dur çekip göndereyim başarabilirsem şimdi.resımleriniz var mı kızlar ? merak ettım vücut tıpınızı , hepfitin avatarındanmıdır nedır cok fıt geliyor bana
güzell güzell dünkü menüden sonra bugün süper olmuş08:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
domates, salatalık yeşillik
10:15
10 tane erik
12:00
6-7 yk kıymalı ıspanak(içinde pirinç de vardı ya)
2 normal dilim karpuz(doğranmış tabi)(yemeyeydim iyiydi de başka da bişi yoktu)
çorba ve makarna vardı yemekhanede onlardan yemedim. eve gittim,
baktım yiyecek bişey arıyor gözüm, domates dilimledim onu yedim ben de...
14:30
10 tane erik (eriğin bitmesi lazım yarına kadar)
16:30
4yk yoğurt
5 fındık ve 5 badem (çiğ)
18:30
7-8 yk etli türlü (patlıcan+kabak+et)
3 yk yoğurt
yağsız salata
bu kadarrrrr...
ayy canım çok sağol yaaaagüzell güzell dünkü menüden sonra bugün süper olmuş
bence gayet iyi duruyorsun..işte bu şimdiki halim
Harika gorunuyorsun sen canımişte bu şimdiki halim
nasıl kaçamak ertesi günü yapabilmiş miyim... valla benim azım bu kızlar..
canım cok merak ettım seni , mümkünse tabı sende resmını koyarsan sevınırım ,anladım canımkötü anlamda söylemediğinin farkındayım, sadece vurgu yaptığımı söylemek istedim :) avatarken ne yazıkki yazılar okunmuo, o yüzden büyütülmüşünü buldum ne yazıkki o kadar fit değilim, kıyafetle çok belli olmuo fotolarda yoksa foto koyardım :)
işte bu şimdiki halim
tabi on kilocuk fazlam var onu saymazsak gayet iyi görünüyorumbence gayet iyi duruyorsun..
okey canım ama hemen kaldıracaksan aksam koyma ben genelde aksam topıkte olmuyorumcanım şimdi çıkıyorum akşam girebilirsem akşam yoksa yarın çekip koyayım
anamm benim rakibeme bak, beni nasıl da yakın markaja almış...
valla bana sorsan hatırlamazdım
doğru canım, bende bugünlerde abartılı bir iştah kabarması var bugün toparlıyorum inşallah...
boy öyle gösteriyor bir de demiştim ya daha önce her tarafıma eşit dağılıyor kilo ondan öyle gözüküyorum aslında.Harika gorunuyorsun sen canım
olur mu be annem ben senin boy ve kilonda olsam ohoooootabi on kilocuk fazlam var onu saymazsak gayet iyi görünüyorum
ben de öyleyim canım.. ben çok mutluyum beni takibinden...Kendi kiloma yakin olanlari takipteyim tabiki deee
80 ler grubu olarak. Toparla canim. Bir lokma deyince devami gelior bende.
canım ben ofisten yukleyemıyorum hata verıyor ama evden yuklerım yakındahade kızlar fotoğrafları görelimatladım bak ben hemen oltaya
wallaha sulandıhele mercimek köftesi+çiğ köfte+hamurişi+ pizza+hamburger menü oooooffff offf
öğlen yürüyüş yaparken burgerın önünden geçtim, gözümün önünde patates kızartması ranch sos buffala sos ve kocaman bi whopper canlandı. az kalsın dalıyodum içeri.
bi whoper menünün kalorisi 1200 civarı
yaa bana da hep öyle geliyor hee sanki fitmiş gibi geliyor :)resımleriniz var mı kızlar ? merak ettım vücut tıpınızı , hepfitin avatarındanmıdır nedır cok fıt geliyor bana
nasıl kaçamak ertesi günü yapabilmiş miyim... valla benim azım bu kızlar..
işte bu şimdiki halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?