Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

şimdiye kadar ki menün çok güzel tebrik ederim inşallah akşam da böyle güzel olur...

hoşbulduk sende hoşgeldin aramıza...aynı boyda yakın kiloda olmamız sevindirici birbirimize destek oluruz takip ederiz bakalım kim daha sağlıklı kilo verecek

:) bakalım bakalım merak ediyorum ben de :)

bence dengesiz olmuş inşallah akşama çıkmaz acısı ...

Eki Görüntüle 288248

kızlar eksik bilgilerinizi mesaj hakkınız varsa mesajla bilgilendirirseniz sevinirim. unuttuğum arkadaşım varsa lütfen siz de yazın.il günki azmimizi çok beğendim

benim hedef kilom eksik sadece :) 63 yazarsan sevinirim :)

ben de bugünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim kepek ekmek arası beyaz peynir
öğle
2-3 kaşık tas kebabı
1 kase ezogelin çorbası
ara
1 muz
ara
1 bardak süt
akşam
yoğurtlu yağsız kavrulmuş havuç sote
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
yatmadan da salatalık ve yoğurt yiyebilirim
4 km yürüyüş yaptım yorgunluktan ölüyorum

slm kızlar bugun 30dk yürüyüş yaptım menumude yazayım
sabah :yesıl cay az peynır 5 zeytın salatalık az menemen ekmek 1 dılım
ara :10tane uzum
oğle: yesıl cay 1 dılım ekmek 1 kase corba
aksam :1 kase corba 3 kasık ıspanak yemegı az makarna
bırazdan yesıl cayımı hazırlıcam
acıkırsamda 1 bardak sut ıcerım nasıl kızlar .....
buarada 163 boy hedef kıloda 60 eklersen sevınırım

slm kızlar vallahi siz bunları yiyerek doyuyorsanız maşallah sizeee ....
bende katılabilirmiyim aranıza ama ben diyet değilde az yiyeceğim 1.69 boy 68.5 kg hedef 58-60 kg
sabah 10:00
1 ekmek (köy ekmeği) kır pidesi kadar
5 zeytin
1 dilim peynir
öğlen 15:30
3 küçük çikolata
5 badem
3 fındık
akşam 19:15
1 tabak pırasa
1 tabak pilav
yoğurtlu kırmızı lahana salatası

bu arada 30 dk lessi yürüyüş 50 mekik,80 yana dön,100 yanlara eğil,50 bisiklet çevir,100 ip atla
şuana kadar da 3 lt su içtim

öncelikle hoşgeldin
sporlara yorum yapmaya gerek yok ztn
ama menün hakkında birazcık eleştiriye tutucam seni gücenmece yok tmm?
sabah domates-salatalık vs sebzen eksik
öğle yemeği yerine ara öğünlük olan çerez ve çikolata da olmamış, bunları keşke ara olarak yeseydin tabii çikolatayı da azaltman gerek haftada 1-en fazla 2 o da azıcık
akşam da umarım pırasa pirinçli değilmiştir akşam 1 tabak pilav coook fazla en fazla3-4 kaşık yemeni tavsiye ederim çünkü 2 yemek kaşığı=1 dl ekmek
salatana bayıldım onu da soylemeliyim
ne olur eleştirilerime gücenmeyin ben de cok sağlıklı beslendiğimi iddia etmiyorum ama elimden geleni yapıyorum bnm de topiğime gelip yorum yapabilirsiniz beklerim her zaman
hepinize sevgilerhoşçakalın

tatlım çorbayla ekmek yemesen? neden mi? 1 kase çorba=2 kepçe çorba= 1 dl ekmek
onun haricinde menün güzel
tebrikler

selam kızlar o kadar işim vardi ki bugün çok fazla katılamadım ama diyetimi yaptım ve aklım hep burdaydı, çok az kişi menü bildirimi yapmış, sporları da yazın, ne kadar su içtiniz onu da. hadi kızlar ilk günden ağır duruyorsunuz.

kahvaltın hafif olmuş ,imkanın varsa domates salatalık , zeytin ve yeşilik ye. sana diyorum ama benim imkanım yok. öğleyin az karbonhidrat alabilirmişsin. sabah ile öğle arası ara yapmamışsın...onun dışında yediklerinin miktarı sağlık açısından değeri çok iyi ve spor yapmışsın tebrik ederim bol bol da su içtin mi peki

sabah çok güzel, arada öyle.. öğleyin zayıf olmuş... öğle ile akşam arası ağzına küçük bir şe at ki metobolizman hızlansın..sütü mutlaka iç canım.. menün çok güzel tebrik ederim.yürüyüşün de öyle.

hoşgeldin canım...sporlar güzel. sabah ekmek tüketimi çok olmuş. her gün çikolatayı yavaş yavaş azaltabilirsin , ama günde 1 kere küçük bir kaçamak yapabiliriz.akşam pilav çok olmuş.salata güzel.su çook güzel.. iyisin canım

güzel yorum lilycim

kızlar harika başlamışsınız birsürü yorum yaptım ama ben sizin gibi iyi değilim değilim sanırım menüm geliyor

menüm

aç karnına
elma sirkeli ballı su, yarım litre su, 15 dk mekik ( sorunum göbek)

sabah
simit ,,light üçgen peynir, çay

ara
1 kuru incir, 1 ceviz

öğle
3 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
cacık
bir küçük dilim ekmek ( bu olmamalıydı)

ara( bu ara 8 saat sürüyor)

2 kepek ekmekli, peynirli tost
elma, mandalina

ara
light süt

akşam( eşim geç geliyor 20 de yiyebiliyoruz)
1 kase mercimek çorbası , salata

ara
çay, az cevizli sucuk ( ya bu da olmamalıydı)

sadece sabah mekik çektim, sonra işlerimden dolayı ordan oraya koşturdum.şu ana kadar 2 litre su içtim yarım litre daha içmeye çalışacağım

yorumlara bakılırsa katı bi öğretmen havası sezdim sevgi kelebeği
yorumlarımı beğenmene sevindim, ben herkese yazıyorum yorum ztn
senin menü yorumuna gelince....
sabah aç karnına elma sirkeli su bence sakıncalı, neden mi? aç mideye asidik bişey giriyor ve bu midenin florasını yani midenin doğal yapısını bozuyor, ileride ülsere, mide delinmesine bile yol açabilir Allah korusun
kahvaltıda simit de olmamış bir simit yaklaşık 4 dl ekmek demek ki susamları da cabası
üçgen peynirler de ne kadar light da olsa beyaz peynire nazaran daha yağlı ve tuz miktarı fazla, vücutta su tutabilir, sen de kahvaltına domates, salatalık, maydanoz, yeşillik vs ekleyebilirdin
ara da güzel ama incir yerine kayısıyı tavsiye ederim çünkü incirin besin değeri özellikle şeker miktarı fazladır
öğlen ekmek olmasaymış iyiymiş ki sen de ifade etmişsin ztn
akşam da az olmuş sanki
son ara da tatlı ama arada olabilir cok kasma bence

kızlar bugün tartıldıysanız gramı gramına söyleyin ,. yada yarın tartılın.gerçi ben de 58.8 dim düzeltirim onu. tartılma günümüz , yada kazananı belirleme günümüz cumartesi olsun mu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

selam kizlar menümü ba$tan yazayim :)

sabah : 2 bardak ye$il çay

ara : 1 avuç kelogs 1 bardak balli sirkeli su (yarim çay ka$igi bal ile)

ögle : 2 kase yagsiz neredeyse pirinçsiz hazir yayla çorbasi, 1 kk diyet peynir, 4 zeytin

ara : yarim dl kek, bir kutu (125gr) diyet yogurt, 1 kupa sütlü kahve

ak$am : yarim tabak çok az yagli et sote, 3 ka$ik kuskus, yarim kase yagsiz hazir çorba

ara : yarim dl kek, çay

1200-1300 kalori ediyor sanirim, spor yapmadim ama 1 saat ali$veri$e çiktim :)

canım sirkeyi az koyuyorum, zarar vermeyecek kadar..içince zinde oluyorum , domates salatalık yiyemem imkanım yok.peynir 20 kalori..simit konusunda ben de yağlı olduğunu düşünüyorum ama ondan vaz geçemiyorum ben ya belki vazgeçerim beni böyle korkut olur mu :)..ben tam bir çikolata canavarıyım incirle kandırdım kendimi.kayısı da alayım eve.. ikindi arada çok yiyince saatte geç olunca akşam öyle yaptım işte.. kendimi bugün için suçlu hissediyorum ben böyle yaparsam 200 gramdan fazla veremem ya... yarın daha iyi olacağım :)))))))))

sabah saatleri çok hafif olmuş ya ben böyle yapsam halsiz düşerim. kahvaltını mutlaka yap lütfen.sonrası güzel..herkes süper birincimiz kim olacak çok merak ediyorum

sabah saatleri çok hafif olmuş ya ben böyle yapsam halsiz düşerim. kahvaltını mutlaka yap lütfen.sonrası güzel..herkes süper birincimiz kim olacak çok merak ediyorum

ya ben kahvalti yapamiyorum erken kalksam bile benim klasik kahvaltim bir kupa sütlü kahve ve bir activia veya diyet yogurt
açik konu$mak gerekirse 1. olma gibi bir durumum olmayacagindan eminim, ben bu hafta 200gr versem bile idare eder dicem, ben çok zor kilo veriyorum malesef, bu yüzden hiç iddali degilm

sende benim gibi sirkeli su içiyosun baktimda, ben bir bardaga 2 yemek ka$igi koyuyorum ve genelde bal katmiyorum, ve en önemlisi aç karnima asla içmem zaten midem hassas, ben bir$eyler yedikten sonra içiyorum, bakalim etkisi olacakmi yeni ba$ladim

sabahki simit yarım olsaymış daha iyi olurmuş ve bana söyledikleirnin aynısı senin için de geçerli :):)
öğlenki ekmek fazla kaçmış zaten sen de yazmışsın ara olarak tost yemişsin ve iki meyve keşke arayı bu kadar uzatmasaymışsın ben diyette iken eşimi bekleyemiyorum maalesef yoksa açlıktan gözüm döner... ben de 1.5 litre su içtim yarım litre daha içip 2 ye tamamlamayı düşünüyorum bugün zaten tuvalete git gel epey kalori yaktım

tabi canım ya söylemesi kolay uygulaması zor :)) yarın erken kalkıp evde kepek ekmek yiyeceğim ozaman. ben eşimi beklerim, onsuz akşam yemeği yiyemiyorum,yemeğin yarısın arada yarısını akşam gibi yiyorum ben de.. öğle ile akşam arası gerçekten çok uzun tam 8 saat.

ben de bayağı wc ye gittim, bugün istediğim gibi değildi, umarım yarın daha iyi olur. 2 litre su güzel..güzel başladın , bana çok gaz verin kızlar aklım fikrim aburcuburda benim

mesut yar tam 40 kg vermiş. acıktıkça ve canı tatlı istedikçe sade türk kahvesi içmiş , ben de bir ara öyle yapmıştım gerçekten işe yarıyor.kalorisi sıfır

merhabalar kızlar;

spora gitmeden önce;

1 kase nesfit

bugun sabah kahvaltısında(spordan sonra)

2 dilim çavdar ekmeği
peynir
4 tane yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay
maydanoz
bir kaç çatal peynirli omlet

öğlen;

1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği

akşam;

1 tabak nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yoğurt

bütün gün su içtim valla miktarını bilmiyorum ama 1.5 litre kesin içtim.

mesut yar tam 40 kg vermiş. acıktıkça ve canı tatlı istedikçe sade türk kahvesi içmiş , ben de bir ara öyle yapmıştım gerçekten işe yarıyor.kalorisi sıfır

ya bence kötü oldu adam çok yakışmadı o kadar kilo vermek ona... neyse ben kahve hiç içemem sadeyi hele hiççç benim başka formüller bulmam lazı :):)

benim eşimin işten gelme saati çok belli olmuyor bugün 22 de geldi yoksa ben de istemem ama diyetteyken o saatleri beklersem diyet yapamıyorum saldırıyorum :) neyse umarım bu günü güzel kapatırız ... yarın tartılabilirsem çok güzel olur eve tartı almak şart oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…