♥haftalık kilo verme yarışması♥

beğendim vallaha

Canim biliyorum ailem den dolayi genetik yatkinlik var. O yuzden bu kadar zayiflamak istiyorum. Yoksa ben bu halimi de seviyorum

Sen bildiğin diyet yapmışın canımm benim belirtilerinde bile midem bulanmadı biliyo musun değil ki sonra arkadaşlar 3 ay serum yediler kilo almadılar ben hiç bilmedim bile

Canim ben de ilk gebelikte hic bilmedim. Ne bulanti kusma hicbirsey olmadi. Ama 2. Farkli gecti nedense. Bebisin sagligi icin yaptim canim

Keske saliverseydin gobusu...
varmis basen canim....
bu topikte törpuleriz basenleri:)

Canim menu guzel bence kek harici.
birde mercimek çorbası ve sehriye pilavindan birini tercih etseydin keske.
ben bugun kendimi cok iyi tuttum yaaaa
sonunda 80 ler grubunun 1. Olmak var ama o benmiyim bilemem.yine de azimle yememek lazim

merhaba kizlar. Bugun yemege davetliydim. sabah ve aksam yemegim yok. Oglen corba salata kirmizi ve beyaz et birde pirinc pilavi. Saat dort bucuk gibi de albeni yedim. Spor da 100 sguat ve 1 saat yuruyus.

merhaba kizlar. Bugun yemege davetliydim. sabah ve aksam yemegim yok. Oglen corba salata kirmizi ve beyaz et birde pirinc pilavi. Saat dort bucuk gibi de albeni yedim. Spor da 100 sguat ve 1 saat yuruyus.
Iradene hayran olmamak mümkün deil. Öglen istedigin seyleri yeyip sabah aksam yememissin cok iyi yapmissin

ben de şu menümü topluca bir yazayım , bu akşam dizim var benim erken kaçarım
SABAH
1 kuru kayısı ( üstüne büyük bir bardak su içtim )
2,5 dilim yumurtalı ekmek (dilimler tam buğday ekmek, orta boyutta)
domates,salatalık
4 ince dilim sucuk (yağ eklemedim,kendi yağıyla tavada pişirdim )
çay (şekersiz)

ÖĞLEN
yok (ben genelde öğlen yemeği yemem sabah kahvaltıyı geç yediğimden)

ARA
yeşil çay
3 tane çiğ badem

AKŞAM
patlıcan yemeği (küçük porsiyon)
yoğurt

kızlar , bu akşam çok az patlamış mısır (yağsız,tuzsuz) yesem kaçamak mı olur . sabah yumurtalı ekmek yediğimden bilemedim. siz söyleyin yiyeyim mi,yemiyeyim mi ?

bu arada kahvaltıyı geç yapmam geç uyandığımdan değil. 9 gibi kalkarım genelde (size oranla geç tabi ) ama hemen kahvaltı edemem alışkanlık zaar o yüzden de öğlen öğünü yapacak kadar acıkmam. bundan sonra öğlen öğünü yazmıcam o yüzden açıklamak istedim

Vicdaninin sesini dinle bak ne diyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…