Haftada bir çagıran kaynana

Tamamda bana sorsun ama işin var mi. Gecen kafasına göre hazırlık yapmıs. O gunde anneme gıdecegız dedık. Sürekli sürekli olmuyor gıt gel
E sen Kpss çalışmıyon mu? Dünyanın en güzel bahanesi. Hep dikine gitme, ayak direme yapmam da yapmam diye. Senden kötüsü olmaz. Az politik ol. Karşındaki insanlar idare edilmeyecek insanlar değil.

Kestirip atsaniz ,esinizi tek yollasaniz daha mutlu olurum diyorsaniz bunu yapin. Herkes kendi annesine tek gitsin.
İşte tek gıdınce problem mı var kavga mı ettınız noldu nıye yek geldın diyorlarmış. Tek gıtmem dıyor. Napcam ben. Gıdınce bırakmaz annesı. Eşim benim gitmem gerekınce gıt dıyor. Ama ılla bahane cıkıyor. Haftada 3 4

Kadın oğlunu görmek istiyor haftada bir gün suç mu? Inan o da seni görmek istemez de evlat özlemi bir başka. Ilerde evlâdım haftada bir gün yemek yapmama rağmen gelmek istemeyen birini bulursa şimdiden defolsun!
Her gün seninle oğlu bırakta haftada bir annesiyle olsun!
Yaa gıdıyoruz ama gıdınce oglu kardesıyle ayrı odada.ben annesıyle takılıyorum. Bu mu oglunu görmek. Nısanlıyken hep beraber otururdum sıkılmadım. Sımdı ayrı odada ıkısı

Tabiki derim. Aslında bu sefer gittigimizde söylecegim.Çünkü haftada 2 3 kez annesi gelirsiniz diye şunu yaptım gelmediniz diyor. Hep bekliyor. Ben kv düşmanı degilim. Ama yapı olarak fazlası gerçekten beni sıkıyor.
Ben eşimi zorlasam istemez. Hatta her hafta gidelim desem kesinlikle istemez yorgun oluyor. Evliligimdeki tek problem bu.
Artık kafamda hep şu var. Acaba bugün kv çagırcak mı?Bunları düşünmekten başım agrıyor. Eşim tek gidince aranızda problem mi var diye soruyorlar. O da bensiz gitmek istemiyor. Sen gelmezsen gitmem diyor. Bende gidince söyliycem ama hem sınava çalışıyorum, hem ev işi hem iş zor gidiyor hepsı. Fırsat olunca ailelere gıdıyoruz dıycem. Baskı yapmayı umarım bırakır annesi. Şuan tek odak noktası biziz. Sürekli dibinde istiyor.
Ayrıca ikimiz aile olarak gidiyoruz ama eşim ayrı odada takılıyor. Bu ayıp degil mi. Ben oturuyorum salonda. Her hafta bu böyle. Beni tek bırakınca sıkılıyorum deyince sende yanımıza gel diyor. Biz kardesıyle ayrı yerde takılsak, aılesı salonda kalsa ayıp olmaz mı?
O zaman konuşun kayınvalidenizle, yok zaten ben sizi kayınvalide düşmanı gibi görmüyorum çünkü ben de her hafta aman kayınvalideme gideyim anneme gideyim diyen biri değilim, hele ziyaretlerin vazife gibi dayatılmasına hiç gelemiyorum, kendiliğimden gideceğim varsa da içimden gitmek gelmiyor dayatma olunca, yani bir de henüz 1,5-2 aylık evliyken sanki yıllardır görüşülmüyormuş gibi ben annemi özledim deyip haftanın 3-4 günü anneye gitmek, yetmiyormuş gibi de haftada 1 illa ziyaret etmek de ne bileyim, o zaman evlenmeyecekler.

Bir de çifte standart, siz zorlasanız yorgun olduğunu öne sürüp ailenize gitmeyecek ama kendi ailesine gelince özledim deyip gidecek😬

Valla giderseniz de salonda bırakıp kardeşinin yanına giderse, istiyorsanız sizde yanlarına gidin ayıp olmaz çünkü senede 1 sefer uzun mesafeden aile ziyaretine gitmiyorsunuz, her hafta rutine bağlanmış anne ziyareti yapıyorsunuz.

E sen Kpss çalışmıyon mu? Dünyanın en güzel bahanesi. Hep dikine gitme, ayak direme yapmam da yapmam diye. Senden kötüsü olmaz. Az politik ol. Karşındaki insanlar idare edilmeyecek insanlar değil.
Çalısıyorum. Annesı anlamıyor bırsey olmaz gelın dıyor. Dısarıcıkıyoruz bırgun ıznı var. Hadı bizimkilere gıdelım dıyor. Tüm gun orda gecıyor kv ile. Eşimde kardeşiyle takılıyor

Eşini tek gitmeye alıştıracaksın.
Eşin de bi zahmet sorup durmayın diyiversin ailesine.
Size sorarlarsa da oğlunuz size tek başına gelebilir bu bir sorun olduğu anlamına gelmez. Ben de aileme tek gidebilirim. Müsait olduğumuzda da beraber geliriz.
Eşine net bi dille demiyosun ki bunları burda 10 tane konu açıyosun.

Çalısıyorum. Annesı anlamıyor bırsey olmaz gelın dıyor. Dısarıcıkıyoruz bırgun ıznı var. Hadı bizimkilere gıdelım dıyor. Tüm gun orda gecıyor kv ile. Eşimde kardeşiyle takılıyor
Annesine anlatma, kocana anlat. Annesinin tahsili yoksa ne bilecek?

Ya annesi derse desin senin de eşinde iş yok anlaşıldı.

Bir evladın olsun yıllarca kendini parçala uğruna. Okulu hayatı hatta yaşayacağı ev için. Ve bir gün biriyle evlensin sen yemekler yao davet et haftada bir akşam ve bunları duy. Allahım nasıl acımasız dünya.
Herkes yaşattığını yaşasın dilerim.

İşte tek gıdınce problem mı var kavga mı ettınız noldu nıye yek geldın diyorlarmış. Tek gıtmem dıyor. Napcam ben. Gıdınce bırakmaz annesı. Eşim benim gitmem gerekınce gıt dıyor. Ama ılla bahane cıkıyor. Haftada 3 4
Ama siz de annenize esinizle beraber gidiyorsunuz sanirim. Tek de gidiyor musunuz?
Ben olsam benim dedigimi yaparim. Mis gibi is. Kavgasiz gurultusuz kaynana evi bulmusken coreklenmek en guzeli. :KK66:
Mesela benim esimin annesi ciddi deli bir kadin. Esim gorusmedigi icin ben de gorusmuyorum cok sukur. Gecmiste iyi aile olmayi denedik,mok gibi oldu. Ben bu yuzden sadece esimin teyzesi ile gorusuyorum,kaynanam o sayilir,dugunumde bile o vardi. Derseniz ki bayiliyor musun esinin teyzesine,hayir tabiki,sadece iyi bir insan,hep esimi arar cagirir,bir kere bile demedim ki gitmeyelim. İncilerim mi dokulur nolcak dedim gittim hep. Sirtima yastik bile getirir koyarlar,dort donerler etrafimda. Dun gece de ordaydik. Dusunun esim isten gelmis cumartesi aksami,saat 20.00. Hadi teyzeme gidelim mi dedi. Ulan cocuk uyudu uyuyacak,ben de kicimi anca koymusum koltuga bir kahve yapip keyif yapacam dimi. Baska yapacak aktivite mi yoktu? Bunlari demedim kalktim hazirlandim. Gece 01.30 gibiydi donusumuz. Politik olun bazen. Siz rahat edersiniz.

O zaman konuşun kayınvalidenizle, yok zaten ben sizi kayınvalide düşmanı gibi görmüyorum çünkü ben de her hafta aman kayınvalideme gideyim anneme gideyim diyen biri değilim, hele ziyaretlerin vazife gibi dayatılmasına hiç gelemiyorum, kendiliğimden gideceğim varsa da içimden gitmek gelmiyor dayatma olunca, yani bir de henüz 1,5-2 aylık evliyken sanki yıllardır görüşülmüyormuş gibi ben annemi özledim deyip haftanın 3-4 günü anneye gitmek, yetmiyormuş gibi de haftada 1 illa ziyaret etmek de ne bileyim, o zaman evlenmeyecekler.

Bir de çifte standart, siz zorlasanız yorgun olduğunu öne sürüp ailenize gitmeyecek ama kendi ailesine gelince özledim deyip gidecek😬

Valla giderseniz de salonda bırakıp kardeşinin yanına giderse, istiyorsanız sizde yanlarına gidin ayıp olmaz çünkü senede 1 sefer uzun mesafeden aile ziyaretine gitmiyorsunuz, her hafta rutine bağlanmış anne ziyareti yapıyorsunuz.
Evet artık öyle yapcam. Kalsın annesı ıcerde bende kardeşi ile eşimle otururum. O zaman annesı de belkı baskıyı keser. Evet rutin oldu artık.Ve kv emrivaki yapıyor sürekli.
Eşim de bir diyorki o zaman hiç gelme hep tek giderim, bir diyor yok ben gıdınce gel. Baskıdan nefret edıyorum ya. 5 6 saat kv ile sıkılıyorum. Konuscak konu kalmıyor. Zaten haftaıcı de arıyor. Eşimi hergun arar. Eşim aşırı anneci babacı.Ailesi de çok düşkün. Ben diretmesem her akşam orda olalım istıyorlar

Eşini tek gitmeye alıştıracaksın.
Eşin de bi zahmet sorup durmayın diyiversin ailesine.
Size sorarlarsa da oğlunuz size tek başına gelebilir bu bir sorun olduğu anlamına gelmez. Ben de aileme tek gidebilirim. Müsait olduğumuzda da beraber geliriz.
Eşine net bi dille demiyosun ki bunları burda 10 tane konu açıyosun.
Evet evet bu hafta gıdınce eşim özleyince tek gidecek. Ben sınava calısıyorum, sürekli çıkmıyorum evden dıycem. Eşime anlatıyorum. O da sen beni anlamıyorsun dıyor.

Annesine anlatma, kocana anlat. Annesinin tahsili yoksa ne bilecek?
İşte eşimde bak gecen cuma ızın gununde oradaydık. Yok 3 haftadir gitmiyoruz dıyor. Hayır dedim gecem hafta oradaydık. Aılesı tek gıdınce de yanlıs anlayıp soruyormus problem mi var, kavga mı ettınız noldu nıye gelmedı. Eşim annesıne yumusatıcı alıyor mesela göturmeye gıdecek sende gel dıyor. Her hafta 2 3 en az bırsey goturcek ılla

Bir evladın olsun yıllarca kendini parçala uğruna. Okulu hayatı hatta yaşayacağı ev için. Ve bir gün biriyle evlensin sen yemekler yao davet et haftada bir akşam ve bunları duy. Allahım nasıl acımasız dünya.
Herkes yaşattığını yaşasın dilerim.
Ya bakın nısanlıyken hep giderdim hep birlikte otururduk ve sıkılmazdım.şimdi eşim gıdınce ayrı odada. Saatlerce ayrı odada. Bende kv ile sıkılıyorum 5 6 saat. Kv benı göruyor oglunu degıl

Bence konu sahibi derdini anlatamıyor, adam iki laf edince susup kalıyor. Sıkıntı mı çıksın istemiyor acaba?
Büyük ihtimalle ters anlaşılacak diye susuyor çünkü kayınvalidem iyi biri diye belirtmiş, tek sıkıntısı zaten haftanın 3-4 günü yumuşatıcıydı, deterjandı diye annesine giden eşinin, haftada 1'de sensizasla321'de götürmek istemesi, kendi gitsin istediği kadar görüşsün ama beni zorlamasınlar diyor, ki kendi annesine bile her hafta gitmiyormuş, benim anneme geleceksin diyerek eşini de zorlamıyormuş, daha yeni evliler her dışarı çıktıklarında yapacak bir sürü değişik aktiviteler varken, eşinin hadi bize gidelim demesi de cabası, bize nedir yahu:))) daha evli olduğunu anlayamamış eşi, biraz da anneye düşkün galiba, sensizasla321 ister istemez garipsiyor.

Ama siz de annenize esinizle beraber gidiyorsunuz sanirim. Tek de gidiyor musunuz?
Ben olsam benim dedigimi yaparim. Mis gibi is. Kavgasiz gurultusuz kaynana evi bulmusken coreklenmek en guzeli. :KK66:
Mesela benim esimin annesi ciddi deli bir kadin. Esim gorusmedigi icin ben de gorusmuyorum cok sukur. Gecmiste iyi aile olmayi denedik,mok gibi oldu. Ben bu yuzden sadece esimin teyzesi ile gorusuyorum,kaynanam o sayilir,dugunumde bile o vardi. Derseniz ki bayiliyor musun esinin teyzesine,hayir tabiki,sadece iyi bir insan,hep esimi arar cagirir,bir kere bile demedim ki gitmeyelim. İncilerim mi dokulur nolcak dedim gittim hep. Sirtima yastik bile getirir koyarlar,dort donerler etrafimda. Dun gece de ordaydik. Dusunun esim isten gelmis cumartesi aksami,saat 20.00. Hadi teyzeme gidelim mi dedi. Ulan cocuk uyudu uyuyacak,ben de kicimi anca koymusum koltuga bir kahve yapip keyif yapacam dimi. Baska yapacak aktivite mi yoktu? Bunlari demedim kalktim hazirlandim. Gece 01.30 gibiydi donusumuz. Politik olun bazen. Siz rahat edersiniz.
Tamamda saatlerce gıdınce sıkılıyorum.

İşte eşimde bak gecen cuma ızın gununde oradaydık. Yok 3 haftadir gitmiyoruz dıyor. Hayır dedim gecem hafta oradaydık. Aılesı tek gıdınce de yanlıs anlayıp soruyormus problem mi var, kavga mı ettınız noldu nıye gelmedı. Eşim annesıne yumusatıcı alıyor mesela göturmeye gıdecek sende gel dıyor. Her hafta 2 3 en az bırsey goturcek ılla
Ay sen de al kitabını orda çalış. De '' Benim çalışmam lazım, şu kuytu yerde çalışayım.'' Zaten net bir tavır koyamıyorsun gitme konusunda. Gidince de boş gitme, işin ciddiyetini anlasınlar.

Back
X