dışarısı çok tehlikeli ya . canım dün gündğz bişi yemedin dengeler o seni
O kadar yorulmusum ki anlatamam. Ama bu 3 gun cok dikkat edecem.kilo verdim mi bilmiyorum bile.. bu hafta bana da biraz alisma gibi oldu. Haftaya spor ve bazi seylere daha dikkatle devam edecegim.
esime sozum var 82 kg in altina düsersem ramazan a kadar. Kunefe:)
Günaydın kızlar dün çok yoğun ve yorucu bi gündü
Sabah
1 dilim ekmek,peynir,zeytin
ara 1 burçak
öğlen 2 biber közlemesi,yarım dilim ekmek,2 küçük köfte
burdan sonra çozuttum
saat 5 kibi yarım tabak makarna + 1 bardak kola
1 kayısı+1 erik
akşam salata+ cacık
karışık çerez yedim üstünüde
iyi tarafı ilk kez dün karnım tok uyudum, kötü tarafı sanırım mutsuzum korkuyorum yine diyetimin bozulmasından
olsun canım ya en fazla biraz ödem olur, bol su iç, bi de bitki çayları falan, regli sonrası da hiçbir şeyin kalmaz inş.
hepfitcim dünkü menüm ve spor sonrası bugün --- 1200 gramdayım
ne zamandır 86 yı görmemiştim öyle mutlu oldum ki
bir günde nasıl bu kadar farkediyor ya..
-600 grcık kaldı kızlar bende geliyorum 60' laraCanim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibemsende biran evvel toparlan 60 lar grubuna birlikte gecelim
canım benim bünye yaptığım herşeye hemen adapte oluyor, fazlayı gördüğü zaman depoluyo sağolsun. Kilo almaya o kadar elverişliki ,hele bide geç saatte yersem tamam.
-600 grcık kaldı kızlar bende geliyorum 60' laraçok uzun zaman oldu 60 ları görmeyeli görürsem çok mutlu olacağım ve benim kırılma noktam olacak sanırım, inşallah :))
canım akşam yemeğinden sonra atıştırmamaya çalış, yapabilirsen daha hızlı giderGünaydın arkadaşlaaar akşam sohbetleriniz çok eğlenceli onları okumaktan menümü yazamadım.
Daha önce kahvaltımı hep işte yapan ben bu hafta hep evde yapmaya başladım
Tereyağda yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 1 tane közlenmiş biber az acıydı 1 bardak ayran
Sonra 30 dk yürüdüm
Çay yanında 1 eti burçak onu da 2 kupa çayla yedim şeker koymayınca iyi oluyo
Eve giderken 20 dk yürüdüm
Ayak üstü birkaç çatal makarnayla 3 yk yoğurt yedim
İşe gelirken de 20 dk yürüdüm
Yine 1 eti burçak gerçekten tutuyo galiba şekersiz çay dokunmuyo onunla
Akşam giderken yine 20 dk yürüdüm
3 kaşık makarnayla 1 bardak ayran içtim
Birkaç gün önce yazmıştım halsiz oluyorum diye zaten tansiyonum hep düşüktür içtiğim ayran iyi geldi.
Gittiğimde kızım uyuyodu yaklaşık 30 dk (1000) sayı yapıyo ip atladım
Kızıma patates kızartmıştım 1 kaç çatal ondan içip yine ayran içtim bir dilim de karpuz 12 de uyudum.
canım benimm , hem çocuk hem temizlik helal olsun vallaO kadar yorulmusum ki anlatamam. Ama bu 3 gun cok dikkat edecem.kilo verdim mi bilmiyorum bile.. bu hafta bana da biraz alisma gibi oldu. Haftaya spor ve bazi seylere daha dikkatle devam edecegim.
esime sozum var 82 kg in altina düsersem ramazan a kadar. Kunefe:)
Biliyorum yaaa kızım geç yatıyo malum çocuk 5 gibi uyuyo 12 ye kadar ona ne yedirirsem kendim de atıyorum ağzıma bak bu hafta dikkat ettim hergün 200-200 gidiyoo.
İlkinde 23 kilo almış biri olarak ben de ben de istiyorumben de öyleyim canım.. ben çok mutluyum beni takibinden...
tatlım tambağım ya sen şu 2.gebelikte o kadar az kilo almayı nasıl başardın, tüm tüyolarını istiyorum...
siz böyle dedikçe ben korkuyorum ama yaaaİlkinde 23 kilo almış biri olarak ben de ben de istiyorum
yaa ben bu grubu çok sevdim, çok iyi motive ediyor beniçok güzel ilerliyoruz grupça :) hadi senin içinde dans edeyim erisin yağlarımız
Benim gibisin belin ince ama basen var tabiii benim öyle olmam için en az 7 kilo vermem lazımKizlar kendim bu kadar cekebildim yakin cekim ama basenimi gormus olursunuz :)))
Canım tahmın ettıgım gıbı gayet hossun ..Kizlar kendim bu kadar cekebildim yakin cekim ama basenimi gormus olursunuz :)))
Yok yok korkma bence sen almazsın şimdi dikkat eden sonra da dikkat edersiz böyle dedikçe ben korkuyorum ama yaaa
hem 2 yumurta hem de 2 dilim ekmek :) olmamışşşgünaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı
..2 bardak çay
..2 yaşlanmış yumurta
..2salatalık
..2 dilim beyaz ekmek
öğlen saat 16..gibi
...3 parça tavuk
..3.4kaşık mercimek çorbası
sonra çay içtik
..2 bardak çay
..2 dilim tatlı
akşam
sadece salata
ama dün misafirim vardı oyuzden bukadar çok yedim sizce cokmu yemişm
sadece tatlı çok hoş görünmüyo ama onun dışında da bişey yok zaten, salata akşama iyi olmuş...günaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı
..2 bardak çay
..2 yaşlanmış yumurta
..2salatalık
..2 dilim beyaz ekmek
öğlen saat 16..gibi
...3 parça tavuk
..3.4kaşık mercimek çorbası
sonra çay içtik
..2 bardak çay
..2 dilim tatlı
akşam
sadece salata
ama dün misafirim vardı oyuzden bukadar çok yedim sizce cokmu yemişm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?