Ama siz de annenize esinizle beraber gidiyorsunuz sanirim. Tek de gidiyor musunuz?
Ben olsam benim dedigimi yaparim. Mis gibi is. Kavgasiz gurultusuz kaynana evi bulmusken coreklenmek en guzeli.

Mesela benim esimin annesi ciddi deli bir kadin. Esim gorusmedigi icin ben de gorusmuyorum cok sukur. Gecmiste iyi aile olmayi denedik,mok gibi oldu. Ben bu yuzden sadece esimin teyzesi ile gorusuyorum,kaynanam o sayilir,dugunumde bile o vardi. Derseniz ki bayiliyor musun esinin teyzesine,hayir tabiki,sadece iyi bir insan,hep esimi arar cagirir,bir kere bile demedim ki gitmeyelim. İncilerim mi dokulur nolcak dedim gittim hep. Sirtima yastik bile getirir koyarlar,dort donerler etrafimda. Dun gece de ordaydik. Dusunun esim isten gelmis cumartesi aksami,saat 20.00. Hadi teyzeme gidelim mi dedi. Ulan cocuk uyudu uyuyacak,ben de kicimi anca koymusum koltuga bir kahve yapip keyif yapacam dimi. Baska yapacak aktivite mi yoktu? Bunlari demedim kalktim hazirlandim. Gece 01.30 gibiydi donusumuz. Politik olun bazen. Siz rahat edersiniz.