♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen, benim de tarzım o...
tuzlular öncelikli, nokta vuruşu tatlıyla...
ama bitti tabi

elma güzel bir seçimmis canım ama çok acıktırıyor ben ara ogunde denedım .. artık yıyemıyorum acık cay acıktırmaz
beni de erik çok acıktırıyor ya..
pazardan almış bulundum, sadece de ben yiyorum bitsin diye. gerçi sindirim sistemini çalıştırıyor, iyi oluyor ama kesinlikle acıktırıyor...

[

fit annelerle ilgili bi siteden alıntı, çok hoşuma gitmişti

bak ıste dıyorkı senın bu kadınlar gıbı olmaman ıcın ne bahanen olabılır , kadın doğum yapmış , spor hocası degıl , atlet degıl , işte uykusu az v. s v.s cok güzel bencede bayıldım , kucuk yazıları okuyamamıştım oncesınde sagol

anladım canım çok güzel bir avatar işte nedense senınde o bayan gıbı fit olduğun duygusu yaraıyor bende , kotu anlamda soylemedım zaten neden cevırdın dıyede soylemedım tatlım

anladım canım kötü anlamda söylemediğinin farkındayım, sadece vurgu yaptığımı söylemek istedim :) avatarken ne yazıkki yazılar okunmuo, o yüzden büyütülmüşünü buldum ne yazıkki o kadar fit değilim, kıyafetle çok belli olmuo fotolarda yoksa foto koyardım :)

beni de erik çok acıktırıyor ya..
pazardan almış bulundum, sadece de ben yiyorum bitsin diye. gerçi sindirim sistemini çalıştırıyor, iyi oluyor ama kesinlikle acıktırıyor...
Ben de annemlerden getirmiştim baktım yedikçe acıkıyorum kızımda yemedi boşa gitti

ben normal yerim ama tatlıya bayılırım işte sorun belli. ekmek yemem hamurişi sevmem. dışarda arkadaşlarla yemeğe içmeye bayılırım

08:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
domates, salatalık yeşillik

10:15
10 tane erik

12:00
6-7 yk kıymalı ıspanak(içinde pirinç de vardı ya)
2 normal dilim karpuz(doğranmış tabi)(yemeyeydim iyiydi de başka da bişi yoktu)

çorba ve makarna vardı yemekhanede onlardan yemedim. eve gittim,
baktım yiyecek bişey arıyor gözüm, domates dilimledim onu yedim ben de...

14:30

10 tane erik (eriğin bitmesi lazım yarına kadar)

16:30
4yk yoğurt
5 fındık ve 5 badem (çiğ)

18:30
7-8 yk etli türlü (patlıcan+kabak+et)
3 yk yoğurt
yağsız salata

bu kadarrrrr...

nasıl kaçamak ertesi günü yapabilmiş miyim... valla benim azım bu kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…