Eksilirsin cnm inatla devam edip yediklerimize dikkat etmemiz gereksağol canım galiba kan şekerim düşüyormuş bir kaç gündür günde 3-4 hurma yiyordum onu kesmiştim yemeklerden sonra azaldığını fark ettim diyette küçük değişiklikler yaptım buğüm iyi sayılırım
tatlım sanada geçmiş olsun benimde tartıda hiç eksilmiyorum hastalığı ve düğünden sonra düzene girer sen yapabildiğin kadar dikkkat edersen iyi olur
göbek ve yan etlerin cokmus. ama benimkilerin yaninda hic kalır asıl sen nazar etme. bende bugün ceker atarim.orta katı gör bak neler varmışben sporcuğumu yapıcamspor cicilerimi de giymişken yakın fotomu çektim merak edenlere ve göbük - basenime inanamayanlara bu göbük kalça basen gidecek sonra ince fotomu da paylaşırım kısmetse,o ünler gelirse
nazar etme nolur, herbir şeyden ye senin de olur
Eki Görüntüle 1543167 Eki Görüntüle 1543169 Eki Görüntüle 1543170
göbeğimi içime çektim
etraftan duymak.l ne güzel demi. emeklerimizin karşılığını aliyoruz. bende kilo verdikce güzel şeyler duyuyormSelam kızlar, bugün kizimin okulundan annelerle piknik vardı. Bi gorseniz börekler, kisirlar, yaş pastalar, baklavalar akliniza ne gelirse artık. Ben tabagima 5 sarma 4 yemek kaşığı kadar kısır aldım. Başka birşey yemedim, yediklerimde fazlami bilmiyorum ama öğlen yemeği niyetine yedim ve aç döndüm. Birçok kişi kilo vermissin dedi çok mutlu oldum. Pazartesiye ne olacak bilmem,tartilmiyorum iyi sonuç alırız umarim. Şimdi sayfalara bakayım neler yazmissiniz
canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiiimerhaba kizlar. Bugun yemege davetliydim. sabah ve aksam yemegim yok. Oglen corba salata kirmizi ve beyaz et birde pirinc pilavi. Saat dort bucuk gibi de albeni yedim. Spor da 100 sguat ve 1 saat yuruyus.
ne güzel hadi insalla bende dun çıktim bugün de cikacaktm kizimin atesi var diye çıkamıyorum.pazartesi kilonu merak ediyorum bakalim kac cikacakm benim 2 bucuk kilo hayalimde suya düştü bu haftaBu arada aksam saat 8 de kizimi ve oglumu parka çıkardım. Sirf hareket olsun diye. 1 tur da lojmanin etrafinda yurudum. Biraz önce de 15 dk kondisyon bisikleti sürdum. Yavas yavas ben de spora basliyorum galiba kizlarrrr
Merhaba canim çooook geçmiş olsun.menunde gayet iyi iyi bak kendine sicak cayda ic ara ara limonluKizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
Canım son günlerde çok düzenli menulerim yokki, bugün de düğün var yemeğe falan zamanım yok bişeyler atistiririm artık. Kahvaltida 1 dilim light ekmek, 4 zeytin ve 2 kk peynir yedim. Ama hic kilo veremiyorum ya sinirim bozuluyor.
Yorma sen yorma daha yetismen gereken cok mesaj olcak
Yok canim ya kimse arti cikmasin yazik herkes ugrasiyo sonucta. Ben biraz salladim sanki bu hafta ondan oldu. Bana bir iki canta firlatin da kendime geleyim sıkıldım sanirim martin sonundan beri dikkat etmeye calisiyorum cok sıkı olmasa da . vere vere 4 kilo verdim ayda
Bana canta firlatiiiiin come oonnn
ben bugün abarttım cozuttum yazsam mı yazmasam mı bilemedim
sabah
sarımsak çayı
saat 10 gibi
2 dilim kek
1 küçük poğaça
1 kurabiye
saat 12 gibi
yeşilçay
saat 17 gibi
tavuk dünyasından
barbekü soslu tavuk salata 4 çatal makarna
saat 18 gibi
filtre kahve
3 çatal cheese kek
gece de
sarımsak çayı
filtre kahve
kolay gelsin şekerimkızlar bugün 2 oturum yarın da tek oturum sınav görevim var. nasıl yapıcam yemek düzenimi bilmiyorum kolay gelsin size. sarımsak çayına ara verdim bir kaç gün
sana da kolay gelsinHayirli gunler kizlar. Ben de iki gun sinavda gorevliyim. Karnim hem ac hem hic bi sey canim istemiyor var mi boyle bi sey yaa
Bu yola girdiysem boynum kıldan incedirCezamı çektim, dün spor tamam...
sana da kolay gelsin canımGunaaaaaaydiiiin kizlar
30 mayis
tarti 73.8
sabah
1 puaca ve bol su
evden cok acele ciktim sinav gorevim var hemde iki oturum bu gun az yemeye calisicam ama dengeli olmayay bilir
geçmiş olsun canım. ama sanırım şimdi daha iyiymişsin. çok dikkat et olur mugünaydın kızlar
fazla giremiyorum kusura bakmayın 2 gündür çok kötüyüm başım çok ağrıyor midem bulanıyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizde böyle bir durum var mı
çok fazla ödem oldu ellerim ayaklarım şişti
Gunaydin kiZlar telefondan alinti yapmaya gicik oluyorum, iki gun dilimden kurtuldunuz
dun aksam cozuttum
1 tane islak hamburger minicikti
5-6 tane parmak patates
iki yudum kola(bunlar dugune gitmeden acikip yediklerimiz :))
Dugunde
yarim avuc karisik cerez
3 minik pogaca
2 duble visne votka
geçmiş olsun tatlımKizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
göbek ve yan etlerin cokmus. ama benimkilerin yaninda hic kalır asıl sen nazar etme. bende bugün ceker atarim.orta katı gör bak neler varmış
Kahvalti
1 adet kasarli tost
Bikac tane cubuk kraker
2 yumurtanin beyazi
Aksam
1 tabak taze fasülye ve yogurt olacak
Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat
aaa ben bir bakayım gıgıl amcadan o zaman şu hareketlere. Ferudun konak şeklinde aratsam bulurum hepsini. çok sağol canım yaaa benim için iyi olcak hareketler.GonulSenligim canim ferudun konak onun hareketler gosteriyor. hatta gecen yine ayni hareketleri gösterdi. iki elini yukari kaldirip sol yanini esneterek oturdugun yerde sag tarafa esniyorsun sonra sol bunu 100 defa günlük yapiyorsun bide yine eller yukarda geriye dogru esniyorsun sayi ayni. bi kac hareket daha var aklimdakiler bunlar bende yapiyrm bu ikisini 2 gündür
tamam canim ne demekaaa ben bir bakayım gıgıl amcadan o zaman şu hareketlere. Ferudun konak şeklinde aratsam bulurum hepsini. çok sağol canım yaaa benim için iyi olcak hareketler.
Saol cnm :)))akşam yemeğini hafif tuttuğundan ve spor yaptığından yırttın :) aferin canımm
ne güzel hadi insalla bende dun çıktim bugün de cikacaktm kizimin atesi var diye çıkamıyorum.pazartesi kilonu merak ediyorum bakalim kac cikacakm benim 2 bucuk kilo hayalimde suya düştü bu hafta
Kusura bakma canim temizlik yapiodum da baba da çalısiyo sanirim kacla kac arası çalisiyosunuz eve gittiginizde birlikte biseyler yapabiliomusunuz bebişle ilgi düzeyiniz ne kadar olabiliyor bunları bi söyleyebilirsen daha cok soru sorcam ona gore yardimci olabilir belkiCanim sana bir sey sormak istiyorum oglum 4,5 yasinda 2 yasindan beri ben calistigim icin krese gidiyor cok sorun yasiyoruz simdi okulda ,arkadaslarini itiyor ,cok fazla inatlasiyor ve kurallara uymuyor nasil davranmaliyim sence cocuguma senin hic boyle ogrencilerin oldumu sonradan duzeldilermi cok endiseleniyorum
Sağol canim ilk günler pek bi azimliydin hani topigin Idolu filandikAy yok benim oyle cok hayallerim yok. Eksi de olsun da ne kadar olursa kardir. Ama -500olsa ortalama güzel olur.
Kizina da gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?