♥haftalık kilo verme yarışması♥

bunu bende deneyeyim bu hafta sirkeli su denedim bakalım sonuc ne olacak
Ama sirkeli suyu birakma bence. 1 haftada hicbir sey hemen etkisini gostermez ki. Duzenli kullanman gerek. Yogurt kurunde en az 2 hafta dedigi icin ben 2 Hafta yedim sonra vucut alismasin diye biraktim. Ama sirkeli su oyle degildi hatirladigim kadariyla. Birakma 1 Haftada

selam kızlar günlük kaloriyi hesapliyorsunz galiba buraya yaziyorsunuz ben yazmasam olurmu sizinle birlikte takipteyim ama yazmaya öşeniyor valla
Canim kalori hesaplamiyoruz. Menu paylasiyoruz. Ve birbirimizin menusunu degerlendiriyoruz. Motivasyon icin. Menu yazmazsan pek faydasi olmaz bence senin icin. Yine sen bilirsin ama. Paylasmak mecburi dwgil sanirim (emin degilim)

of offf sabırsızlanıyorum pazartesi kilom kaç olacak diye
bu arada şuan midem kaziniyor.
bide regl başlasa acaba ödem filan yarım kilo gider mi
Canim ben hastalandiktan sonra odem topluyorum, hastalik oncesi kilom fogru oluyo genelde. seninki nasil degisiyor, hic dikkat ettin mi? Eger oncesinde odem topluyosan kesin gider
bakalım bakalım ne olacak.
Bende merak ettim, kalca icin bisey var mi ki kizlar?

Canim ben hastalandiktan sonra odem topluyorum, hastalik oncesi kilom fogru oluyo genelde. seninki nasil degisiyor, hic dikkat ettin mi? Eger oncesinde odem topluyosan kesin gider

Bende merak ettim, kalca icin bisey var mi ki kizlar?
canım hiç bilmiyorum kalça o kadar ilgim dışı ki :)

neyse canım yakmışsındır sen...

canım hiç bilmiyorum kalça o kadar ilgim dışı ki :)

aman ilgin içi olmasın

Gunaydiiin kizlar sabah tarti 74.4
menu
1 dl kepekli ekmek
2 yk ppeynirli yumurta
Bol domates salatalik
sekersiz cay
tatli ile ekmegi iyice azalticam ama ekmek azda olsun kalsin tt yani
hayirli gunler yoldayim hayat devam ediyor

güzel olmuş kahvaltı

ayy canım çok sağol yaaaa

denizcim senin gibi az yemeyi ya da iştahsızlığı nasıl öğrencem ben ya?
Ben akşamları nete giremiyorum 5 te de çıkmıştım yeni gördüm msj ını
Bana da bu hafta oldu hafta sonu yediklerime biraz dikkat ettim 2 günde 1000 civarında ip atladım biraz mekik aletinde mekik yaptım kızımı aldım yürüdüm pazartesi de eksi çıkınca gerçekten çok yediğim ve az hareket ettiğim için kilo veremediğimi düşünmeye başladım ama kesinlikle hareket ettikçe iştahım kapandı

günaydın kızlar
dün akşam menüsü:
yarım ekmek arası kaşarlı köfte(içinde yeşillik+2-3 dilim patates ve sos vardı)
çeyrek kutu zero, tabiki kalanı kocam içti :)

ara
yarım kaseden biraz fazla tuzsuz çekirdek
sıkıntıdan yedim walla

dışarısı çok tehlikeli ya . canım dün gündğz bişi yemedin dengeler o seni

neyse canım yakmışsındır sen...

O kadar yorulmusum ki anlatamam. Ama bu 3 gun cok dikkat edecem.kilo verdim mi bilmiyorum bile.. bu hafta bana da biraz alisma gibi oldu. Haftaya spor ve bazi seylere daha dikkatle devam edecegim.
esime sozum var 82 kg in altina düsersem ramazan a kadar. Kunefe:)

Günaydın kızlar dün çok yoğun ve yorucu bi gündü
Sabah
1 dilim ekmek,peynir,zeytin

ara 1 burçak

öğlen 2 biber közlemesi,yarım dilim ekmek,2 küçük köfte

burdan sonra çozuttum

saat 5 kibi yarım tabak makarna + 1 bardak kola

1 kayısı+1 erik

akşam salata+ cacık
karışık çerez yedim üstünüde
iyi tarafı ilk kez dün karnım tok uyudum, kötü tarafı sanırım mutsuzum korkuyorum yine diyetimin bozulmasından

olsun canım ya en fazla biraz ödem olur, bol su iç, bi de bitki çayları falan, regli sonrası da hiçbir şeyin kalmaz inş.

hepfitcim dünkü menüm ve spor sonrası bugün --- 1200 gramdayım

ne zamandır 86 yı görmemiştim öyle mutlu oldum ki

bir günde nasıl bu kadar farkediyor ya..

bu akşam düğüne gideceğiz o yüzden menü yine gündüz hafif olacak
evden çıkmadan 1 kare bitter(özel dönem yaklaşıyor )

saat 10:30
2 kayısı

saat 13:00
1 kase yoğurt

saat 16:00
2 kayısı

akşam düğün menüsü+ belki 1 dublecik içki

ekstra bişey yersem yazarım kızlar

doğru söylüyorsun, ben düzenli spor yapabilince (hayatımın çok az bir dönemi) öyle oluyordum, biraz da emeklerime kıyamadığımdan oluyodu sanırsam..

çok sağol canım..

Canim bu bozmus halin ise korkma. Yine iyi bence cok abarti yok.
ah ah siz bir de benim sapittigim zamanlari gorseniz ama bunu size gostermeyecm kiiii... daha oyle yemem artık.

Olursun canım olursun bak 2. günde nasıl dikkat ettin bu arada bakıcı ablamıza da diyette olduğunu söyle göstermesin sana poaçaları kekleri bebişler yesinnn
doğru canım aslında biliyolar, uzun süredir diyetteydim çünkü.. aradan zaman geçince kilo almadım ama sanırım biraz gevşettim ve ancak koruyabildim (buna şükür) çevremdekiler de bu anlamda rahatladı, yoksa onlar da dikkat ediyorlardı teklif bile etmiyorlardı.
benim aynı ciddiyeti oluşturmam lazım galiba...

Canim bu bozmus halin ise korkma. Yine iyi bence cok abarti yok.
ah ah siz bir de benim sapittigim zamanlari gorseniz ama bunu size gostermeyecm kiiii... daha oyle yemem artık.
canım benim bünye yaptığım herşeye hemen adapte oluyor, fazlayı gördüğü zaman depoluyo sağolsun. Kilo almaya o kadar elverişliki ,hele bide geç saatte yersem tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…