ben de 7.yi uyguladım bugün ve bende 4cme yakın uzama oldu
ben onu bir süredir kullanmıyorum ama kullandığım dönemde faydasını görmüştüm.saç uçlarıma sürüp (kuruyken) 45 dk bekletip yıkıyordum.fiyatı 12 tl idi.
buna benzer bir yağ daha var,geçen gün kuaförde sordum
ismi: barcelino saç bakım yağı.
onun içeriğindeki yağlar daha farklı
o da 15 tl
aynı şekilde uygulanıyor yanılmıyorsam
öncelkle saclarn cok cok gzl uzams.. cok gzl olms.. özendmm..
yanlz size komk gele blr amaa sinameki ne?? nasi bisey?? :kedi:
tmm saolasnn..) yarn ilk ism malzemeleri almak olck...=))
bnm saclarm baya uzundu kiriklardan dolayi kesdrmek zorunda kaldmm..=(( bide son 1 senedr baya dökülolar..=( cokda ksa deil ama ynede eski uzunluuma kavusmak istiormm.. insallah seninki gibi ise yarar..)
kimisinde 7-8 uygulamadan snra birden uzuyor
acele etme canımbayanssulusmile
kontescim sen kaç aydır ypıosn kaç cm uzdıı?
selam kızlar,
ya ben bugün kendi uyduruk kurumu yapcaktim ya,maya bulamadım kurusunu bulamadım yas maya vardı almadım bende..badem yağım bitmişti onuda almayı unuttum..:)) neyse kendimi sartlandirdim bugün bakım yapicam diye:) o yüzden bende bemiksi ve bepantheni karistirip sürdüm :)))) bı şey olmaz di mı ya?:)))vitamin patlaması yaşıyor kafam suanda :))))
selam kızlar,
ya ben bugün kendi uyduruk kurumu yapcaktim ya,maya bulamadım kurusunu bulamadım yas maya vardı almadım bende..badem yağım bitmişti onuda almayı unuttum..:)) neyse kendimi sartlandirdim bugün bakım yapicam diye:) o yüzden bende bemiksi ve bepantheni karistirip sürdüm :)))) bı şey olmaz di mı ya?:)))vitamin patlaması yaşıyor kafam suanda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?