Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hakkat ya bugün herkes nerede
bu arada diasa dan gliss aldım..kullancam bakalım nası gelecek bayanssulusmile kızlar indirime girmiş dayanamadım nasılsa elimdekiler bitacek ucuzkene alayım dedim.10 ,60 mı ne şampuan + sıvı saç kremi..kırık saç uçları için olanı aldım.geçen gün markette baktım 8-9 filandı galiba..bu ikisi bi pakette 10,60 lira opuyorumnanaktan şampuan delisi oldum iyice stok yapıoz bakalım.loreal bitince bunu kullancam.. kaydirigubbakcemile3

ben hiç bir şampuandan hayır göremedim valla en son komilinin zeytinyağı ve bal içerikli şampuanını aldım çok övüyorlardı o da fos çıktı:))

hidrellez bugün :))) bizim burası yıkılıyor :) davullar zurnalar :))))) ateşler de yakıldı :)))

yikiycam zaten sacımi oof daha maske yapicam ((
sabah aksam yüzüme bakım yapıyorum zaten bı de saclar eklendi...40 saat surcek şimdi bı banyo( aman yaaa sıkıldım walla

tatlım ben bunu 3 kere yaptım bıraktım saçlarımda boya var yeni yaptırdım akar diye korktum..o yüzden yapmıyorum artık..
kendi uydurma bakımımı yapıyorum sadece :))

hımm anladım:)) bi soru sormuştum senin bilgin varmı peki?? yarım çay bardağı su saçıma az geldi bazı yerleri kuru kaldı.. suyun miktarını arttırsam acaba diğer malzemelerin etkisini azaltmış olurmuyum?

e mantıken azaltmış oluyorsun canım
sadece diplere sürdün değil mi?

saçlarımın dipleri ıslak ıslak olmadı.. okuduklarıma nazaran söylüyorum.. biraz nemli oldu sadece.. çok ıslak olmasına gerek yok demi cnm?? saçlarına bakıp foruma üye oldum maşşallaaahhhh darısı başıma:)) ha bide komili sızma zeytinyağı aldım marketten. ama aktardaki adam marketlerdeki zeytinyağı saf olmuyo deyince kafam karıştı( ama ne yapim adamın elinde ufacık 50ml zeytinyağı vardı buda bana pek gitmez diye almamıştım..komili olurmuki yaa ??

canım uzun süre kullandım bu kürü ve her yaptığımda 1çay bardağı yada bir buçuk çay bardağı yaptım badem yağını birazcık artırdım sadece
böylelikle hem diplere hem tüm saça bol bol uyguladım yerimseniben

hg cnm öncelikle:kedi:
ben zytnyağı şeysini 2 kere uygulamştım,o da kndi yağımzdı
o yzden yağ konusnda bilgi weremiycem sana.

ööle şapır şapır damlamıyo zten kuzum
nemli oluyor
fısfıslı şişe kullan
diplere ulaştığından emin olursun böylecekaydirigubbakcemile5

hb cnmm:)) valla pc başında kaldım öyle kalkamıyorum:)) ne olduysa bu boya ve düzleştiriciler yüzünden böyle oldu saçlarım(( fönün bi düzleştirici kadar zararı olduğunu düşünmüyorum artık.. ama düzleştirici saçı direk yakıyor arkadaşlar.. 2 yıldır düzleştirici kullanıyorum saçlarım bırakın uçlardan kopmasını yarıdan kopuyorr(( oofffffffffffffffffff önceden fön çektiriken bu kadar yıpranmamıştı en azından.. aman aklınızda bulunsun aslaaaaaaaaaaaa ama aslaaa her ne kadar kaliteli olursa olsun düzleştirici kullanmayın..artık bu kürle uzatmaya çalışıcam. haftada bir kere de fön çektiricem çünkü saçlarım tiftik tiftik oldu resmen bu saçla hiç gezemem((

papattyya senin saçların durumu nasıl peki:)) çok oldumu kürü uygulayalı?? ne kadar uzama var? :))

ben 2 ay uyguladım bıraktıktan sonrada çok hızlı uzadılar benim saçlarım tam 10cm uzadılar resim koymak isterdim fakat bazı sebeplarden dolayı koyamıyorum ama konu sahbi kontes biliyor
ayrıca benim saçlarım çok kuru ve mattı ama tüm saça uygulayınca saçlarım hacim ve parlaklık kazandılar
ben sanırım 2 ay olmuştur heralde kürü bırakalı
şimdi yeniden başlıcam
uzamasından ziyade röfle kullandığım için saçlarımı daha hacimli ve parlak gösteriyor ve çok güzel besleniyorlar

ağzından bal damlıyorrr ballllllllllll:)))) oohh maşallah valla..bende biraz suyunu be badem yağını fazlalaştırıp uygulayım uçlarınada sürimm:) benim saçlar bildiğin süpürge zaattenn birininn eli değse eli kanar ya kürden sonra saçı yıkarken saç kremi kullanmayın diyen bi arkadaş vardı nedenki?? ben saç kremi kullanmazsam saçlarımı açamam:S:S

valla canım ben krem kullanmadan saçlarım açılması imkansızdı hep kullandım hala kullanıyorum zaten dikkat ediyorum öyle diplere sürmem kremi daha çok uçlara sürmeye çalışıyorum ama şimdi glissin fısfıslı sıvı saç kremini keşfettim kontescim sayesinde banyodan sonra onu kullanıyorum öyle tarıyorum saçlarımı
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kremi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…