Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm orda siyah saçlı değilim aslında..saç renklerim aynı ama niyeyse farklı çıkmış.bi de resim yine yok..sinir oldum yya..hadi ya uzama da mı yok?moralim bozuldu bak

kızlar fark varmı saçımda :sinifsinif:

bi arkadaş alıntı yapmış,o şekilde gördüm resimleri
yoksa bende açılmadılar ne alaka anlamadımbilmiyorumkismile
ilki biraz daha uzun gibi geldi ama göz yanılgısıdır diye düşünüyorum
2.si ise çok sağlıklık ve parlak görünüyor

selam kızlar,
yahu yanlışlıkla aboneliği silmisim!!kaç gündür bakıyorum gözükmüyor aboneliklerde Allah Allah diyorum kimse bir şey yazmıyor mu nasıl olur falan diye bı baktım şimdi silmisim meger (( nasıl becerdiysem artık..neyse tekrar yakın takipe aldım :)))
kuru dün uygulaman gerekiyordu ama rengimi bozar diye yapmadım..bıraktım yani..
şimdi bepanthene ve bemix i karıştırıp icine de maya koyup azicikta zeytinyağı seklinde bir kur yapmayı düşünüyorum..tamamen benim uydurmamdan olusan bir kur bu :) yarın buna basliycam..
bu arada saçlarımın uçları düzeldi,artık kuru değil..eskisi kadar fon cektirmememe,duzlestirici kullanmamama,saçlarımı çok sık taramamama rağmen saclarım kirilmaya başladı(( sanırım buna omrumun sonunda kadar bir çözüm bulamiycam ben..kırık sac uclariyla yasamayı öğrenmem lazım..
isin enterasan yani aslında saçlarımın uçları sağlıklı duruyor,ama kırık?!?garip bir durum benimkisi :)))
neyse canlarım durum bu yani..
uydurma kurumu yapabilirsem yarın sonucları yazarım :) yarın temizlik gunüm :) temizlik yapmadan kuru uygularım sacimida kapatirip bı de turku tuttururum aman gariiiiiiiii :)))))))))

ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm

dun 6.uygulama ıle yenıden aranızdayım:)))

yasasın sınamekı kardeslıgı:))

hobaaa :) kolay gelsin bacım sana.
kkontes ikinci resimle ilk resim de renk açısından fark yok ama ilki cep tel ile çekildi ikincisi fotopraf mak ile.sanırım fark orada..

saolasın kusum senınle beraber basladık gıbı aslında bız ama ben 5ıncı uygulamadan sonra bayaa ara verdım sen kactasın 8 oldu mu yahu:) resım mı eklendı anammmmmmmm bı bakayım :)

yahu bak sabah sabah tepem attı yine..
ya biz bu kadar saclarımıza bir şey olmasın diye didiniyoruz bakımlar yapıyoruz falan bu bihter gacisi haftanın 5 gunü masalı fonlu geziyor sacları pırıl pırıl!!!nasıl is bu yaaa!!ne kullanıyor bu hatunlar!kavak yellerindeki aslı ya da sınır oluyorum!nasıl uzadı onun sacları öyle?bı de parlak sağlıklı!!kavak yelleri bizim burda çekiliyor o aslı yi bı görürsem tutcam kolundan sorcam kızım sen ne yapıyorsun bu saclarına diye:)

saolasın kusum senınle beraber basladık gıbı aslında bız ama ben 5ıncı uygulamadan sonra bayaa ara verdım sen kactasın 8 oldu mu yahu:) resım mı eklendı anammmmmmmm bı bakayım :)

bak kuzum ama 2.reesim çıkmıo ne hikmetse.sizde gözüküyo mu?benim bu hafta 8.ugulama.bu haftadan sonra 2 hafta ara vericem.
cekhu aynı şeyi bende düşündüm ya.bihter filan anam hep yapıyolar saçları fönlüyolar filan ama hiç bozulmuyo.şu da var aslında adamlar dünya para kazanıyo..bi ara mankenlerin kazandığı paranın çoğunu kozmetiklere yatırdığını duymuştum.hemde öyle böyle değil..bizim kaç aylık masrafımız belki de onların haftalık harcaması.o kadar krem filan kullansam benim de güzel olur elbet :sm_cool: boshayallersmile

sednacim eğer saclarım benimde öyle olacaksa gider alırım ya..yeter ki ne yaptıklarını ne kullandıklarını ogreniyim :) gerçi onlar sürekli kuaförde..kuaför de bakım yaptiriyorlardir..bı de güzellik merkezleride sac bakımı yapıyor artık,onlara da gidiyorlardir..
ay ben bı kere gittim,bı eczane var burda onun güzellik merkezi var..cilt bakımına gidiyorum oraya baktım sac bakimi var hadi dedim yaptırayım..sac diplerine kendi karışımları diye adlandırdığı bir şey sürdü,bildigin cam terebentin var icinde,hatta dedim kıza ay bu cam terebentin kokuyor diye evet ama icinde bizim hazırladığımız başka seylerde var dedi..Allah bilir badem yağı Hint yağı vs gibi seylerdir onlarda..gicik söylemedi..bu tarz seyler kullanıyorlar herhalde..o karışımı öğrenebilseydim iyi olcakti ama söyler mı çakal:) bı de para verdim :))))

slm kızlarrrrrr
benimde sinemaki kürüm yılan hikayesine döndü...
ilk 9 kere yaptım..sonra 14 gün ara verdim 4 kez daha yaptım sonra 15 gün ara verdim şimdi yine başladım ama 1 ay yapıp bırakcam ondan sonra...
sednacım senin resiminde ilk çekilen foto bana daha uzun geldi..birde seninde saçın dökülmüştü galiba ama toparlamış canım ya da bu kürle toparlandı güzel gözüküyor..

teşekkürler cnm resimlerin ikisi de gözüküyo mu alt alta :) bende görülmüyo da..
evet canım saçlarım dökülüyo du ama durdu sayılır.tek tük dökülüyo... arada o da.Çok Şükür.bu kürün içine bepanthene ile evigen de kırıyorum.arada da sarımsak kullandım.bi de kara üzüm çekirdeği yiyodum günlük bi ara..onun da sanıırm etkisi oldu.yeni saçlarım çıkıyo ççok sevindim..ama ilk resimle 2. resim arasında nerden baksan 3 hafta var.kestirmedim de..acaba resim mi ii çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…