- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
ekliyrm cnimyaş 21 boy 164 kilo 68 hedef 60 çünkü çok zayıf sevmiyorum oyuzden 8 kilo versem yeter
Kizlar kendim bu kadar cekebildim yakin cekim ama basenimi gormus olursunuz :)))
ben tuz azaltırsam tansiyonum 9/5 veya 8/4 oluyor çok kötü oluyorum sizdede böyle mi tuzlu yediğimde elim ayağım şişiyorCanim azcik sabir, bi de bol su az tuz
Eninde sonunda vucudun direnci kirilacak
basende çirkin bir görüntün yokki sen bilirsinde ben zayıflayınca düz bir çizği haline geliyorum o daha kötü
böyle gayet hoşsun
ben tuz azaltırsam tansiyonum 9/5 veya 8/4 oluyor çok kötü oluyorum sizdede böyle mi tuzlu yediğimde elim ayağım şişiyor
yaaaa gerçek :) seni abur cubur almaktan alıkoyabildiysem çok mutlu oldumrakibem harikasın ya :) işte benim rakibem böle olur. spordan sonra markete uğradım ve dirend,m hiç bi abur cubur almadım aklıma sen geldin . meyve aldım bende:)
Kizlar kendim bu kadar cekebildim yakin cekim ama basenimi gormus olursunuz :)))
tatlım hepfit rakibemin zaten öyle çok kilo verme derdi yok. 2-3 kilo kadar verip korumaya geçecek. ve eğer benim gibi bir metobalizmaya sahipse bu çabayı vermezse almaya müsait bir yapısı var.basende çirkin bir görüntün yokki sen bilirsinde ben zayıflayınca düz bir çizği haline geliyorum o daha kötü
böyle gayet hoşsun
ben tuz azaltırsam tansiyonum 9/5 veya 8/4 oluyor çok kötü oluyorum sizdede böyle mi tuzlu yediğimde elim ayağım şişiyor
Ama 1 pors erik 10 tane değil mi?erikleri 5şer beşer yesene tatlım. bitmesi gerekiyor ama birine ver .
bende beğendimHaaaa buarada tesekkur ederim, azicik daha kuculsun popom diyeti birakicam zaten))
Bekleriz efemben de haftaya 60 lar grubuna girmek istiyorum ama bu gidiş iyi değilbuna bir dur demek lazım.
Bence kahvalti yapmadan ama bir bardak sut icerek git hem oraya gittin hazirlandi ikram edildi derken zaman gecer ve iyice acikmamis olursun dolayisiyla saldirmaz tadinda birakirsin hem de herkes yerken kös kös oturmamis olursun garip oluyor oyle herkes yerken bir kisinin yememesikızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff
Yesil elma asidik bir meyve kizlar. Onu yedikten sonra acikmaniz normal mideniz kazinir hem de oyle boyke degil. Yaninda ya sut icin ya da biraz yogurt yiyin. Kazinmayi onler.Öyle birşey yoktur umarım çünkü pazardan daha yeni yeşil elma aldım
yaaaa gerçek :) seni abur cubur almaktan alıkoyabildiysem çok mutlu oldum
çok süpersin tatlım ve eminim istediğin kiloya gelince manken olacaksın az kalmış. ve senin göbek bölgesi ile benim göbek bölgesi arasında 10 cm olduğu bariz belli seni görünce anladımevet benim hazırda elimde o vardı ama ben de yarın böyle kendimi yakın çekim çekebilirsem koycam yine :) ve o zaman aaa iyiymişsin sen diyenler şoka girecek
tatlım hepfit rakibemin zaten öyle çok kilo verme derdi yok. 2-3 kilo kadar verip korumaya geçecek. ve eğer benim gibi bir metobalizmaya sahipse bu çabayı vermezse almaya müsait bir yapısı var.
yani demem o ki kınamayın bizi kızlarbelki size zaten zayıf gibi geliyoruz ama bu hale ben şahsen zaten 9 kilo vererek geldim. ve sağlam vereyim ki bir daha almam zor olsun istiyorum. şuan ben iyiyim tamam bırakayım dersem alırım. ve ben daha bekarken çocuk bile doğurmamışken deforme olmuş bir vücutla gezmek istemiyom selülütlerimden hiç bahsetmiyom
<3 tesekkur ederim :-*bende beğendim
o kadar mı canım hiç bilmiyorum :)Ama 1 pors erik 10 tane değil mi?
Valla ben bu soruya bi cevap veremicem. Canim isterse yiyorum ama bazen lokmalari cignerken yoruluyorum resmen ve usenip yemiyorum. Bazen mutsuzken yemeklere abur cuburlara sarilirim bazen agzima lokma koymam. Bazen mutlu olunca keyif yapmak isterim pasta cips dondurma vs bazen mutluyken icim icime sigmaz ortalarda avare avare dolanir hoplar ziplarim. Bir sinav doneminde 5 6 kilo vermisken sonraki sonav donemimde almistim. Hala cozemedim cok sacma sapan bi insan oldugumu dusunuyorumkızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
Aynen rakibem, yakin cektigim icin bel biraz kalin gorunmus :/ bende 6 kilo verdim :) dikkat etmezsem aynen geliyo dedigin gibibi de soyle bi gercek var kiyafetliyken iyi ama kocamdan saklayamiyorum sonucta sagolsun kilo aldigimda bile kilo almissin ver demedi ama bu genc yasta cocuk dogurmamisken esimin yaninda fit durmak istiorum. esim ilgi ceken bi tip, masmavi gozleri var. kizlar benim yanimda utanmadan esimi kesiyorlar (( o yuzden hep bakimliyimdir, artik kilo da almak istemiyorum korumam lazim
yarın çekebilirsem hepfit gibi çekip koyacağım tekrar canım :)GonulSenligim sende normal fizikte gorunuyorsun canim ama bende pek anlamadim uzakya
çok iyi anlıyorum canım seni :) ben de öyle giyinikken idare ediyorsun düzgün görünüyor ama benim ayna karşısında gördüğüm vücut hoşuma gitmiyor pantolon giyince etler az buçuk toplanıyo derli toplu duruyor ama normalde löngür löngürıı ıhh istemiyom ben kendimi öyle
tamam tatlim :)yarın çekebilirsem hepfit gibi çekip koyacağım tekrar canım :)
Hosgeldin canimyaş 21 boy 164 kilo 68 hedef 60 çünkü çok zayıf sevmiyorum oyuzden 8 kilo versem yeter
Göbek bölgesindeki aşırı ve gereksiz kilolarınızdan kurtulmayı başaramıyorsanız Prof. Dr. İbrahim Saracoglu’nın sunduğu yoğurt ve limon kürü mucizesini mutlaka denemelisiniz.
Yoğurt Limon Pul Biber Kürü ile Zayıflama
Limonlu yoğurt kürünü denemeden önce öğrenmeniz gereken en az 2 hafta devam etmeniz gerektiğidir. 1 – 2 gün denedikten sonra işe yaramadığını düşüncesine kapılıp sakın bırakmayın. Rahat ve basit şekilde hazırlayacağınız Yoğurtlu Limon kürü tarif sayesinde göbek bölgenizdeki yağlardan, kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.
Limon Yoğurt Kürü Malzemeler:
Nasıl Yapılır – Hazırlanışı
- Yarım limonun suyu
- 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
- 1 çay kaşığı pul biber (pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olabilir)
Yukarıda verilen olculerde limonun suyunu, yoğurdu ve pul biberi belirtilen uygun bir kase içerisinde karıştırın.
YAPILIŞI: Gece uyumadan yarım saat önce yiyin. Bu karışımı tükettikten sonra kesinlikle başka hiç bir şey yememeniz gerekiyor. En az 2 hafta boyunca bunu sürdürün. 2 Hafta sonunda değişimi göreceksiniz.
Böyle bir şeyi gören duyan bilen deneyen var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?