Haftada bir çagıran kaynana

Evet ama kafasına göre bekledim gelmediniz dıyor
Diyebilir, bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyo? Herkes sussun, kimse size bişey söylemesin, kimse sizden bişey istemesin, siz hiç kendinizi korumak, sınırlarınızı çizmek zorunda kalmayın herşey kendiliğinden hallolsun falan mı istiyorsunuz? Öyle istiyosaniz ben size soyliym öyle bı dünya yok, bu durumdan rahatsizsaniz açık açık eşinize soyluyceksiniz ben zırt pırt annene gitmek istemiyorum diye ve gitmiyceksiniz. İnsan bu bekledim gelmediniz de der, oturun daha meyve yiycez de der, gelin bize yerlesin beraber oturalım da der. Hayır demeyi bileceksiniz. Bekledim gelmediniz diyo da boynunuza tasma dolayip sizi evine goturmuyo ya.

Bacım bak kv ye de kı oğlun gelsın ıstedığı an ama ben senı sevmıyorum batıyorsun o da bu kadar garibim uğraşmaz sızı memnun etmek için:KK20:
kadın melek gibi yahuuu gene de yaranamamış iyi ki oğlum yok dedim tekrardan.ben kendimden maddi manevi kısıp ne zorluklarla büyüteceğim okutacağım ama gelin hanım benle görüşmesine bile kızacak ilk aydan.oldu canımmmmmmm bend e gelin düşmanı olurum valla ilk aydan :KK53: :KK70:

Ya haklısın da ben kendıme anneme gunah degıl mı 2haftada bır gıdıp oraya haftada bır gıdıcem
Kendi ailene de haftada bir git, ayrıca eşit olmak zorunda da değiller. Çok ayrıntıya takılmamalısın, yahut kv yi al karşına kibarca anlat "anne ben haftada 2 akşamı aile ziyaretlerine ayırdığımda ders çalışacağım zaman azalıyor, hafta sonları da işe gidiyorum biliyorsun sınava kadar bir hafta sana bir hafta benim anneme gitsek, sınavdan sonra yine haftada bir gelsek olmaz mı" de. Belki anlayış gösterecek kadın

Bu arada tekte gıdıyor. Gecen hafta 2kez gıttı tek. 1kez benle gıttı. Yarında babasıyla ısı var gene aılesine gidecek. Evette ıste annesı anlamıyor
hayır demekle ilgili sorununuz var muhtemelen. hayır dedikten sonra ikna edilip giderseniz hep iknayla geliceğinizi düşünürler zaten. gerekçenizle birlikte reddedin oldu bitti.

hayır demekle ilgili sorununuz var muhtemelen. hayır dedikten sonra ikna edilip giderseniz hep iknayla geliceğinizi düşünürler zaten. gerekçenizle birlikte reddedin oldu bitti.
eşitlikte eşitlik yazmış kendi ailesine 2 haftada bir eşin ailesine haftada bir yarışına girmiş komik yahuuu.E evlenirken peki masrafları eşit yaptınız mı?eski konularınızdan biliyorumm hayır babanız size 1 çöp bile almadı değil mi?bu kaynana konusunu o kadar çok açtınız ki artık sabrım taştı kızsanız da gerçekleri çat çat yazacağım bu akşam :KK53:

1 bucuk ayda cabuk baslamissiniz kaynanama cok sık gitmem etmem muhabbetine, isleriniz olduğunu çalıştığınızı soyleyin gitmeyin bu kadar basit... bir hafta benim anneme senin annene gidelim konulari bence cok sacma.. daha yeni evlisiniz ve cok sorun cikartir bunlar. Esine soyle annesine geliriz diye cevap vermeden once karisina sormasi gerektigini ogrensin. Veya annesine sizi aramasi gerektigini soylesin. Benim kayinvalidemde çağırır her hafta, eşime soyler veya bana soyler, esim bana sormadan tamam demez asla.. benimde aksam yemegim varsa, veya kendimi iyi hissetmezsem falan acik acik derim kv ve esime bu aksam olmaz diye. Gitmedik diye de kimse alinmaz laf etmez. Yuruyerek 10-15 dk mesafedeyiz 3 haftadir falan gitmedim.. simdide korona olduk daha 1 ay gitmem. Ama kendi anneme de gidelim diye veya gitmiyoruz diye eşimi darlamam.

Haftada bir akşam ailelere yemeğe gitmek sorun olmamalı bence.
Bir oğlum bir kızım var, ikiside evlenip barklanırsa davet için evlatlarımı ararım. Neden damat yada gelini arayayım ki. Bu kadar mı hükmü olmayacak çocuğumun yada onu doğuran olmamın.
Yani sizin mantığınıza göre anneniz sizi davet etmek isterse eşinizi mi aramalı?

Gelinlerin eş ailesiyle görüşmekten sıkıldıkları forumlara onlardan yana cevap verdiğim oldu. Ama onlar evlerine uyumadan uyumaya gidebilen yada haftanın yarısını kv evinde geçirenlerdi.

eşitlikte eşitlik yazmış kendi ailesine 2 haftada bir eşin ailesine haftada bir yarışına girmiş komik yahuuu.E evlenirken peki masrafları eşit yaptınız mı?eski konularınızdan biliyorumm hayır babanız size 1 çöp bile almadı değil mi?bu kaynana konusunu o kadar çok açtınız ki artık sabrım taştı kızsanız da gerçekleri çat çat yazacağım bu akşam :KK53:
Burda konuları okuyup okuyup kinlenıyor kadına yok yere. Burda millet neler çekiyor da uzaklaşıyor bu direk kadın kaynana ya kesin kötüdür diye yicek kadını. Kendi aklı fikri de yOk burdan alıyor gazları kadına saldırıyor sürekli. Hayır yarın öbür gün kocası da bezecek bundan sürekli annemi rahat bırak dicek. Güzellikle yazdıkta noldu ki bu hafta gene konu açmış haftaya gene açar büyük ihtimal

kadın melek gibi yahuuu gene de yaranamamış iyi ki oğlum yok dedim tekrardan.ben kendimden maddi manevi kısıp ne zorluklarla büyüteceğim okutacağım ama gelin hanım benle görüşmesine bile kızacak ilk aydan.oldu canımmmmmmm bend e gelin düşmanı olurum valla ilk aydan :KK53: :KK70:
Benle görüşmesine kızacak gelinin alınını karışlarım yahu afhjkk aman gelinin yüzünü mü çekçem banane dünya turuna çıkarım nasılsa para şu bu yapmayı düşünmüyorum çatır çatır paralarımı yicem :KK70:

Burda konuları okuyup okuyup kinlenıyor kadına yok yere. Burda millet neler çekiyor da uzaklaşıyor bu direk kadın kaynana ya kesin kötüdür diye yicek kadını. Kendi aklı fikri de yOk burdan alıyor gazları kadına saldırıyor sürekli. Hayır yarın öbür gün kocası da bezecek bundan sürekli annemi rahat bırak dicek. Güzellikle yazdıkta noldu ki bu hafta gene konu açmış haftaya gene açar büyük ihtimal
çok haklısınız her evli yada bekar kadının sorunları var hiçbirimizin hayatı dört dörtlük değil.kendimize dönsek baksak acaba çok mu mükemmeliz hayırr.Yeri geliyor kendi yetiştirdiğimiz evladımızla çatışıyoruz fikir ayrılığına düşüyoruz .Eşler olarak farklı karekterlerdeyiz farklı zevklerimiz var farklı ailelerde farklı ekonomilerde yetiştik bir orta yolu bulup hayatımızı sürdürüyoruz.bazend e 3 maymunu oynuyoruz karşılıklı .öyle olmasa kimsenin ne eşi kalır ne ailesi ne evladı

Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Kaynanam her hafta yemeğe çağırsaydı keşke, evlatlarını soyma planları yapacağı yerde zamanında. Bi şans verseniz şu kadıncağıza. Belki kendi ailenizden bile daha sevimli olacaklar?

Haftada bir akşam ailelere yemeğe gitmek sorun olmamalı bence.
Bir oğlum bir kızım var, ikiside evlenip barklanırsa davet için evlatlarımı ararım. Neden damat yada gelini arayayım ki. Bu kadar mı hükmü olmayacak çocuğumun yada onu doğuran olmamın.
Yani sizin mantığınıza göre anneniz sizi davet etmek isterse eşinizi mi aramalı?

Gelinlerin eş ailesiyle görüşmekten sıkıldıkları forumlara onlardan yana cevap verdiğim oldu. Ama onlar evlerine uyumadan uyumaya gidebilen yada haftanın yarısını kv evinde geçirenlerdi.
her gün sabahtan kaynanaya gitmeye mecbur bırakılan ev işlerini yaptıran misafirlerine hizmet ettiren bir de üstüne aşağılayan kaynanalara ben de kinlenirdim .öyle evlilik olmaz tavrını koy olmazsa boşan derdim.ama burda sorun yok yahuuu yakkkkkkkkkkkk varsa da erkeğin ailesinde sorun yok kendi ailesinde varr

Çok abartı yazdıklarınız. Benim kv de bize gelin diyeceği zaman eşime, benim annem de bana söyler. Artniyet aramadım şimdiye dek. Yoksa hepsinin bana mı sorması gerekiyordu.

Gitmek istemiyorsanız da gitmek istemiyorum, müsait değilim, bu hafta başka bir şey yapalım diyebilirsiniz. Ben kendi anneme bile..... demeyin bence.

Çok abartı yazdıklarınız. Benim kv de bize gelin diyeceği zaman eşime, benim annem de bana söyler. Artniyet aramadım şimdiye dek. Yoksa hepsinin bana mı sorması gerekiyordu.

Gitmek istemiyorsanız da gitmek istemiyorum, müsait değilim, bu hafta başka bir şey yapalım diyebilirsiniz. Ben kendi anneme bile..... demeyin bence.
Evette ben bir hafta anneme bir hafta kv ye gıdelım dıyorum. O da hep cagırıyor

konu sahibi son kez şunları yazacağım sana 42 yaşında 10 senelik evli eşe maddi muhtaçlığı olmayan bir kadın olarak:burası sanal ortam klavye başında herşey yazılır çizilir akıl verilir.buraya yazsak aa o kaynanaya gitme tavır koy eşinle kavga et gerekirse boşan yazması çok kolay değil mi?Ama boşanınca tekrar yapılacak evlilik de daha beter sorunlar çıkarsa .ya da tekrar o berbat baba evine dönerseniz sitedeki biz üyelerin ne sorunu olacak gene gülüp eğleneceğiz biz seni unutacağız.atanıp atanamamanla ilgilenmeyeceğiz neyle geçineceğini düşünmeyeceğiz ki pc i kapatınca çıkacaksın hayatımızdan.belki yıllarca atanamayacaksın o eş evi geçindirecek k.k üyeleri değil.kendine gel lütfen eşine evliliğine sahip çık kaynananla da uğraşmayı bırak sınavına odaklan.hayat kısa yahuuu herkes 80 e kadar yaşamıyor boşver bu gereksiz basit sorunları mutlu ol gençliğinin tadını çıkar.bu da son kaynana konun olsun :KK70:

Kaynanam her hafta yemeğe çağırsaydı keşke, evlatlarını soyma planları yapacağı yerde zamanında. Bi şans verseniz şu kadıncağıza. Belki kendi ailenizden bile daha sevimli olacaklar?
Birkere yemek sofrasina hazir konmadim
Dusun kadin cesitcesit yapmış
Ye ic bulasiklari makineye koy sadece neguzel
Bneimki ilk gitmemde dolma sardiriyordu
Hamsi ayiklatma derdindeydi
Evine ilk adim atar atmaz hoşgeldin demeden daha

En baştan beri açtığınız konuların hepsinin altında yatan neden aynı. Kayınvalide filan değil. Eşinizden korkuyorsunuz. Ya eşim daha fazla gitmek isterse diye endişe ediyorsunuz. Hayır ben haftada bir kereden fazla gitmem demeye cesaretiniz yok. Üstelik oraya gidince eşiniz kardeşiyle başka odada oturuyor ve siz buna bile tepki veremiyorsunuz. Çok hevesliysen otur annenle diyemiyorsunuz. Her cevabınızda ama eşimle aram bozulursa diye endişenizi dile getiriyorsunuz.

Eşinize ben haftada bir kere annene giderim başka gitmem bu konuda netim kimse daha fazla bir şey beklemesin desenize. Ne olur en fazla? Küser mi? Küssün. Kararlığınızı görüp sonunda o da kabullenir. Başka insanlar ne tavsiye edebilir size?

konu sahibi son kez şunları yazacağım sana 42 yaşında 10 senelik evli eşe maddi muhtaçlığı olmayan bir kadın olarak:burası sanal ortam klavye başında herşey yazılır çizilir akıl verilir.buraya yazsak aa o kaynanaya gitme tavır koy eşinle kavga et gerekirse boşan yazması çok kolay değil mi?Ama boşanınca tekrar yapılacak evlilik de daha beter sorunlar çıkarsa .ya da tekrar o berbat baba evine dönerseniz sitedeki biz üyelerin ne sorunu olacak gene gülüp eğleneceğiz biz seni unutacağız.atanıp atanamamanla ilgilenmeyeceğiz neyle geçineceğini düşünmeyeceğiz ki pc i kapatınca çıkacaksın hayatımızdan.belki yıllarca atanamayacaksın o eş evi geçindirecek k.k üyeleri değil.kendine gel lütfen eşine evliliğine sahip çık kaynananla da uğraşmayı bırak sınavına odaklan.hayat kısa yahuuu herkes 80 e kadar yaşamıyor boşver bu gereksiz basit sorunları mutlu ol gençliğinin tadını çıkar.bu da son kaynana konun olsun :KK70:
Insallah. Valaa gunde 6 7 saat ders calısıyorum. Mola verınce ev temizliyorum. Eşimle de cumadan cumaya geziyoruz.Bı yandan kendımı kotu gelın hıssedıyorum. Ama zaman benım ıcın cok önemlı.

En baştan beri açtığınız konuların hepsinin altında yatan neden aynı. Kayınvalide filan değil. Eşinizden korkuyorsunuz. Ya eşim daha fazla gitmek isterse diye endişe ediyorsunuz. Hayır ben haftada bir kereden fazla gitmem demeye cesaretiniz yok. Üstelik oraya gidince eşiniz kardeşiyle başka odada oturuyor ve siz buna bile tepki veremiyorsunuz. Çok hevesliysen otur annenle diyemiyorsunuz. Her cevabınızda ama eşimle aram bozulursa diye endişenizi dile getiriyorsunuz.

Eşinize ben haftada bir kere annene giderim başka gitmem bu konuda netim kimse daha fazla bir şey beklemesin desenize. Ne olur en fazla? Küser mi? Küssün. Kararlığınızı görüp sonunda o da kabullenir. Başka insanlar ne tavsiye edebilir size?
Ben eşime her hafta demedım. Bır hafta sızınkıler bir hafta bızımkıler dedım net bir sekilde. Ayrıca ayrı odaya gıdınce asırı sıkılıyorum. Dibinde bitiyorum esimin. Sımdı yarın esimin babasıyla ısı var. Annesı gunduz benı de goturmesını, annesıyle oturmamış söylıycek.

Back
X