Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

arkadaşlar 4uygulamamdan sonra dün farkettim saçım nihayet 1 cm uzamış:))) bu normal bi uzama diceksiniz belki ama şöle bişi var ben ilk hafta gaza gelip haftada 2 sefer yapmıştım,yani 3 haftada 1 cm uzadı.saçım problemlidir benm biasda normalde 2 ayda anca o kadar uzuo:çok üzgünüm: umarım uzamam hızlanır dua edin kızlar banamirmirmirmir

barcelino ben aldım geçen hafta 7.00 TL kuaförde pahalıya satarlar kozmetikçilerden al bence[/QUOTE]

tşkür ..

tmm saolasnn.. ) yarn ilk ism malzemeleri almak olck...=))

bnm saclarm baya uzundu kiriklardan dolayi kesdrmek zorunda kaldmm..=(( bide son 1 senedr baya dökülolar..=( cokda ksa deil ama ynede eski uzunluuma kavusmak istiormm.. insallah seninki gibi ise yarar..)

inşallah tatlım zemuszemus

kontescim sen kaç aydır ypıosn kaç cm uzdıı?

saç yıkıyordum canım prd bilmiyorumkismile
yanlış hesplamadysam 5 aydr yapıyorum
kaç cm uzadı sorusuna cewap weremiycem çünkü 2-3 kere kestirdim(güya kırık aldırdım ama baya gitti yani...)
yoksa popoya gelmişti çoktan

slm kızlar şimdi nasipse bugün 8.kürü yapıcam veee 2 -3 hafta ara vericem.sonra yine mi 2 ay uygulayacaktım?bazı arkadaşlar 1 ay uygulamış galiba da kafam karıştı.
neyse
çok sevinddiğim bişi oldu..emotion harmony parüm var.bayılıorum hastasıyım.çok güzel ve kalıcı.ne zamandır istiyodum ama indirimli setlerde harmony yok diğer çeşitler oluyodu.setlerde kalpli kutuda parfüm+ deo+far oluyodu.indirmli çoğu yerde 18-20 arası...çok aradım ama kalpli setlerde harmony çeşidi bulamadım kaç aydır.taa yılbaşında bakmıştım yoktu.aslında bi iki yerde buldum onlarda 5-6 lira fazla..o farka almamın gereği yok dedim sabret dedim nasılsa bulursun dedim kendi kendime.nihaayeet bugün indirimli seti aldım.20 lira..kzıda sıktı koluma...ay buram buram ya..sadece 1-2 pısss yaptı.yıkadım bileğimi çıkmadı kokusu. o kadar yani....diceksiniz 4 lira için mi bekledin die ama parfümün kendisi 18 civarı zaten.far ile deo da alınır 5-6 lriaya.bi de bende takıntı var.alamam pahalıya . garip geliyo. :) hem sabrettim buldum.bu kadar sevinmem garip gelebilir ama aşığım ya bu kokuya..napimmm

selam kızlar,
ya ben bugün kendi uyduruk kurumu yapcaktim ya,maya bulamadım kurusunu bulamadım yas maya vardı almadım bende..badem yağım bitmişti onuda almayı unuttum..:)) neyse kendimi sartlandirdim bugün bakım yapicam diye:) o yüzden bende bemiksi ve bepantheni karistirip sürdüm :)))) bı şey olmaz di mı ya?:)))vitamin patlaması yaşıyor kafam suanda :))))

bence çok yüklenme..sakınma da çünkü sakınan göze çöp batıyor..

Slm arkadaşlar..3 gündür bütün yazılanları büyük bir heyecanla okudum:)) bugün gidip malzemeleri aldım.. fakat yarım çay bardağı su benim saçıma az geldi her yerine yetmedi bazı yerler kuru kaldı.:1no2 bundan sonraki uygulamamda suyunu biraz daha fazla koysam diğer malzemelerin etkisini azaltmış olurmuyum sizce?

cekhu siteyi incelersen sadece vitamin karıştırı p sürenler yada bu vitaminleri şampuana karıştırıp sürenler var.. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…