ayh ben o filme bayılmıştımmmmmmmmdelikafadulden
bugün biri daha söyledi senin bu dediğini kaydirigubbakcemile3
ince telli ya saçım, biraz ondan biraz da toplama şeklinden dolayı böyle görünebiliyor:kedi:
çikin mi olmuş yoksambilmiyorumkismile
yok kız güzel olmuş.sadece dediğim gibi o kadar uzun saçı nasıl topladın bi an anlayamadım da.dedim ya düün akşam kafa bulanıktı.
şu ara niyeyse çok yorgunum.zihinsel olarak.bu da bedeni de etkiliyo.hiç bişey yapasımda yok ya kızlar varmı önereceğiniz bişey.arada esiyo böyle çekip gidesim geliyo..bi an bi sinir bi stres basıyo ..hiçbişey anlam vermiyo.sanki herşey boş.akşamları da nasıl yorgun oluyorum.kendimi bilmesem şaşırmam..ama bu kadar değildim ki ben senağlama
canım bı de glıss ucunun de kokusu bırbırınden ıgrenc cok afedersınız de:) valla cok zorladım kendımı hadı yesa aslansın kaplansın alırsın glıss kullanırsın dedım de valla cok kotu kokuyorr yaa almadım almam da yaaaaaaaaaaaelıdor un bı seyını aldım durulanmayan donunce de su gece yatarken uygulanan lorealın onu alayım dıyorum ama glıss bıttı gıttı yok arttııK:)
cnm öncelikle birazcık su ısıt yağları metal bi kaba al bu kabı ısttığın suyun içine koy.direk yağı ısıtmak yapısını bozabildiği için bu şekilde tavsiye edilir.ayrıca ısıtınca yağı saçdan arındırmak daha kolay oluyomuş
yapısını bozabildiği için derken saçın yapısını değil demi??
aslında pembesi çok hoş kokuyor genelde herkeste çok beğeniyor sana bozuk filanmı denk geldi acaba
yine ne sordun lem :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
evt yağın yapısı bozulur demek istedim..
gliss kokusu çok mu kötü..o gün de ucuzmuş die aldıydım be yaf
gliss bende aldım kuru saçlar için onarıcı bakımı olan dan
canlarım nassınız yahuu:))
belkı ellı kere sorulmustur ama ben sımdı 6.uygulamamı yaptım temmuz 15ıne kadar cok uzaması lazım haftada 2 ye cıkarsam olmaz mı acaba yaaaaaaaa gıderken 3 kutu goturecegım yanı 15 uygulama hadı 13 dıyelım bu 13 uygulamayı ıkı aya sıkıstırsam olmaz mı yanı 8 hafta 13 kere ama ???
arkadaslar yesa arkadasımız bır soru sormus ama ben bılmıyorum da cevabını bılen arkadaslar cevaplarlarsa cok sevınırız sempatiksalakcinni
arkadaslar sarımsaqı sampuana koymak yerıne sarımsak yagını sampuana eklesek aynı etkıyı qosterır mı?sarmsak cok kokuor dayanamıorm yagı dha az kokuor ltfn fıkır verın.. bıde saclarm cok elektrklenıo bı cozumu var mıdır acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?