♥haftalık kilo verme yarışması♥

he bi o yok zaten. ekle tabi bekliyozzz.

Eki Görüntüle 1542479

kıyafetle gerçi çok belli olmuyor özellikle göbek bölgem gizli bi de uzaktan çekilmiş bir resim daha fit çıkmışım kendime torpil geçtim
bence gayet fit duruyırsun canım hele göbekte fazlalık varmış gıbı hıc durmuyor , daha cok bel ince basen çok az var gibi duruyor tatlım .. bence gayet iyisin

bence gayet fit duruyırsun canım hele göbekte fazlalık varmış gıbı hıc durmuyor , daha cok bel ince basen çok az var gibi duruyor tatlım .. bence gayet iyisin
canım belim vücuduma oranla ince zaten. ama ceket içindeki bluzu bol aldım ki orantıyı kursun diye o da göbek bölgemi sakladı. ve vücudu orantılı gösterdi. bir de foto uzaktan çekim ben yakınlaştırdım ve kestim . uzaktan çekilmenin verdiği bir fitlik de var :) yoksa kalça ölçüsü 95 cm 155 boyda hiç de masum bir rakam değil

evet selam sevgili rakibem nasıl gidiyor
yasın kac ki bu arada

Göbek bölgesindeki aşırı ve gereksiz kilolarınızdan kurtulmayı başaramıyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saracoglu’nın sunduğu yoğurt ve limon kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.

Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü denemeden önce öğrenmeniz gereken en az 2 hafta devam etmeniz gerektiğidir. 1 – 2 gün denedikten sonra işe yaramadığını düşüncesine kapılıp sakın bırakmayın. Rahat ve basit şekilde hazırlayacağınız Yoğurtlu Limon kürü tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan, kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.

Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:

• Yarım limonun suyu
  • 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
  • 1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir)
Nasıl Yapılır – Hazırlanışı

Yukarıda verilen olculerde limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen uygun bir kase içerisinde karıştırın.
YAPILIŞI: Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.

Böyle bir şeyi gören duyan bilen deneyen var mı aranızda ?

menümü de yazayım ben .

SABAH
1 kuru kayısı üstüne büyük bardak su
sucuklu yumurta ( yağ eklenmedi)
domates
peynir
çay

Öğlen öğünü yapmadım kahvaltıyı geç yediğimden.

ARA ÖĞÜN

1 küçük porsiyon kiraz
yeşil çay

AKŞAM
3 yk makarna
yoğurt

GECENİN İLERLEYEN SAATLERİ
ayran

SPOR olarak 30 dk yürüyüş yaptım
15 dk bölgesel egzersiz
ev işi de spordan sayılabilir bence

SU : henüz 1,5 lt içtim. yatana kadar içebildiğim kadar içicem
bugün eve cips girdi ve ben yemedimmm

erikleri 5şer beşer yesene tatlım. bitmesi gerekiyor ama birine ver .

canım sadece bunun bi faydası olmaz bence sıkı bi spor şart. hiç bi yiyecek zayıflatmaz . tabi benim fikrim

rakibem harikasın ya :) işte benim rakibem böle olur. spordan sonra markete uğradım ve dirend,m hiç bi abur cubur almadım aklıma sen geldin . meyve aldım bende:)

tabi on kilocuk fazlam var onu saymazsak gayet iyi görünüyorum

vericez birlikte

okey canım ama hemen kaldıracaksan aksam koyma ben genelde aksam topıkte olmuyorum

Kaldirmayacagim canim

ehe şımardım bile ne yesem

Hisst telefondan smiley yapamiom ama canta firlatirim sana :)

Eki Görüntüle 1542479

kıyafetle gerçi çok belli olmuyor özellikle göbek bölgem gizli bi de uzaktan çekilmiş bir resim daha fit çıkmışım kendime torpil geçtim

Uzak cekim ve kiyafetten anlasilmiyor guzelim

Hiiiicccc inanmiyorum ama pul biber kekik ve naneye bayilirim yogurtta

Supersin

Asagidaki alinti icin: bencede
telden yazmak ne zormus
canım sadece bunun bi faydası olmaz bence sıkı bi spor şart. hiç

bi yiyecek zayıflatmaz . tabi benim fikrim

Canim azcik sabir, bi de bol su az tuz
Eninde sonunda vucudun direnci kirilacak
merhabalar yaş 42
bu güne kadar iyi ama bugün doymak bilmedim ben kalori hesabı yapıyorum daha 1000 gelmedim ama yaklaştım
daha 1kğ bile veremedim yani moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…