♥haftalık kilo verme yarışması♥

yapım o zaman bende :) bi zararı olmaz dimi

sabah
sarımsak çayı
yeşilçay
haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
reçel
domates

saat 13 gibi
yeşil elma

saat 15 gibi

az tereyağında tavuk
bol miktarda salata
yoğurt

devamı
2 kayısı
6-7 tane kiraz
tek şekerli türk kahvesi
yeşilçay
sarımsak çayı

belkide yoğurt kürü.

Iyi aksamlar kızlar evet ben bugun biraz sapittim ekmek ve cikolata yedim. Ama gelin horun ki bu saate kadar oturmadim isim yeni bitti.
duvar sildim
cam sildim
perde ve diger rutinleri yaptim iste.
eh biraz kardio sayilir duvarlar yordu beni

ama 3 gunluk yani pazartesiye kadar. Ekmek ve tatli yememe cezasi versim kendime...

merhabalar yaş 42
bu güne kadar iyi ama bugün doymak bilmedim ben kalori hesabı yapıyorum daha 1000 gelmedim ama yaklaştım
daha 1kğ bile veremedim yani moralim bozuk
ablacım sen gayet iyisin ben 27 yasındayım bu kilodayım hemde binbir dikkatlesenin yasına gelince halimiz ne olur bilmem

bunu bende deneyeyim bu hafta sirkeli su denedim bakalım sonuc ne olacak

yakmissindir canım o kadar is yapmissin

selam kızlar günlük kaloriyi hesapliyorsunz galiba buraya yaziyorsunuz ben yazmasam olurmu sizinle birlikte takipteyim ama yazmaya öşeniyor valla

Günde almanız gereken kaloriyi buradan hesaplayabilirsiniz. http://www.bodytr.com/2015/01/kilo-vermek-icin-kac-kalori-almaliyim.html Daha sonra kilo kaybı ve yağ yakımı için çıkan kalori değerinin %10-30 unu hesaplayıp ilk çıkan kalori değerinizden çıkarın; Bu sayede kilo kaybı için kalorinizi bulmuş olursunuz. Fakat ilk bulduğunuz kalori değerinden %30 undan fazlasını çıkartırsanız kilo veremezsiniz kaslarınız erir, metabolizmanız yavaşlar, kilo vermeniz durur. Yararlı olabilir diye paylaştım :)

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…