♥haftalık kilo verme yarışması♥

tatlı harici gayet güzellll

yaa ben bu grubu çok sevdim, çok iyi motive ediyor beni
hepinize kocaman öpücükler...

ben de ben de bugün düğüne gidicem ya şimdiden ısınıyom dans ediom

Benim gibisin belin ince ama basen var tabiii benim öyle olmam için en az 7 kilo vermem lazım
ahhhh sen benim 6 kilo fazla halimi görecektin, bel 1-2 cm daha kalındı, kalça 8 cm. çoookkkk fenaydim çok, bu orantılanmış hali, yine de basenim var

Canım tahmın ettıgım gıbı gayet hossun ..

teşekkür ederimmm

Yok yok korkma bence sen almazsın şimdi dikkat eden sonra da dikkat eder

Canım neden kınayalım , ben 1 çocuk dogurmus ve 37 yasımda olmama rağmen senın gıbı gorunuyorum ama banada fazla geliyor dedım ya daha once bel ınce basen hafıf varmış gorunuyor senın aynı benım gıbı , yani takdir ediyorum cabanı bence devam tatlım[/QUOTE]

canım bana mı dedin melekimsiye mi?

Elmayla ilgili önerin doğru gerçekten aynı şekilde yeşil erik te öyle yediğim zaman midem kazınıyodu
Ben de kızımdan dolayı geç yatıyorum ve maalesef az uyuyorum

çok korkuyom yaaa, bildiğiniz gibi değil. çünkü yiyince çok kolay alıyorum kiloyu
hepimiz öyleyiz tatlım ben de 17 kilo almıştım, ama ben dukan diyetinden çıkmıştım
yani kıtlıktan

ama dikkat edilince alınmıyor...
mesela tatlı tambak 2. bebişinde çok az kilo almış, ama bebekten ve temizlikten tüyoları bize bir türlü veremedi

huuu huuu tatlım tambağım seni şikayet ediyorum duydun mu????

dün yerken buraya nasıl yazıcam diye düşündüm resmen herkese laf söyleyip yemek te olmuyo

ben de gece spor yapmayacaktım, zoruma gitmişti... ama sizler geldiniz aklıma paşa paşa yaptım valla...

valla şaka maka nerdeyse 1 haftadır leslie 3 mile yapıyorum, anam ağlıyor yaparken ama değecek inşallah.. meyvesini almaya başladım baksana...

Kizlar sizi okumaktan yorum yazamiyorum cok tatlisiniz iyide motive oluyoruz valla hepinizi opuyorum bende 3 dogum yoptim 15 ili 12 kilo arasi aldim evlenirken 62 kilo idim ilk hamilelik 65 ile basladi suan 74.5 esko halimrhalime ddonecem insallah bence hailelikte bol protein bebege yarar anne az kilo alir

Yatmaya yakın birşeyler yiyen benim için güzel bir kür bunu yersem başka şey yemem
Hatta kızıma da yoğurt yedirebilirim sütü sevmiyo benim gibi

tabrikler tebrikler Bide ben şu spor işini halletsem iyiydi ya neyse zamanla oda olur

canım bana mı dedin melekimsiye mi?[/QUOTE]
melekimseye söylemıstım canım , onun tipi benımkı gıbı gorunuyor , sen daha zayıfsın bizden canım , en azından resimlerden oyle gorunuyor tatlım ..

merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım
sbedenin daha önceki grubundaydım daha önce
diyetten sıkıldığım için bırakmıştım
59'u görmüşken bıraktıktan sonra affedersiniz öküz gibi yiyerek 64'e fırladım
ilk hedefim 58 son hedefim 54,boyum 1.64
HEP BERABER BU GICIK KİLOLARDAN KURTULALIM ARTIK!!!

hos geldın canım ..özlemıstım senı

Hos geldin bende birkinca epey aldim zararin neresinden donsen kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…