- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
İnşallah kilo verebilirimYıllar önce yaşadığım bişeyi hatırladım resmen :) bende hayatım boyunca hiç zayıf olamadım hep balıketi yada biraz fazla kilolu oldum. 165 boyum var işte 60 la 70 arası gezdim.Kilolu olduğum dönem kuzenimle yürüyüş yapıyoruz hergün,yaklaşık 15 yıl öncesi :) bir akrabımızın eşi ile karşılaştık,kuzende benim gibi akraba eşide zayıf bir kadın bizden 1_2 yaş büyük.Naber nerden filan deyince biz yürüyüşten dedik,bize öyle aşağılayıcı güldüki,yürüyün yürüyün o popolar erimez dedi,ve ezici bikaç cümle daha söyledi,dalga geçip devam etmişti yola.Aynı kişi ne zaman görse kilo konusunda bizi aşağılardı,düğünde,bayramda,cenazede ama o gün o kadar ağırıma gitmiştiki,terin suyun içinde kalmışım o gülüyor :) aradan bikaç yıl geçti,kilosuna ölümüne dikkat eden bu arkadaşta bir hormon problemi çıkmış,bir şişmişki gördüğümde inanamamıştım, eski benden 2 tane eder o kadar şişmiş.Tabiki ben onun yaptığı terbiyesizliği hiçbir zaman yapmadım.Ama kuzenlede kendi aramızda konuşmadık değil, etme bulma dünyası diye.Bu arada bende hipoglisemi ve insülün direncinden kaynaklı kiloluydum.Şimdi ben ideal kilomdayım,bu arkadaş ne zaman görse çok zayıflamışsın der :) hayatın kime ne getireceği belli olmaz,insanları yargılamak,üzmek,kırmak hemde böyle birşey için çok ayıp.Bakalım zaman ona ne gösterecek.Sanada tavsiyem hayat kısa,çok zor şeyler yaşamışsın,en büyük acıyı yaşamışsın ama bir evladın var çok şükür.Onun için sağlıklı olman lazım.Gerekiyorsa sağlığın için kilo ver ,yapabilirsin emin ol
Allah razı olsun evlat acısı hiç geçmiyor 8 yaşında olacaktı yaşasaydıBaşkasının vücudu için bu tarz bir tabiri kullanan kadınla muhatap olmayı bırakın suratına tükürmeye değmez. Acınız büyük, başınız sağolsun. Kilo, kıyafet geçici şeyler mühim olan sağlık. Canınızı sıkmayın.
Aynen gecen konuda da herkes sormustu ama siz cevap vermediniz. Ne tur bi saglik sorunu yani ? Cozumsuz bir dert mi ?Hemen her konunda saglik sorunlarinin oldugunu soyluyorsun. Merak ettim nedir saglik sorunun ozel degilse?
Bilerek yazmıyorum yaşadıklarımla baglantılı oluyor tek tek yazmak istemedim şimdi birde reflüm oldu tek hastalık için kullandıgım ilaçlar diğer hastalıklara sebebiyet verdiAynen gecen konuda da herkes sormustu ama siz cevap vermediniz. Ne tur bi saglik sorunu yani ? Cozumsuz bir dert mi ?
Benimde kırılmam bundan zaten bide asla bir zamanlar zayıf olduguma inanmıyor 55 kiloydum evlendiğimde deyince gülmüştü ama aldırmamıştımÜzüldüm yaşadıklarınız kötü şeyler keşke bunlari bilmeden böyle laf etmeseymiş
Allah razı olsun Rabbim evladınızı saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim hastalıkla sınamasın kimseyiŞu anki evladiniza Allah güzel yazılar yazsjn uzun ömürler versin.
Ti ye almayın öyle düşüncesiz,kötü niyetli insanları yaptığı çok ayıp gerçekten konuşmayın hiç.Yaptığı hatayı belki idrak eder pişmanlık duyar ama sanmıyorum 7sinde neyse bi insan 70inde de o'dur.
Siz sıkmayın canınızı kilo verilir. O kişiye inat verin kilonuzu daha güzel olun.
Hem o zayıf olsa ne yazar içi pis olduktan sonra..
terbiyesiz ..... keşke sende herkesin bünyesi aynı olmuyor kimisi manda gibi oluyor kimiside hamileyim diye geziyor böyle oratadada nimetten sayıp toplu taşımada yer bile vermiyorlar diyip kestirip atsaydın.Merhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Allah sifa versin. Hepsi icin duzenli ilac kullaniyor musunuz? Ilaclar cidden kilo aldiriyor. Benim de duzenli kullanfigim bir tane ilacim var ama o da ciddi kilo aldirdi bana. Cok istah aciyor. Surekli bi yeme istegi falan. Sizin hastaliklarinizin cogu stres kaynakli gibi.Kalp damar tıkanıklıgı
Anksitiye bozukluk
İnsulin direnci
İltihaplı doku romatizması
Fibromiyalji
Alerjik astım
Dengesiz biraz geçen çok üzülmüştüm haline ama değmezmişterbiyesiz ..... keşke sende herkesin bünyesi aynı olmuyor kimisi manda gibi oluyor kimiside hamileyim diye geziyor böyle oratadada nimetten sayıp toplu taşımada yer bile vermiyorlar diyip kestirip atsaydın.
Evet romatizma anksitiye ve reflü için kullanıyorum şuan evet malesef stres kaynaklıAllah sifa versin. Hepsi icin duzenli ilac kullaniyor musunuz? Ilaclar cidden kilo aldiriyor. Benim de duzenli kullanfigim bir tane ilacim var ama o da ciddi kilo aldirdi bana. Cok istah aciyor. Surekli bi yeme istegi falan. Sizin hastaliklarinizin cogu stres kaynakli gibi.
Allah razı olsunAllah sifa versin. Hepsi icin duzenli ilac kullaniyor musunuz? Ilaclar cidden kilo aldiriyor. Benim de duzenli kullanfigim bir tane ilacim var ama o da ciddi kilo aldirdi bana. Cok istah aciyor. Surekli bi yeme istegi falan. Sizin hastaliklarinizin cogu stres kaynakli gibi.
Ya keske agzinin payini verseydin. Sen sessiz kaldikca o cirkinlesiyor, kabalasiyor. Valla ac agzini yum gozunu.Dengesiz biraz geçen çok üzülmüştüm haline ama değmezmiş
Reflu icin soguk sut ve karbonat iyi geliyor. Bir cay bardagi suya bir cay kasigi karbonat atin. Karistirip icin. Bastiriyor hemen. Yine soguk sut de tek basina kullaniliyor ve o da cok basariliEvet romatizma anksitiye ve reflü için kullanıyorum şuan evet malesef stres kaynaklı
Sorun yaşamak istemiyorum kv görümce ve kp derle çok fazla sorunlar yaşadık kv tamamen eltimi arkasına almış durumda bilerek üstüme salıyorYa keske agzinin payini verseydin. Sen sessiz kaldikca o cirkinlesiyor, kabalasiyor. Valla ac agzini yum gozunu.
Allah razı olsun deneyecemReflu icin soguk sut ve karbonat iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?