- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Bol zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim efendim
Canım benim üst bedeni senin alt bedene monte edelim fıstık gibi olur :)bu hafta bendede tık yok,bu vicdan azabıyla buraya gelipte bişeyde yazamıyorumki
arkadaşlar aynen ben de bildirim yapmasam.benim de reglim çok gecikti ondan oluyo böyle.sanırım kafayı taktıkça reglimde gecikiyor.reglim geciktikçe kilo alıyorum,kilo aldıkça stresten reglim gecikiyor böyle kısır bi döngü işte....
kızlar bu arada ben dün misafir telaşından tartılamadım, bu hafta yediklerime hiç mi hiiiiç dikkat etmedim..kilo vermediğimi hatta aldığımı düşünüyordum.. bugün tartıya çıktım 57.1 olmuşum şaştım kaldım.400 gitmiş
bunun 2 nedeni var
1) pazartesi çarşamba cuma günleri yaptığım birer saat plates( bu arada başka spor yapmıyorum son haftalarda)
2) maydanoz suyu
kızlar lütfen spora başlayın artık, bir hafta yapıp bırakmayın, zorunlu hale gelecek bir plan belirleyin. inanın çok huzur veriyor. derin nefes al ver nefes al veerr :)))
arkadaşlar deminden beri diyet günlüklerinde topiğimizi arıyorum offf be bağımlılık yapmış valla bulunca sevindim .hatta oraya da yazdım topiğimiz nerde diye
selam kizlar, 3 gündür dügünlere gidiyorum yakin kom$ular oldugu için mecburen gittim üstelikte kiyafetlerimi giyerken aglaya aglaya bir hal oldum
herkesin heveslendigi bir fizige sahipken bir yilda bu hale gelmek çok zoruma gidiyor, hiç göbegimin çiktigini bilmezdim herkes benim karnimi göstererek düzlügünü örnek verirken, bugün ve dün nasil saklayacagimi dü$ünerekten gece uyuyamadim bile...
depresiona girmem an meselesi, sürekli aynaya bakip istemeden iç çekiyorum, ayna olmazsa bile kendi vücuduma bakip duruyorum....
o kadar takiyorumki kafaya anlatamam, gelinle fotograf çekiniyoruz herkes fotografa nasil çiktigina bakmak isterken ben hiç bakmaya te$ebbüs bile etmiyorum o derecede vahim durumum
koruyorum artik, bunalimdayim, bugün kendi kendime o kadar çok beddua ettimki, ölmek için dualar ettim aynaya baktiktan sonra...bütün bu olanlar i$tahimi kapatmiyor bile aksine daha çok yiyesim var...
selam kizlar, 3 gündür dügünlere gidiyorum yakin kom$ular oldugu için mecburen gittim üstelikte kiyafetlerimi giyerken aglaya aglaya bir hal oldum
herkesin heveslendigi bir fizige sahipken bir yilda bu hale gelmek çok zoruma gidiyor, hiç göbegimin çiktigini bilmezdim herkes benim karnimi göstererek düzlügünü örnek verirken, bugün ve dün nasil saklayacagimi dü$ünerekten gece uyuyamadim bile...
depresiona girmem an meselesi, sürekli aynaya bakip istemeden iç çekiyorum, ayna olmazsa bile kendi vücuduma bakip duruyorum....
o kadar takiyorumki kafaya anlatamam, gelinle fotograf çekiniyoruz herkes fotografa nasil çiktigina bakmak isterken ben hiç bakmaya te$ebbüs bile etmiyorum o derecede vahim durumum
koruyorum artik, bunalimdayim, bugün kendi kendime o kadar çok beddua ettimki, ölmek için dualar ettim aynaya baktiktan sonra...bütün bu olanlar i$tahimi kapatmiyor bile aksine daha çok yiyesim var...
ne güzel şu an yazarken bile çikolata yiyorum ben..38 , 40 beden olman süper boyun uzun demek kigünaydın,günaydın,
hafta sonu normal yedim,regli olcam zaten,3 gün oldu tuvalete çıkmayalı,hiç öel sorun omazdı,ama kefir içtimya,bıraktım,hemen tıkadı,böle şeyler iyi değil,
ben öle bir bitki çayı yada iişte kefir gibi çalıştırıcıları tembelliğe ittiğini düşünüyorum,neyse düzene girer inşa,kızlar bu ara çok yoğun olduğum için doktor randevumu 14 ocağa aldım,reglimde bitmiş olsun dıye düşündüm,kızlar altım ınce üstüm kalın,yada tyersi durumlarınız var,ama zor biliyorum,ama benımde üstüm 38-altım 40,kısa kaban aldım,38 beden göbeğime inince zorluyo,40 alıncada üstü bol oluyor,:)şükür buna tabikide,böle takmasak alıp başını gidecek
kızlar sabah azcık kahvaltlık helva yeddim,3 küp kadar.hastalancamya ondan,kızlar hastalanacağım zaman acaip proteın yıyesım geliyor,taze meyve ve sebze zor yıyorum,suda zor geliyor,
kuru meyve köfte tavuk yemek ıstıyorum,ama öle çıkolata falan asla
sevgiciğim nasıl zayıfladığımı sormuşum,benım tek şansım,şekerle aram yok,bir dilim baklava yerım,ikinciyi asla,birini zor biter bır daha aradan 6 ay geçemsi lazım,bence şekerlı şeylere zaafı olanlar daha zor zayıflıyor.
bu sene sınav stresiyle ben de 1,5 kilo felan almışım kızlaaar . çok gözüme batıyor. bi 3 haftada ben de sevdiğim halime dönerim herhalde :) Ama işte çok düzensiz yemek yiyorum .okulmuş dersaneymiş şuymuş buymuş. öğle araları evden götürüyorum güzel sandviçler hazırlayıp ama insan tıkanıyor yani bi süre sonra. 4ten sonra da dersane var .o arada yemeği nereye sıkıştırıcam, nasıl düzgün bieşy yiyebilicem bilmiyorum. of
canım bak kendini ne kadar üzersen o kadar kilo alırsın yapma böyle.eminim biraz dikkat ve sporla halledersin
ay canım neler yazmışsın öyle,, hızlı aldıysan hızlı verirsin bir süre sonra iştahın kesilir, üzülme menü yazmaya devam et bize.. fıstık gibi olduğun günler gelecek
of kizlar yemeden duramaz oldum, yinede dün ve bugün fena degildi, evet yediklerimi tekrardan yazmaya ba$layacagim, $öyle ayda 2 kilo versem motive olcam ama bu yemeyle nerdee, yarindan itibaren tekrar tempolu i$ime dönüyorum, yemeyede zamanim olmaz zaten, belki veririm
motive olsamda mesela bu hafta 1 kilo versem devami gelecek eminim ama yok, olmuyor, biktim yoruldum artik sanirim, neyse uzatmiyim, te$ekkür ederim kizlar, yarindan itibaren menülerimi yazacagim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?