yapım o zaman bende :) bi zararı olmaz dimiHosgeldin canim
Ben bunu yaptiim. Inanmiyorum diyenler olmus gayet ise yaradi bende.
Yedigime cok fazla dikkat etmeden ve adam gibi spor bile yapmadan 3 cm inceldim 2haftanin sonunda. Bagirsaklari mukemmel calistiriyor. Bunu yaptigim zaman gun icinde yemeyi abrtmis olsam bile ertesi gun arti gormedim hic. Midesi saglam olanlara tavsiye ediyorumben de tekrar baslasam iyi olacak hazir yediklerime daha cok Dikkat eederken ve sporumu da duzene oturtmaya baslamisken
Miden hassas degilse herhangi bir rahatsizligin yoksa olmaz canim yapabilirsinyapım o zaman bende :) bi zararı olmaz dimi
diil canım deneyeyim bakalım.Miden hassas degilse herhangi bir rahatsizligin yoksa olmaz canim yapabilirsin
Ben de denemeyi düşünüyorum bakalım nolcak?diil canım deneyeyim bakalım.
Ben de denemeyi düşünüyorum bakalım nolcak?
ablacım sen gayet iyisin ben 27 yasındayım bu kilodayım hemde binbir dikkatlemerhabalar yaş 42
bu güne kadar iyi ama bugün doymak bilmedim ben kalori hesabı yapıyorum daha 1000 gelmedim ama yaklaştım
daha 1kğ bile veremedim yani moralim bozuk
bunu bende deneyeyim bu hafta sirkeli su denedim bakalım sonuc ne olacakHosgeldin canim
Ben bunu yaptiim. Inanmiyorum diyenler olmus gayet ise yaradi bende.
Yedigime cok fazla dikkat etmeden ve adam gibi spor bile yapmadan 3 cm inceldim 2haftanin sonunda. Bagirsaklari mukemmel calistiriyor. Bunu yaptigim zaman gun icinde yemeyi abrtmis olsam bile ertesi gun arti gormedim hic. Midesi saglam olanlara tavsiye ediyorumben de tekrar baslasam iyi olacak hazir yediklerime daha cok Dikkat eederken ve sporumu da duzene oturtmaya baslamisken
yakmissindir canım o kadar is yapmissinIyi aksamlar kızlar evet ben bugun biraz sapittim ekmek ve cikolata yedim. Ama gelin horun ki bu saate kadar oturmadim isim yeni bitti.
duvar sildim
cam sildim
perde ve diger rutinleri yaptim iste.
eh biraz kardio sayilir duvarlar yordu beni
ama 3 gunluk yani pazartesiye kadar. Ekmek ve tatli yememe cezasi versim kendime...
sbeden bende cok merakla bekliyorum kilomuof offf sabırsızlanıyorum pazartesi kilom kaç olacak diye
bu arada şuan midem kaziniyor.
bide regl başlasa acaba ödem filan yarım kilo gider mi
haftada bi kilomu öyleyse çok iyiaslında hafta bitmeden kiloma bakmayacaktım ama 1 kilo vermişim
ayy teşekkür ederim moral oldu bana dahaftada bi kilomu öyleyse çok iyi
teşekkürlerGünde almanız gereken kaloriyi buradan hesaplayabilirsiniz. http://www.bodytr.com/2015/01/kilo-vermek-icin-kac-kalori-almaliyim.html Daha sonra kilo kaybı ve yağ yakımı için çıkan kalori değerinin %10-30 unu hesaplayıp ilk çıkan kalori değerinizden çıkarın; Bu sayede kilo kaybı için kalorinizi bulmuş olursunuz. Fakat ilk bulduğunuz kalori değerinden %30 undan fazlasını çıkartırsanız kilo veremezsiniz kaslarınız erir, metabolizmanız yavaşlar, kilo vermeniz durur. Yararlı olabilir diye paylaştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?