♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eksilirsin cnm inatla devam edip yediklerimize dikkat etmemiz gerek

göbek ve yan etlerin cokmus. ama benimkilerin yaninda hic kalır asıl sen nazar etme. bende bugün ceker atarim.orta katı gör bak neler varmış

etraftan duymak.l ne güzel demi. emeklerimizin karşılığını aliyoruz. bende kilo verdikce güzel şeyler duyuyorm

merhaba kizlar. Bugun yemege davetliydim. sabah ve aksam yemegim yok. Oglen corba salata kirmizi ve beyaz et birde pirinc pilavi. Saat dort bucuk gibi de albeni yedim. Spor da 100 sguat ve 1 saat yuruyus.
canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiii

Bu arada aksam saat 8 de kizimi ve oglumu parka çıkardım. Sirf hareket olsun diye. 1 tur da lojmanin etrafinda yurudum. Biraz önce de 15 dk kondisyon bisikleti sürdum. Yavas yavas ben de spora basliyorum galiba kizlarrrr
ne güzel hadi insalla bende dun çıktim bugün de cikacaktm kizimin atesi var diye çıkamıyorum.pazartesi kilonu merak ediyorum bakalim kac cikacakm benim 2 bucuk kilo hayalimde suya düştü bu hafta

Kizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
Merhaba canim çooook geçmiş olsun.menunde gayet iyi iyi bak kendine sicak cayda ic ara ara limonlu

Canim iste duzenli yemedigin zaman da kilo veremiyorsun.ben de oyleyim. Insallah az da olsa ekside ol. Yogunluk var madem az yiyerekekside gir ppazartesi ye

dimi dimi yetişemiyorum yahuuu

çok kocaman bir zevkle ben fırlatırım o çantayııı

naptın kıs böyle hakkaten cozutmuşsun kek,poğaça,kurabiye oh oh yemediğin hamur çeşidi kalmamış neyse bu kendini şımartma menüsü olmuş. haftada 1 kereye mahsus hoş görebilirm bi da görmicem

kızlar bugün 2 oturum yarın da tek oturum sınav görevim var. nasıl yapıcam yemek düzenimi bilmiyorum kolay gelsin size. sarımsak çayına ara verdim bir kaç gün
kolay gelsin şekerim oh tartı gününe az kala art arda bozulamlar bakalım pazartesi ne görecez

Hayirli gunler kizlar. Ben de iki gun sinavda gorevliyim. Karnim hem ac hem hic bi sey canim istemiyor var mi boyle bi sey yaa
sana da kolay gelsin

öğretmenler bu hafta sonu görevli he

Bu yola girdiysem boynum kıldan incedirCezamı çektim, dün spor tamam...

seni kocamaaaaannn öpüyorum

Gunaaaaaaydiiiin kizlar
30 mayis
tarti 73.8
sabah
1 puaca ve bol su
evden cok acele ciktim sinav gorevim var hemde iki oturum bu gun az yemeye calisicam ama dengeli olmayay bilir
sana da kolay gelsin canım

geçmiş olsun canım. ama sanırım şimdi daha iyiymişsin. çok dikkat et olur mu

aa senin çenenden mahrum kalmak üzdü beni ama benim çenem var senin adına da yetişirim

Kizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
geçmiş olsun tatlım evet biraz kaçırmışsın ama çok çok kızılcak bir şey yok. hafta sonu kahvaltısı olsun sana hedayem ceza vermicem ama şımarma

göbek ve yan etlerin cokmus. ama benimkilerin yaninda hic kalır asıl sen nazar etme. bende bugün ceker atarim.orta katı gör bak neler varmış

evet ya o yan etleri hiç sevmiyorum nasıl gidecek onlar bilmiyorum yaaaa

Kahvalti
1 adet kasarli tost
Bikac tane cubuk kraker
2 yumurtanin beyazi

Aksam
1 tabak taze fasülye ve yogurt olacak

Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat

akşam yemeğini hafif tuttuğundan ve spor yaptığından yırttın :) aferin canımm

kızlar yakında nickimi değiştirebilirim ,beni tanımamazlıktan gelmeyin heee

GonulSenligim canim ferudun konak onun icin hareketler gosteriyor. hatta gecen yine ayni hareketleri gösterdi. iki elini yukari kaldirip sol yanini esneterek oturdugun yerde sag tarafa esniyorsun sonra sol bunu 100 defa günlük yapiyorsun bide yine eller yukarda geriye dogru esniyorsun sayi ayni. bi kac hareket daha var aklimdakiler bunlar bende yapiyrm bu ikisini 2 gündür

aaa ben bir bakayım gıgıl amcadan o zaman şu hareketlere. Ferudun konak şeklinde aratsam bulurum hepsini. çok sağol canım yaaa benim için iyi olcak hareketler.

ne güzel hadi insalla bende dun çıktim bugün de cikacaktm kizimin atesi var diye çıkamıyorum.pazartesi kilonu merak ediyorum bakalim kac cikacakm benim 2 bucuk kilo hayalimde suya düştü bu hafta

Ay yok benim oyle cok hayallerim yok. Eksi de olsun da ne kadar olursa kardir. Ama -500olsa ortalama güzel olur.
Kizina da gecmis olsun canim

Evet kizlar yedigimu aynen yaziyorum.
bu ogun de benim ödülüm olsun
sabah
3 yas kayisi
1 tatli kaşığı ezilmiş haşhaş(haşhaşlı corek yaparken tattim)

kahvalti ise
2 yağda yumurta
2 sivri biber
1 kocaman domates
6 zeytin
1. Dilim borek büyüklüğünde haşhaşlı çörek
1 yk tahin pekmezle

Kusura bakma canim temizlik yapiodum da baba da çalısiyo sanirim kacla kac arası çalisiyosunuz eve gittiginizde birlikte biseyler yapabiliomusunuz bebişle ilgi düzeyiniz ne kadar olabiliyor bunları bi söyleyebilirsen daha cok soru sorcam ona gore yardimci olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…