doğru ama akşama kadar oturmadim yakmisimdir inşallah bide bugün başladımhem 2 yumurta hem de 2 dilim ekmek :) olmamışşş
sen korkma annem, sen hep fitsin, gebelikte de, emzirirken de hep fit!siz böyle dedikçe ben korkuyorum ama yaaa
günaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı
..2 bardak çay
..2 yaşlanmış yumurta
..2salatalık
..2 dilim beyaz ekmek
öğlen saat 16..gibi
...3 parça tavuk
..3.4kaşık mercimek çorbası
sonra çay içtik
..2 bardak çay
..2 dilim tatlı
akşam
sadece salata
ama dün misafirim vardı oyuzden bukadar çok yedim sizce cokmu yemişm
yaa ben bu grubu çok sevdim, çok iyi motive ediyor beni
hepinize kocaman öpücükler...
ahhhh sen benim 6 kilo fazla halimi görecektin, bel 1-2 cm daha kalındı, kalça 8 cm. çoookkkk fenaydim çok, bu orantılanmış hali, yine de basenim varBenim gibisin belin ince ama basen var tabiii benim öyle olmam için en az 7 kilo vermem lazım
Canım tahmın ettıgım gıbı gayet hossun ..
Yok yok korkma bence sen almazsın şimdi dikkat eden sonra da dikkat eder
Canım neden kınayalım , ben 1 çocuk dogurmus ve 37 yasımda olmama rağmen senın gıbı gorunuyorum ama banada fazla geliyor dedım ya daha once bel ınce basen hafıf varmış gorunuyor senın aynı benım gıbı , yani takdir ediyorum cabanı bence devam tatlım[/QUOTE]tatlım hepfit rakibemin zaten öyle çok kilo verme derdi yok. 2-3 kilo kadar verip korumaya geçecek. ve eğer benim gibi bir metobalizmaya sahipse bu çabayı vermezse almaya müsait bir yapısı var.
yani demem o ki kınamayın bizi kızlarbelki size zaten zayıf gibi geliyoruz ama bu hale ben şahsen zaten 9 kilo vererek geldim. ve sağlam vereyim ki bir daha almam zor olsun istiyorum. şuan ben iyiyim tamam bırakayım dersem alırım. ve ben daha bekarken çocuk bile doğurmamışken deforme olmuş bir vücutla gezmek istemiyom selülütlerimden hiç bahsetmiyom
teşekkürler onada raziyimsadece tatlı çok hoş görünmüyo ama onun dışında da bişey yok zaten, salata akşama iyi olmuş...
100 üzerinden 65 verdim sana
Yok yok korkma bence sen almazsın şimdi dikkat eden sonra da dikkat eder
sen korkma annem, sen hep fitsin, gebelikte de, emzirirken de hep fit!
Elmayla ilgili önerin doğru gerçekten aynı şekilde yeşil erik te öyle yediğim zaman midem kazınıyoduValla ben bu soruya bi cevap veremicem. Canim isterse yiyorum ama bazen lokmalari cignerken yoruluyorum resmen ve usenip yemiyorum. Bazen mutsuzken yemeklere abur cuburlara sarilirim bazen agzima lokma koymam. Bazen mutlu olunca keyif yapmak isterim pasta cips dondurma vs bazen mutluyken icim icime sigmaz ortalarda avare avare dolanir hoplar ziplarim. Bir sinav doneminde 5 6 kilo vermisken sonraki sonav donemimde almistim. Hala cozemedim cok sacma sapan bi insan oldugumu dusunuyorum
Et yumurta vs cok aramam yillardir yumurta yemiyorum mesela okul yillarimda her gun yedigim icin bikmisim. Sebze yemeklerini hic affetmem nerde gorsem atlar ve yerim. Enginar ve kereviz disinda. Ben boyleyim iste. Son yillarda gece cok gec yatmaya basladim ve cok hareketsizim malesef. Gece gegec yatinca da acikip tikinmaktan aldim son 5 6 kilomu. Bu kadar
eminim ondan bu grup herkese 100 aldırır valla, bildiğin hizaya sokuyorlar adamı..teşekkürler onada raziyim
ama 100 almayı haketcem
eminim ondan bu grup herkese 100 aldırır valla, bildiğin hizaya sokuyorlar adamı..
hepimiz öyleyiz tatlım ben de 17 kilo almıştım, ama ben dukan diyetinden çıkmıştımçok korkuyom yaaa, bildiğiniz gibi değil. çünkü yiyince çok kolay alıyorum kiloyu
dün yerken buraya nasıl yazıcam diye düşündüm resmenherkese laf söyleyip yemek te olmuyo
Aynen aynen tadımlık aldıysan 2. ciyi burayı düşünüp vazgeçiyorsun, etki büyük :))eminim ondan bu grup herkese 100 aldırır valla, bildiğin hizaya sokuyorlar adamı..
Yatmaya yakın birşeyler yiyen benim için güzel bir kür bunu yersem başka şey yememHosgeldin canim
Ben bunu yaptiim. Inanmiyorum diyenler olmus gayet ise yaradi bende.
Yedigime cok fazla dikkat etmeden ve adam gibi spor bile yapmadan 3 cm inceldim 2haftanin sonunda. Bagirsaklari mukemmel calistiriyor. Bunu yaptigim zaman gun icinde yemeyi abrtmis olsam bile ertesi gun arti gormedim hic. Midesi saglam olanlara tavsiye ediyorumben de tekrar baslasam iyi olacak hazir yediklerime daha cok Dikkat eederken ve sporumu da duzene oturtmaya baslamisken
tabrikler tebrikler
ben de gece spor yapmayacaktım, zoruma gitmişti... ama sizler geldiniz aklıma paşa paşa yaptım valla...
valla şaka maka nerdeyse 1 haftadır leslie 3 mile yapıyorum, anam ağlıyor yaparken ama değecek inşallah.. meyvesini almaya başladım baksana...
tatlı harici gayet güzellll
ben de ben debugün düğüne gidicem ya şimdiden ısınıyom dans ediom
ahhhh sen benim 6 kilo fazla halimi görecektin, bel 1-2 cm daha kalındı, kalça 8 cm. çoookkkk fenaydim çok, bu orantılanmış hali, yine de basenim var
teşekkür ederimmm
Canım neden kınayalım , ben 1 çocuk dogurmus ve 37 yasımda olmama rağmen senın gıbı gorunuyorum ama banada fazla geliyor dedım ya daha once bel ınce basen hafıf varmış gorunuyor senın aynı benım gıbı , yani takdir ediyorum cabanı bence devam tatlım
sen soyleyebılırsın canım gayet hos gorunuyorsun avatarın hakkını verıyorsun yanı :)dün yerken buraya nasıl yazıcam diye düşündüm resmenherkese laf söyleyip yemek te olmuyo
hos geldın canım ..özlemıstım senımerhaba kızlar
aranıza yeni katıldım
sbedenin daha önceki grubundaydım daha önce
diyetten sıkıldığım için bırakmıştım
59'u görmüşken bıraktıktan sonra affedersiniz öküz gibi yiyerek 64'e fırladım
ilk hedefim 58 son hedefim 54,boyum 1.64
HEP BERABER BU GICIK KİLOLARDAN KURTULALIM ARTIK!!!
Hos geldin bende birkinca epey aldim zararin neresinden donsen kardirmerhaba kızlar
aranıza yeni katıldım
sbedenin daha önceki grubundaydım daha önce
diyetten sıkıldığım için bırakmıştım
59'u görmüşken bıraktıktan sonra affedersiniz öküz gibi yiyerek 64'e fırladım
ilk hedefim 58 son hedefim 54,boyum 1.64
HEP BERABER BU GICIK KİLOLARDAN KURTULALIM ARTIK!!!
hoşbuldum canım,ben de özledim sizlerihos geldın canım ..özlemıstım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?