Hafif acılar konuşabilir ama... derin acılar dilsizdir...

amin inşşş... hayat sınavdan ibaret ama çok zormuş çokkk...

yaradanım gönlüne göre versin.. gülümseten huzurlu zamanlar yaşamanı nasip etsin tatlım.. yaşananın önüne geçemezsin nasip kader bızden once yola cıkmıstır..

çok zor arkadasım yasadı bızzat onunla yasadım bunları acısnı haykırıslarını ama ınan sımdı cok mutlu sancıların basladıkca kendını mutlu edecek seylerle oyalan..kendıne yenı şeyler kat çikolatayı sevmıyorsan bugun tadına bak kendıne çiçek al sevdıklerıne sarıl spor yap meyve salatası yap süper bı yemek ısmarla kendıne yenı bı kaç kıyafet al ama kendını kaptma, kendıne kızma, sebep arama çunku bıtsede halen bıtmesıne olan sebep bılınsede aranılıyor dusunuluyor bu daha cok zarar verıyor.. sen degerlısın yaradanım seni görüyor yaşadıklarını bılıyor o yuzden can sendekı beden ruhun yaradanın kendını sev ruhunu sev ınan hersey cok guzel olacak bıraz zaman alsada...

biliyorum geçicek ama çok yıpranıyorum ... dün gece hiç uymadım çok üstüme geliyo insalra moda olmuş hemen boşanmak diyorlar çıldıracak gibiyim ne yaşadımı kim biliyor ...

Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.Mutluluk sizinle olsun.

güzel kızım,üzme kendini hyırlısı buymuşdiye düşün....inan herkesin başına gelebilir hem bebekte yokmuş tecrübe olcaktır senin için...eşylarada çok takılı kalma yavrum önemli olan sesin ve senin can sağlığın ve ruh sağlığın...lütfen sorup incelemeye çalışan konu komşuyuda önemseme öyle çok ve ummadığın kadınlar boşanmak için fırsat kollluyor şu türkiyede ki sen bunların içinde cesaret gösterebilen insanlardansın inan bana....ailen arkanda,canın sağ,genceciksin önüne bak...sen değil kaybeden üzülsün...

inşş ablacım ama çok zorlanıyorum yüzümde bi maskeyle geziyorum... ev eşyalarına bakamıyorum herşey sanki o evi hatırlatıyor ama dönsem biliyorumki aynı şeyleri tekrar yaşıyacağım göze alamıyorum geçicek bunlar biliyorum sizde ne olur dua edin ...

Allah güç versin sana etrafındaki insanları da önemsememeye çalış benim boşanma davam devam ederken annemin arkadaşları "geçmiş olsun" a gelmeye kalktılar vay efendim neden ben tazminat istiyormuşum gibisinden sorgulamalar boşver şimdi ne mi oldu ms hastasıyım bana atak olarak döndü milletin dengesizlikleri bir de mide ağrıları çekiyorum son günlerde bol miktarda takma inan canından önemli değil hiç biri kimse bilemez kimin ne yaşadığını herkes kapısının önündeki pisliği temizlesin ..

Allah yardımcınız olsun,güzel günler çok yakın inşallah,çok sevdiğim bir söz vardır:"KARANLIĞIN EN KOYU OLDUĞU AN,AYDINLIĞIN EN YAKIN OLDUĞU ZAMANDIR" diye...bundan sonraki yaşamınızda aydın günler yaşamanız dileğiyle..

aynn canım ama işte takıoinsan Allah bizim durumumuzdaolan herkese yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…