Hadsiz

İnşallah kilo verebilirim

Allah razı olsun evlat acısı hiç geçmiyor 8 yaşında olacaktı yaşasaydı

Eee tatlım bi laf vardır tok açın halinden ne anlar diye insanlarla her zaman arana mesafe koyacaksın bir iki can dostun olacak diğerleri faso fiso düşersen bir tekme onlar vurur

Aynen gecen konuda da herkes sormustu ama siz cevap vermediniz. Ne tur bi saglik sorunu yani ? Cozumsuz bir dert mi ?
Bilerek yazmıyorum yaşadıklarımla baglantılı oluyor tek tek yazmak istemedim şimdi birde reflüm oldu tek hastalık için kullandıgım ilaçlar diğer hastalıklara sebebiyet verdi

Şu anki evladiniza Allah güzel yazılar yazsjn uzun ömürler versin.

Ti ye almayın öyle düşüncesiz,kötü niyetli insanları yaptığı çok ayıp gerçekten konuşmayın hiç.Yaptığı hatayı belki idrak eder pişmanlık duyar ama sanmıyorum 7sinde neyse bi insan 70inde de o'dur.
Siz sıkmayın canınızı kilo verilir. O kişiye inat verin kilonuzu daha güzel olun.

Hem o zayıf olsa ne yazar içi pis olduktan sonra..

Allah razı olsun Rabbim evladınızı saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim hastalıkla sınamasın kimseyi

terbiyesiz ..... keşke sende herkesin bünyesi aynı olmuyor kimisi manda gibi oluyor kimiside hamileyim diye geziyor böyle oratadada nimetten sayıp toplu taşımada yer bile vermiyorlar diyip kestirip atsaydın.

Kalp damar tıkanıklıgı
Anksitiye bozukluk
İnsulin direnci
İltihaplı doku romatizması
Fibromiyalji
Alerjik astım
Allah sifa versin. Hepsi icin duzenli ilac kullaniyor musunuz? Ilaclar cidden kilo aldiriyor. Benim de duzenli kullanfigim bir tane ilacim var ama o da ciddi kilo aldirdi bana. Cok istah aciyor. Surekli bi yeme istegi falan. Sizin hastaliklarinizin cogu stres kaynakli gibi.

terbiyesiz ..... keşke sende herkesin bünyesi aynı olmuyor kimisi manda gibi oluyor kimiside hamileyim diye geziyor böyle oratadada nimetten sayıp toplu taşımada yer bile vermiyorlar diyip kestirip atsaydın.
Dengesiz biraz geçen çok üzülmüştüm haline ama değmezmiş

Evet romatizma anksitiye ve reflü için kullanıyorum şuan evet malesef stres kaynaklı

Allah razı olsun

Evet romatizma anksitiye ve reflü için kullanıyorum şuan evet malesef stres kaynaklı
Reflu icin soguk sut ve karbonat iyi geliyor. Bir cay bardagi suya bir cay kasigi karbonat atin. Karistirip icin. Bastiriyor hemen. Yine soguk sut de tek basina kullaniliyor ve o da cok basarili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…