♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bizim çok yolumuz olduğu için 4 kilo fazlalık çok az geliyor ve sanki sporla gidermis diye düşünüyorum tecrübe yok malesef, keşke benimde hedefime 4 kalsa.
ya işte yıllardır vremiyorum geçen sene çok güzel bi şekilde 12 kilo verdim sonra tekrar aldım vs. inşallah veririm. kilo az olduğu içinde gram gram gidiyo

o zaman aramiza hoşgeldin tatlim. Bebeğin kac aylikti canim :-( . pazartesi kilo bildirim.onun haricinde katil aramiza istesigin gibi yaz ciz zamanla arkadaslar çoğalır çok sicak ortamimiz herkes onceden tanisiyor gibi birbiriyle ben zayiflama asamasinda diyet hiç yapmiyrm mesela kafama gore takiliyorm pek istikrarliymssn o kadar kiloyu diyetle vermek gercekten tebrik ederim

Maalesef 2.5 aylıktı evet ama ben çok kiloluydum ohh ben de cik begendim burayi tesekkur ederimm

Aklıma iyi getirdin canım. Ben de simdi yogurduma az az zencefil zerdeçal pul biber ve limon ekleyeyim de yiyeyim...
umarim unutmam devamli olur
canım zerdeçal cencefilliye haftada iki gün yapın yazıyordu bi yerde sen kaç gün yapacakksın. ben pul biber yoğurt limon yapıyorum

kızlar bugün 2 oturum yarın da tek oturum sınav görevim var. nasıl yapıcam yemek düzenimi bilmiyorum kolay gelsin size. sarımsak çayına ara verdim bir kaç gün

Ama ben çok hareketliydim o zaman da önceki gün bile nerdeyse 1 saat yürümüştüm faydasını da gördüm gerçi birkaç günde ayaktaydım
Ne güzel normal doğum oldu demek...

Ben yarıyolda (9 saat) sezaryene döndüm maalesef, neyse yine de çok şükür...

günaydın kızlar
fazla giremiyorum kusura bakmayın 2 gündür çok kötüyüm başım çok ağrıyor midem bulanıyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizde böyle bir durum var mı
çok fazla ödem oldu ellerim ayaklarım şişti

Gunaaaaaaydiiiin kizlar
30 mayis
tarti 73.8
sabah
1 puaca ve bol su
evden cok acele ciktim sinav gorevim var hemde iki oturum bu gun az yemeye calisicam ama dengeli olmayay bilir
tebrik ederim ne güzel gidiyorsum canım
neredeyse 2 kilo gitmiş umarım böyle takılmadan gidersin benim 10 günde 3 kilo bile gitmedi kararlı bir şekilde ilerleme çalışıyorum haftada yarım kiloya bile razıyım benim kilom gitmesede belim incelmeye başladı tek tesellim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…