♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu da benim menu
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
salatalik
sivri biber
maydanoz
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı gul reçeli

ara
ikisi birarada su ile
3 kucuk hurma

ara
yesilcay
2 kuru erik

aksam
1 kase tarhana çorbası yag koymadim
kabak sote ustune sarimsakli yogurt
2 barfak ayran
tursu
ekmek yemedim.

Kızlar ekmegi biraz fazla kacirdim sanirim 1 küçük porsiyon patates yemeği
Bol yesillik domates salatalik
Ekmeğin 6 da 1i

patates yemeğiyle ekmek yemeyeydin iyiydi :) patates de nisaşta çünkü. ama olmuş artık spor yapabilirsen dengele
ben topiğin cezacı başıyım ama sen yenisin diye iyi davranıyom

Vicdaninin sesini dinle bak ne diyor.......

vicdanım yeme diyor dinleyeyim o zaman

Hosgeldin canimcanim. Profil fotosundaki sensin sanirim. Hiiiic kilolu durmuyorsun ama oldugun kiloda mutlu degilsen tabi ki destekciyiz biz
Ya aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olur @kitap_asigi[/QUOTE]
Ne gorduysem onu soyledim tatlim
Vericez burda hepimiz. Zaten zamaninda30 kilo vermissin birkac kiloyu mu veremeyeceksin kii

Yorma sen yorma daha yetismen gereken cok mesaj olcak

Yok canim ya kimse arti cikmasin yazik herkes ugrasiyo sonucta. Ben biraz salladim sanki bu hafta ondan oldu. Bana bir iki canta firlatin da kendime geleyim sıkıldım sanirim martin sonundan beri dikkat etmeye calisiyorum cok sıkı olmasa da . vere vere 4 kilo verdim ayda

Bana canta firlatiiiiin come oonnn

gayet güzel bence

ben buraya geldim canım orda azdık motive olammaıştım :) hoş geldin sende

oğlak mı başak mı burcun canım :)

Ben de menumu yazayim

Sabah
Tost ekmegine kasarli sucuklu tost 1 tane
Sekersiz cay

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Aksam
Karpuz
Peynir

Su 3 litre olacak

Spor leslie 2 mil

Yesilcayi uzun zamandir duzenli kullandim ve tansiyonumu mahvetti. Onun icin ara verdim biraz beyaz cay iciyorum yerine.

yeşilçay naptı canım

Çok az değilmi ya

ben bugün abarttım cozuttum yazsam mı yazmasam mı bilemedim

sabah
sarımsak çayı

saat 10 gibi

2 dilim kek
1 küçük poğaça
1 kurabiye

saat 12 gibi

yeşilçay

saat 17 gibi

tavuk dünyasından
barbekü soslu tavuk salata 4 çatal makarna

saat 18 gibi
filtre kahve
3 çatal cheese kek

gece de
sarımsak çayı
filtre kahve

Ewet abartmissin ama verilecek kılon az zaten, öyle sıkı bi diyet gerekmez ki

yeşilçay naptı canım
Benim tansiyonum normalde 7 Falan canim. Ben sodayla yesilcayi karistirip icine de yarim limon sıkıyordum. Hem yesilcay hem limon tansiyonu dusuren seyler. Basim donmeye gozum kararmaya basladi dedim ben gidiyorum heralde ara verdim biraz bakalim.

Çok az değilmi ya
Kahvaltim cok erken degil ogleye dogru oldu biraz. Sonra arada ictigim sutlu kahve kocaman su bardagindaydi beni baya tok tuttu boyle olunca. Aksam az olmus ama su an aciktim
Ayran falan icmeyi dusunuyorum.

Ya aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olur @kitap_asigi
Vericez burda hepimiz. Zaten zamaninda30 kilo vermissin birkac kiloyu mu veremeyeceksin kii[/QUOTE]
Bu kilolar gidecek başka yolu yik
Ya aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olur @kitap_asigi
Vericez burda hepimiz. Zaten zamaninda30 kilo vermissin birkac kiloyu mu veremeyeceksin kii[/QUOTE]
Yesss vercez hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…