Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yok kız güzel olmuş.sadece dediğim gibi o kadar uzun saçı nasıl topladın bi an anlayamadım da.dedim ya düün akşam kafa bulanıktı.
şu ara niyeyse çok yorgunum.zihinsel olarak.bu da bedeni de etkiliyo.hiç bişey yapasımda yok ya kızlar varmı önereceğiniz bişey.arada esiyo böyle çekip gidesim geliyo..bi an bi sinir bi stres basıyo ..hiçbişey anlam vermiyo.sanki herşey boş.akşamları da nasıl yorgun oluyorum.kendimi bilmesem şaşırmam..ama bu kadar değildim ki ben senağlama

o olay bu ara bana da oluyo
durup durup ağlıyorum sebepsiz bilmiyorumkismile

kontescan benımm soruma cevap yok mu yahuuu ılk sayfayı da okudum ama hehe:)

cıtcıtlı guzel:) super olmus percemın:)

canım bı de glıss ucunun de kokusu bırbırınden ıgrenc cok afedersınız de:) valla cok zorladım kendımı hadı yesa aslansın kaplansın alırsın glıss kullanırsın dedım de valla cok kotu kokuyorr yaa almadım almam da yaaaaaaaaaaa elıdor un bı seyını aldım durulanmayan donunce de su gece yatarken uygulanan lorealın onu alayım dıyorum ama glıss bıttı gıttı yok arttııK:)

aslında pembesi çok hoş kokuyor genelde herkeste çok beğeniyor sana bozuk filanmı denk geldi acaba

of yaa bu hafta bir fırsatım olmadı sinamekimide kaynatmıştım cezvenin içinde kaldı öylece Acaba bozulurmu bu akşam fırsatım olursa yenisini kaynatıyım taze taze yapıyımm

yapısını bozabildiği için derken saçın yapısını değil demi??

bende bugün 9. yu yapıcam sonunda 1 aydır yapamıyordum. saçım uzamasa bile (ki biraz uzadığını düşünüyorum) moral veriyor.

kızlar zeytinyağı ve badem yağı maskesini uyguladım.. şu an nemli saçlarım umarım yumuşama olmuştur yaaa... pek anlaşılmıyo şu an..saçlarımı 2 defa iyice yıkadım.. bana yağ çıkmış gibi geldi. çıkmadıysa yandım her an bitlenebilirim

aslında pembesi çok hoş kokuyor genelde herkeste çok beğeniyor sana bozuk filanmı denk geldi acaba

yine ne sordun lem :mymeka:
kaydirigubbakcemile3

sen okuma zaten benım sorularımı mafoldumben dur buluyum da getırıyım gıtme bı yere :mymeka:

evt yağın yapısı bozulur demek istedim..
gliss kokusu çok mu kötü..o gün de ucuzmuş die aldıydım be yaf

gliss bende aldım kuru saçlar için onarıcı bakımı olan dan

3unu de kokladım ucu de bırbırınden rezıl hatta ılk pembeyı kokladım guzelmıs kokusu dıye dalga gectıler benımle senı kandırmıslar bu mu guzel dıye hehehhe hatta satan kız bıle kokuları pek guzel degıldır ama ıyı bır urun dedı

arkadaslar yesa arkadasımız bır soru sormus ama ben bılmıyorum da cevabını bılen arkadaslar cevaplarlarsa cok sevınırız sempatiksalakcinni

arkadaslar sarımsaqı sampuana koymak yerıne sarımsak yagını sampuana eklesek aynı etkıyı qosterır mı?sarmsak cok kokuor dayanamıorm yagı dha az kokuor ltfn fıkır verın.. bıde saclarm cok elektrklenıo bı cozumu var mıdır acep

arkadaslar yesa arkadasımız bır soru sormus ama ben bılmıyorum da cevabını bılen arkadaslar cevaplarlarsa cok sevınırız sempatiksalakcinni

yırttın kendini bir sesini duyan olmadı
benim kendi görüşüm haftada iki kere uygularsan daha çabuk uzamaz ama iki kere yaptığın zamanda kötü bir yan etkisi olmaz sonuçta iki kere yapıyosun hergün değilki
haftanın bir başında bir sonunda yaparsın artık kafanda ne kadar süre hedeflediysen okadar yap sonra 2 hafta kadar ara ver
ara verince uzamaz deme inan ara verincede gayet hızı uzuyor saçlar
sonrada tekrar devam edersin yerimseniben

olabilir neden olmasın
sarımsak yağı koyanda çok duydum hatta içine yılan yağı vs.... saçları gürleştiren uzatan birtakım yağlardanda ekleyebilirsin

elektriklenmenin sebebide muhtemelen şampuanının markasını değiştir kesin ondandır banada öyle olmuştu bikere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…