e mantıken azaltmış oluyorsun canımSlm arkadaşlar..3 gündür bütün yazılanları büyük bir heyecanla okudum:)) bugün gidip malzemeleri aldım.. fakat yarım çay bardağı su benim saçıma az geldi her yerine yetmedi bazı yerler kuru kaldı.:1no2 bundan sonraki uygulamamda suyunu biraz daha fazla koysam diğer malzemelerin etkisini azaltmış olurmuyum sizce?
oohh iyiki geldin:)) evet cnm sadece diplere sürdüm.. sence ne yapmalıyım?
saçlarımın dipleri ıslak ıslak olmadı.. okuduklarıma nazaran söylüyorum.. biraz nemli oldu sadece.. çok ıslak olmasına gerek yok demi cnm?? saçlarına bakıp foruma üye oldum maşşallaaahhhh darısı başıma:)) ha bide komili sızma zeytinyağı aldım marketten. ama aktardaki adam marketlerdeki zeytinyağı saf olmuyo deyince kafam karıştı( ama ne yapim adamın elinde ufacık 50ml zeytinyağı vardı buda bana pek gitmez diye almamıştım..komili olurmuki yaa ??
saçlarımın dipleri ıslak ıslak olmadı.. okuduklarıma nazaran söylüyorum.. biraz nemli oldu sadece.. çok ıslak olmasına gerek yok demi cnm?? saçlarına bakıp foruma üye oldum maşşallaaahhhh darısı başıma:)) ha bide komili sızma zeytinyağı aldım marketten. ama aktardaki adam marketlerdeki zeytinyağı saf olmuyo deyince kafam karıştı( ama ne yapim adamın elinde ufacık 50ml zeytinyağı vardı buda bana pek gitmez diye almamıştım..komili olurmuki yaa ??
papattyya senin saçların durumu nasıl peki:)) çok oldumu kürü uygulayalı?? ne kadar uzama var? :))
ağzından bal damlıyorrr ballllllllllll:)))) oohh maşallah valla..bende biraz suyunu be badem yağını fazlalaştırıp uygulayım uçlarınada sürimm:) benim saçlar bildiğin süpürge zaattenn birininn eli değse eli kanarya kürden sonra saçı yıkarken saç kremi kullanmayın diyen bi arkadaş vardı nedenki?? ben saç kremi kullanmazsam saçlarımı açamam:S:S
bu krem durulanıyo demi?? marketlerde varmıdır varsa ne kadardır?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?