hafta hafta kilo takibi

arkadaşlar bugün herkes başlangıç kilosu ve bugüngü kilosunu paylaşabilirmi?
haftam:23
başlangıç kilom: 55
şuanki kilom: 60,3

neeeeeeeeee aman Ya Rabbim Allah korusun kendimden korktum şu an

itiraf etmeliyim ki bende ekmeksiz kahvaltı yapmazdım, bugün gidip almaya üşendiğimden sırf yemedim
ya haklısın özellikle 7 den 8 den sonra keşke hakim olabilsek kendimize...
eşim işten 8 de geliyo ve ne yazıkki yiyiyorum hakim olamıyorum kendime. bugün o gelmeden 1 tabak makarna bide 2 tabak çorba içtim. ara öğünde de portakal, mandalina ve 1 dilim kaşar peyniri yedim...
makarnayı yakmışımdır ama yaklaşık 4 saat temizlik yaptım

Gerçekten kilolu hamile kalmak çok zor canım ya ama ne güzel dikkat ediyosun daha kilo da almamışsın o kadar inşallah böyle devam ederiz. böyle mutlu bir beklenti içindeyken kilo tedirginliği çok üzücü oluyor. Doğuralım İnşallah hep birlikte zayıflarız

bu hafta hic dikkat etmedimmmmmmm
tartilmak istemiyorummmmmm az once yarim ekmek yedim bugun 1,5 ekmek yemisimdir hemde beyaz ekmek
ay nazar degdi bana yaaaa hic kilo almamissin diyorlardi

turab571: 60,3
yapraksizyonca :68
sevgilimelek:77
rumigul: 76,5
Haftaya Cuma sabahı aç karnına wc ye girip çıktıktan sonra hafif kıyafetlerimizle tekrar tartılalım, bu haftaki bakalım kim ne kadar almış olur. bugün kilosunu paylaşmayan arkadaşlardanda bekliyoruz başlangıç kiloları ve son hallerini

Benim eşimde saat sekizde gelir ilk hamileliğimdeki fazla kilolarımın sebebide bu geç saatte yenen yemekler ardından içilen çaylar. Ama biz 3 yıldır beraber akşam yeğini kaldırdık. Artık eşim akşam yemeğini saat 6 da iş yerinde yiyor bende evde kızımla yiyorum. İkimiz içinde böylesi daha iyi oldu yoksa oda kilo almaya başlamıştı.

perşembe
kahvaltı 08.00 : kahvaltıda sadece yavaş yemeye ve çayı kahvaltı sonrasına bırakmaya dikkat ediyorum onun dışında doyacak kadar yiyorum kolay yakılan öğün olduğu için.
öğlen 15.00 : 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 4 kuru dolma.
ara: 2 bardak tarçınlı yeşil çay yanında ceviz üzüm pestili
akşam: öğleni geç yiyice akşamda avcıkmadım ama gece ilerleyen saatlerde acıktım bir kase cornflakesin içine yarım muz doğradım yedim.
2lt su
30 dk yavaş tempo dışarda yürüyüş

cuma:
kahvaltı: herzamankinden
ara: 1 elma
öğlen: 4 kuru dolma,bir kase çorba
akşam: 4 kuru dolma, bir kase kadar haşlama et suyu ve bir parça kırmzı et 1 dilim kepek ekmek üzeri acuka.
ara: 2 brdak açık çay ve bir çikolatalı gofret
ara2 :26: : 1 muz
20dk sırt kol egzersizi hemen ardından 10 dk yürüyüş.

ne iyi yapmışssınız... ben nişanlandığımda 54 kiloydum, evlendikten sonra işi bıraktım ve kilolar ardı sıra geldi eşim akşam yemeği konusunda çok sert ne yazık ki ben kaç defa yanında salata yiyim çorbamı içiyim kalkıyım, bişey yemeden oturayım dedim, razı olmadı.. bi insanın ağzına zorla bişey tıkılır mı ki benim eşim yapıyo sanki çok zayıfmışım gibi.. hani hamile kalmadan öncede bu böyleydi onunda çok etkisi oldu bu kilolaya çıkmamda.
siz ne güzel gene iyi kilolarda hamile kalmışssınız, şuan o kadar korkuyorum ki 90ları görürüm diye...

evliliğin ilk yılında alınıyor kilolar maalesef. Ben bunu birazda kültürümüze bağlıyorum güzel zaman geçirmek demek birlikte birşeyler yemek manasına geliyor. Ne zaman sevdiklerimizle biraraya gelsek önce ikram planlarız. İlk yıldada öyle oluyor evde, dışarda sürekli birlikte atıştırmalar Benim evliliğimin ilk yılı aynı zamanda ilk hamilelik dönemim olduğu için bilemiyorum onlar hamilelik kilosumuydu. Hamilelik sonrası başlangıç kiloma dönebilmem avantaj oldu.
Sende şimdilik o kadar dert etme, dikkat et ama dert etme. Doğumdan sonra ilk iş bir zayıflama grubuna dahil olalım o zaman veriririz tüm kiloları.

1 68 boy 66,6 kilo ile başladım diyelim öğrendiğimde 5-6 haftalıktı bebişim. Şu anda tartıda 78,1 çıkıyor yani 11,5 kg almışım..

Haftam : 36+4 yani 37. haftanın içindeyiz :)
Başlangıç: 66,6
Şu an, bugün tartılmış halim : 78,1

Haftam : 36+4 yani 37. haftanın içindeyiz :)
Başlangıç: 66,6
Şu an, bugün tartılmış halim : 78,1

1 68 boy 66,6 kilo ile başladım diyelim öğrendiğimde 5-6 haftalıktı bebişim. Şu anda tartıda 78,1 çıkıyor yani 11,5 kg almışım..

bende sizin haftalarınızda sizin kadar kilo almış olmak isterim. nasıl beslendiniz spor yaptınız mı? ne kadar ve hangi vitaminleri aldınız acaba? Vitamin almak mı almamak mı kilo yapar merak ediyorum. Mutlu sona gelmşsiniz artık inşaallah kolay bir doğumla kavuşursunuz bebeklerinize.

hafta sonu menü paylaşamadım çok fazla dikkat edemesemde kuru incir ve üzüm pestili dışında bir tatlı yemediğim için daha mutluyum ve 40 dklık sporumuda yaptım.
daha fazla paylaşım daha kontrollü beslenmek manasına geliyor :130: kilosunu kontrol etmek isteyen daha sık uğrasın lütfen :13:

kızcelerr selam,şu an 11. haftadayım,58 de hamile kaldım,şu an 61 deyim,sigara günde 2 yada 3 e düştü,bulantım var ama çıkaramadığım için çok mu kilo alıyom neyyy,nasıl besleneyim bu haftalarda,bi de wc ye gidip gelsem bile nefes nefese kalıyom,ne tür egzaresizler yapmalıyım,fikirlerinize ihtiyacım var :26:

ben haftasonu çok abarttım..
misafirlerim vardı ve yaptığım tatlılardan kurabiyelerden yedim hakim olamadım kendime
pazar günü ise çiğ köfte cips bayaa bi abarttım bugün acıkana kadar bişey yemeyim diyorum,
acıktığımda ise 1 haşalnmış yumurta yemeyi düşünüyorum... bugün az yemem gerek haftasonunu telafi etmek için.:26:

Ben reklam olmasın ama diyetarkadasim sitesinden kalori takibi yapıyorum oda beni frenliyor :) Bazen bakıyorum ki çok yemişim uçmuşum diğer gün azıcık frenlemeye çalışıyorum. Ama pek boğazımdan kıstığımı söyleyemicem herşeyi yiyorum tatlı, pasta, hamur işi, ekmek, çerez vs :) Sadece biraz kalori takibi birazcıkda yürüyüşle çoook kilo almaktan korudum kendimi sanırım. Ve hamilelik boyunca bir tek demir hapı kullandım canım. Son zamanlara doğru doktorum balık ve magnezyumda ilave etti şu anda onlarıda alıyorum ekstra başka bir vitamin kullanmadım zaten gerekte yok. Gıdalarla alıyoruz çoğunu. Yumurta, süt, ceviz, tahin pekmez, fındık, vs bunlarıda tüketiyorum düzenli bebişe yarıyor onlar. Doğuma cidden az kaldı heyecanlıyım. İnşallah hepimiz kolay doğumlar geçirir, sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Ve doğuma kadar ne kadar kilo daha alırım onuda merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…