Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bak burda opuyorumnanaktan

Ben sinamekili karisimi kullandim 1 ayda ancak 1,5 cm uzadi su an, belki birdaha ki ay daha fazla uzar,
hadi devam.........

canlarım nassınız yahuu:))

belkı ellı kere sorulmustur ama ben sımdı 6.uygulamamı yaptım temmuz 15ıne kadar cok uzaması lazım haftada 2 ye cıkarsam olmaz mı acaba yaaaaaaaa gıderken 3 kutu goturecegım yanı 15 uygulama hadı 13 dıyelım bu 13 uygulamayı ıkı aya sıkıstırsam olmaz mı yanı 8 hafta 13 kere ama ???

ben her gün düzleştirici kullanıyorum saçımda kırık yok. 4 aydır da saçımı kestirmiyorum çok garip =D

ben her gün düzleştirici kullanıyorum saçımda kırık yok. 4 aydır da saçımı kestirmiyorum çok garip =D

ben 2 yıldır kullanıyorum. ilk kullandığım zamanlar bende memnundum ama zamanla gerçekten saçları mahvediyor..aşırı kurutmasından sonra saçlar koparak dökülmeye başlıyor.( tekrar föne dönmek zorunda kaldım.. en azından düzleştiri kadar zararı yok.. yol yakınken sende düzleştiriciyi bırak cnm gerçekten saça çok ama çok zararlı..

kontescim nasılsın tatlım nasıl gidiyo ?
4.uygulamamı dün yaptım ufak ufak saçlarım çıktı çok sevindirik oldum =)
sarımsaklı şampuanda çok iyi geldi annemde kullanıyor :)
dün saçını boyatmaya gitti kuaför demişki saçların gürleşmiş
çok sağlıklı görünüyor naptın diye sormuş?
sarımsaklı şampuanla yıkıyorum deyince devam et demiş :ecrin_bebek:

bugünkü saç modelimi ekleyesim geldi... :asigim:

ha bu arada, 8 martta kestirdiğim perçemler de işte artık bu şekilde canlarımm...

Son düzenleme:

eidir kuşum nabalım işte kıl tüyle deliricezkaydirigubbakcemile3
oh çok sevindim ne mutlu sizeeopuyorumnanaktan

kontes o kadar uzun saçların nası topuz yaptın öle ...daha gür olması gerekirdi nasıl zaptettin kıs :) ya ben film seyrettim geldim kafa bi ton dünya sisler ardında sankim :) lanetli evi izledim :) beğenp beğenmediğimi sonra söylerim..şimdi etkisindeyim :)

ayh ben o filme bayılmıştımmmmmmmmdelikafadulden

bugün biri daha söyledi senin bu dediğini kaydirigubbakcemile3
ince telli ya saçım, biraz ondan biraz da toplama şeklinden dolayı böyle görünebiliyor:kedi:
çikin mi olmuş yoksambilmiyorumkismile

ya kızlar bu arada bişey sorucam.. yarın saçıma zeytinyağı ve badem yağı sürcem.. bunları ıstmam gerekiyormu?? yoksa isteğe göremi ısıtıp ısıtmamak?

bugün barcelino bakım yağını uyguladım umarım iyi olur şu an saçlarım kabardı :)herhalde bakımdan :)

ya kızlar bu arada bişey sorucam.. yarın saçıma zeytinyağı ve badem yağı sürcem.. bunları ıstmam gerekiyormu?? yoksa isteğe göremi ısıtıp ısıtmamak?

cnm öncelikle birazcık su ısıt yağları metal bi kaba al bu kabı ısttığın suyun içine koy.direk yağı ısıtmak yapısını bozabildiği için bu şekilde tavsiye edilir.ayrıca ısıtınca yağı saçdan arındırmak daha kolay oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…