- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
evet rehberlik branş senin hocamHoşbuldum canımcım sen de mi örtmensin yoksam
ya işte yıllardır vremiyorum geçen sene çok güzel bi şekilde 12 kilo verdim sonra tekrar aldım vs. inşallah veririm. kilo az olduğu içinde gram gram gidiyoBizim çok yolumuz olduğu için 4 kilo fazlalık çok az geliyor ve sanki sporla gidermis diye düşünüyorum tecrübe yok malesef, keşke benimde hedefime 4 kalsa.
Çok az değilmi ya
Benim de okul öncesi hocam nerdesinizevet rehberlik branş senin hocam
o zaman aramiza hoşgeldin tatlim. Bebeğin kac aylikti canim :-( . pazartesi kilo bildirim.onun haricinde katil aramiza istesigin gibi yaz ciz zamanla arkadaslar çoğalır çok sicak ortamimiz herkes onceden tanisiyor gibi birbiriyle ben zayiflama asamasinda diyet hiç yapmiyrm mesela kafama gore takiliyorm pek istikrarliymssn o kadar kiloyu diyetle vermek gercekten tebrik ederimYok yok pes etmem :) 96 dan 66 ya düştüm dukanla ama 6 kilosunu geri aldım boyum 176 kilom 72 boyum 176 hedefim 58 olmak ne yapmam gerekiyor sadece kilo bildirimimi yapacagim yeni katildim sayilir araniza bundan 1 ay once bebegimi dusurmustum baxi konular icin uye olmustum aktif deildim burda hiç arkadaşım yok yani maalesefsbeden
Maalesef 2.5 aylıktı evet ama ben çok kiloluydum ohh ben de cik begendim burayi tesekkur ederimmo zaman aramiza hoşgeldin tatlim. Bebeğin kac aylikti canim :-( . pazartesi kilo bildirim.onun haricinde katil aramiza istesigin gibi yaz ciz zamanla arkadaslar çoğalır çok sicak ortamimiz herkes onceden tanisiyor gibi birbiriyle ben zayiflama asamasinda diyet hiç yapmiyrm mesela kafama gore takiliyorm pek istikrarliymssn o kadar kiloyu diyetle vermek gercekten tebrik ederim
istanbul siz doğudasınız dimi ay sen dicem :)) sen doğudasın dimiBenim de okul öncesi hocam nerdesiniz
yoğurt küürnü merak ediyorum sonucunu bakalım
canım zerdeçal cencefilliye haftada iki gün yapın yazıyordu bi yerde sen kaç gün yapacakksın. ben pul biber yoğurt limon yapıyorumAklıma iyi getirdin canım. Ben de simdi yogurduma az az zencefil zerdeçal pul biber ve limon ekleyeyim de yiyeyim...
umarim unutmam devamli olur
canım zerdeçal cencefilliye haftada iki gün yapın yazıyordu bi yerde sen kaç gün yapacakksın. ben pul biber yoğurt limon yapıyorum
Ne güzel normal doğum oldu demek...Ama ben çok hareketliydim o zaman da önceki gün bile nerdeyse 1 saat yürümüştüm faydasını da gördüm gerçi birkaç günde ayaktaydım
Bu yola girdiysem boynum kıldan incedirböyle de şikayet edilmedi mi nasıl hoşuma gidiyorrraferin canım
tebrik ederim ne güzel gidiyorsum canımGunaaaaaaydiiiin kizlar
30 mayis
tarti 73.8
sabah
1 puaca ve bol su
evden cok acele ciktim sinav gorevim var hemde iki oturum bu gun az yemeye calisicam ama dengeli olmayay bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?