resımleriniz var mı kızlar ? merak ettım vücut tıpınızı , hepfitin avatarındanmıdır nedır cok fıt geliyor banabizim vücut tipi bundan aynı heraldebaksana boğazdan mideye inen mamacıklar bilem aynı ağzının suyunu sil kıs
nedir o gülsaycım ?ben hiç yememiştim denicem..
benimki de sağlığın için tabi, diyodu. verdikçe yüz buldu sanırsam, ver ver biraz daha ver diyo..valla benim koca kiloyla ilgili bişey sölese paralarım herhalde, çok kızıyorum insanlara. kim kilolu olmak ister ki?
aynenbenim gözümde çayı seven kişi= hoş sohbet muhabbet kişi
aynen, benim de tarzım o...Ya ben aslında kahvaltı esnasında şekerli şeyleri yiyemem , tuzlular daha cok tercıhım , menemendir , peynır zeytın v.s ama kahvaltıyı bitirirken 1 dilim ekmeğe soyle ballı kaymak sürüp yemeyıde severim tabi diyette o keyifte bitti gitti
resımleriniz var mı kızlar ? merak ettım vücut tıpınızı , hepfitin avatarındanmıdır nedır cok fıt geliyor bana
beni de erik çok acıktırıyor ya..elma güzel bir seçimmis canım ama çok acıktırıyor ben ara ogunde denedım .. artık yıyemıyorum acık cay acıktırmaz
evet canım gordum İngilizcede biliyorum tatlım 2 sene londrada yasamıstım , yalnız avatarın bende öyle bir duygu yaratıyor ,o avatarda aslında tepede what' s your excuse? yazıyo
yani dio ki senin bahanen ne
evet canım gordum İngilizcede biliyorum tatlım 2 sene londrada yasamıstım , yalnız avatarın bende öyle bir duygu yaratıyor ,
bak ıste dıyorkı senın bu kadınlar gıbı olmaman ıcın ne bahanen olabılır , kadın doğum yapmış , spor hocası degıl , atlet degıl , işte uykusu az v. s v.s cok güzel bencede bayıldım , kucuk yazıları okuyamamıştım oncesınde sagol
fit annelerle ilgili bi siteden alıntı, çok hoşuma gitmişti
anladım canım çok güzel bir avatar işte nedense senınde o bayan gıbı fit olduğun duygusu yaraıyor bende , kotu anlamda soylemedım zaten neden cevırdın dıyede soylemedım tatlımwuhuuuuu, ama ben çeviri yapmak amaçlı söylememiştim. vurgulamak için söylemek istemiştim
aaa evet erikte cok acıktırıyor canım tecrübe ıle sabıttırbeni de erik çok acıktırıyor ya..
pazardan almış bulundum, sadece de ben yiyorum bitsin diye. gerçi sindirim sistemini çalıştırıyor, iyi oluyor ama kesinlikle acıktırıyor...
canım sbeden sabah yeşil soğanlı omlet demiş de o... ben hiç duymamıştım..nedir o gülsaycım ?
anladım canım çok güzel bir avatar işte nedense senınde o bayan gıbı fit olduğun duygusu yaraıyor bende , kotu anlamda soylemedım zaten neden cevırdın dıyede soylemedım tatlım
Ben de annemlerden getirmiştim baktım yedikçe acıkıyorum kızımda yemedi boşa gittibeni de erik çok acıktırıyor ya..
pazardan almış bulundum, sadece de ben yiyorum bitsin diye. gerçi sindirim sistemini çalıştırıyor, iyi oluyor ama kesinlikle acıktırıyor...
ben normal yerim ama tatlıya bayılırım işte sorun belli. ekmek yemem hamurişi sevmem. dışarda arkadaşlarla yemeğe içmeye bayılırımkızlar iştah durumunuz nasıl normalde ? ben mesela gerçekten iştahlıyımdır , yersem sağlam yerim kapasitem var yanı , kimisi kalorili yıyecekleri sever , normal yemeklerı sevmedıgınden kılo alır , kimisinin metabolızma yavaştır , kimisi su içse yarar ve. sizleri merak ettım .. sever mısınız yemek yemeyı ?
yetişirim dimiSen bana yetisirsin ki
nasıl kaçamak ertesi günü yapabilmiş miyim... valla benim azım bu kızlar..08:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
domates, salatalık yeşillik
10:15
10 tane erik
12:00
6-7 yk kıymalı ıspanak(içinde pirinç de vardı ya)
2 normal dilim karpuz(doğranmış tabi)(yemeyeydim iyiydi de başka da bişi yoktu)
çorba ve makarna vardı yemekhanede onlardan yemedim. eve gittim,
baktım yiyecek bişey arıyor gözüm, domates dilimledim onu yedim ben de...
14:30
10 tane erik (eriğin bitmesi lazım yarına kadar)
16:30
4yk yoğurt
5 fındık ve 5 badem (çiğ)
18:30
7-8 yk etli türlü (patlıcan+kabak+et)
3 yk yoğurt
yağsız salata
bu kadarrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?