♥haftalık kilo verme yarışması♥

dışarısı çok tehlikeli ya . canım dün gündğz bişi yemedin dengeler o seni

canım o yüzden yememiştim zaten, bugünde böyle geçecek, bu gezmeler beni zorluyor ama yine de eksideyim, kalori olarak geçmemişim demek ki

canım kendine ödül olarak yiyecek koyma, bi yerde okumuştum beynimize yanlış sinyal gönderiyormuşuz. yiyecekler hiçbir şekilde ödül olmamalıymış. neyi çooookkkk istiyorsanız bi arkadaşınızla paylaşarak yiyin yazıyordu. mesela bir porsiyon söyleyin 3 arkadaş paylaşın falan diyodu. sende bunu kızın ve kocanla yapabilirsin sanki. beynimizi şartlayınca o yiyeceğe gereğinden fazla kıymet yüklüyormuşuz. tabi sen bilirsin yine de

çerezler olmayaymış aslında çok da cozutmamışsın bence

süpersin demekki sıkı bi şekilde dikkat ettiğinde hemen 80 ler grubundan kurtulacaksın

Canim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibem sende biran evvel toparlan 60 lar grubuna birlikte gecelim
-600 grcık kaldı kızlar bende geliyorum 60' lara çok uzun zaman oldu 60 ları görmeyeli görürsem çok mutlu olacağım ve benim kırılma noktam olacak sanırım, inşallah :))

canım benim bünye yaptığım herşeye hemen adapte oluyor, fazlayı gördüğü zaman depoluyo sağolsun. Kilo almaya o kadar elverişliki ,hele bide geç saatte yersem tamam.

geç saatte yemek çok fena, dün eve 11 de girdik o kadar açtım ki. eşimde bişeyler mi yesek falan demeye başlamıştı, sindirim için sakıncalı ben yemem diyip 2 bardak su içip yattım :) ben yemeyince o da yemedi
ama itiraf edeyim tost most diyodu, yeseydi kesin bende yerdim allahtan ısrarcı olmadı

Günaydın arkadaşlaaar akşam sohbetleriniz çok eğlenceli onları okumaktan menümü yazamadım.
Daha önce kahvaltımı hep işte yapan ben bu hafta hep evde yapmaya başladım
Tereyağda yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 1 tane közlenmiş biber az acıydı 1 bardak ayran
Sonra 30 dk yürüdüm
Çay yanında 1 eti burçak onu da 2 kupa çayla yedim şeker koymayınca iyi oluyo
Eve giderken 20 dk yürüdüm
Ayak üstü birkaç çatal makarnayla 3 yk yoğurt yedim
İşe gelirken de 20 dk yürüdüm
Yine 1 eti burçak gerçekten tutuyo galiba şekersiz çay dokunmuyo onunla
Akşam giderken yine 20 dk yürüdüm
3 kaşık makarnayla 1 bardak ayran içtim
Birkaç gün önce yazmıştım halsiz oluyorum diye zaten tansiyonum hep düşüktür içtiğim ayran iyi geldi.
Gittiğimde kızım uyuyodu yaklaşık 30 dk (1000) sayı yapıyo ip atladım
Kızıma patates kızartmıştım 1 kaç çatal ondan içip yine ayran içtim bir dilim de karpuz 12 de uyudum.

-600 grcık kaldı kızlar bende geliyorum 60' lara çok uzun zaman oldu 60 ları görmeyeli görürsem çok mutlu olacağım ve benim kırılma noktam olacak sanırım, inşallah :))

çok güzel ilerliyoruz grupça :) hadi senin içinde dans edeyim erisin yağlarımız

canım akşam yemeğinden sonra atıştırmamaya çalış, yapabilirsen daha hızlı gider

Biliyorum yaaa kızım geç yatıyo malum çocuk 5 gibi uyuyo 12 ye kadar ona ne yedirirsem kendim de atıyorum ağzıma bak bu hafta dikkat ettim hergün 200-200 gidiyoo.

canım benimm , hem çocuk hem temizlik helal olsun valla
ama çok yorma, yıpratma kendini, hepsini aynı gün yapma...

Biliyorum yaaa kızım geç yatıyo malum çocuk 5 gibi uyuyo 12 ye kadar ona ne yedirirsem kendim de atıyorum ağzıma bak bu hafta dikkat ettim hergün 200-200 gidiyoo.

çok zor ya allah kolaylık versin, benimde canım çekerdi herhalde

günaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı
..2 bardak çay
..2 yaşlanmış yumurta
..2salatalık
..2 dilim beyaz ekmek

öğlen saat 16..gibi
...3 parça tavuk
..3.4kaşık mercimek çorbası

sonra çay içtik
..2 bardak çay
..2 dilim tatlı

akşam
sadece salata
ama dün misafirim vardı oyuzden bukadar çok yedim sizce cokmu yemişm

Günaydın Kızlar;

çok yorum var. dahil olsam mı diye tereddüte düştüm ama bizim grup azdı burası daha kalabalık belki daha iyi olur benim için.
liste çok güzel olmuş ellerine sağlık yapanın.

sabah: 1 saat yürüyüş yaptım
kahvaltı: 1 sahanda yumurta, 5 siyah zeytin, 2 ceviz, 1 domates, 1/2 salatalık, 1 yeşil biber, yeşillik ve 1,5 kk beyaz peynir.

tatlım hepfit rakibemin zaten öyle çok kilo verme derdi yok. 2-3 kilo kadar verip korumaya geçecek. ve eğer benim gibi bir metobalizmaya sahipse bu çabayı vermezse almaya müsait bir yapısı var.

yani demem o ki kınamayın bizi kızlar belki size zaten zayıf gibi geliyoruz ama bu hale ben şahsen zaten 9 kilo vererek geldim. ve sağlam vereyim ki bir daha almam zor olsun istiyorum. şuan ben iyiyim tamam bırakayım dersem alırım. ve ben daha bekarken çocuk bile doğurmamışken deforme olmuş bir vücutla gezmek istemiyom selülütlerimden hiç bahsetmiyom [/QUOTE]
Canım neden kınayalım , ben 1 çocuk dogurmus ve 37 yasımda olmama rağmen senın gıbı gorunuyorum ama banada fazla geliyor dedım ya daha once bel ınce basen hafıf varmış gorunuyor senın aynı benım gıbı , yani takdir ediyorum cabanı bence devam tatlım

hem 2 yumurta hem de 2 dilim ekmek :) olmamışşş

sadece tatlı çok hoş görünmüyo ama onun dışında da bişey yok zaten, salata akşama iyi olmuş...
100 üzerinden 65 verdim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…