir can taşıyanların böyle acımasız olabilmesini!Rabbim hayırlısıyla size de saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Evet dr um biraz dominat kilo vermezsem beni tedavi etmek istemediğini söyledi bunu iyiliğim için söylüyor biliyorum çünkü kilolrım başka saglık sorunlarına yol açtıSanırım kendin de kafana takıyorsun.
Eltinin bu şekilde densizlik yapmasına belki normal zamanda kızmaz,
Hatta takmazsın bile
Ama şu an zayıf noktan olduğu için aşırı alınmışsın.
Çam devirmiş elti, evet..
8 aylık hamile ve sadece 5 kilo aldı bunun nedeni yemek yemiyor kilo almak istemiyormuş dr un verdiği vitaminleride almıyorAyyyy, düsüncesiz insan.
Her insanin bünyesi bir degil. Ama elticigin bunu bilmiyor iste.
Akil noksanligi yasiyor elticigin. Gecmis olsun ona.
Sen kendini üzme
Evet dr um biraz dominat kilo vermezsem beni tedavi etmek istemediğini söyledi bunu iyiliğim için söylüyor biliyorum çünkü kilolrım başka saglık sorunlarına yol açtı
Ay o bebege acidim simdi.8 aylık hamile ve sadece 5 kilo aldı bunun nedeni yemek yemiyor kilo almak istemiyormuş dr un verdiği vitaminleride almıyor
Dr um emekli olacak yıllardır bana bakıyor kilo dizlerime yük yaptıgı için ilerde diz ameliyatı olman gerekecek ve daha gençsin diyor diger kilolu hastalarına da aynını söylüyor kendisi çok zayıf ve dinçNowzaradan'a mı özenmiş dr acaba? :)
Verirsin umarım kilolarını.
Spora falan gidebiliyorsan süper olur.
Ya da yürüyüş, yüzme..
Sağlığına da çabucak kavuşman dileğiyle..
Gidemiyorum malesefNowzaradan'a mı özenmiş dr acaba? :)
Verirsin umarım kilolarını.
Spora falan gidebiliyorsan süper olur.
Ya da yürüyüş, yüzme..
Sağlığına da çabucak kavuşman dileğiyle..
Ay o bebege acidim simdi.
Hiiiiic can sıkmaya degmez böyle densizler heryerde var zayifta ne sanki insan olamamis bana gore boyle insanlar kompleksli ve aklinca laf soktugu kisiye karsi buyuk kiskanclik besliyodur ver lafini hicde sok olmaMerhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Kalp damar tıkanıklıgıHemen her konunda saglik sorunlarinin oldugunu soyluyorsun. Merak ettim nedir saglik sorunun ozel degilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?