- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Kızlar ekmegi biraz fazla kacirdim sanirim 1 küçük porsiyon patates yemeği
Bol yesillik domates salatalik
Ekmeğin 6 da 1i
Kızlar ekmegi biraz fazla kacirdim sanirim 1 küçük porsiyon patates yemeği
Bol yesillik domates salatalik
Ekmeğin 6 da 1i
Vicdaninin sesini dinle bak ne diyor.......
Evet ama ben akşam yemeğinde yemedim ekmek. Yani dengelediğimi düşünüyorum bugünümü :)Arkadaşlar tost yapınca 2 dilim ekmek oluyo yapmayın tost olmuyo böyleeee
Ya aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olurHosgeldin canimcanim. Profil fotosundaki sensin sanirim. Hiiiic kilolu durmuyorsunama oldugun kiloda mutlu degilsen tabi ki destekciyiz biz
hiç belli olmaz balım yaa pazartesi gelsin hele :) + çıkanlar da olabilir yanii
hemen ayran gönder mideye
hoş geldin canım :) geçmiş olsun buarada
ve kilo verme serüvenin için tebriklerburadaki herkes arkadaşın işte takıl bize hayatını yaşa
ay aynısını dicektim sen yazmışsın zati yormayayım kendimi
dett
gayet güzel bencegünaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı
..2 bardak çay
..2 yaşlanmış yumurta
..2salatalık
..2 dilim beyaz ekmek
öğlen saat 16..gibi
...3 parça tavuk
..3.4kaşık mercimek çorbası
sonra çay içtik
..2 bardak çay
..2 dilim tatlı
akşam
sadece salata
ama dün misafirim vardı oyuzden bukadar çok yedim sizce cokmu yemişm
ben buraya geldim canım orda azdık motive olammaıştım :) hoş geldin sendeGünaydın Kızlar;
çok yorum var. dahil olsam mı diye tereddüte düştüm ama bizim grup azdı burası daha kalabalıkbelki daha iyi olur benim için.
liste çok güzel olmuş ellerine sağlık yapanın.
sabah: 1 saat yürüyüş yaptım
kahvaltı: 1 sahanda yumurta, 5 siyah zeytin, 2 ceviz, 1 domates, 1/2 salatalık, 1 yeşil biber, yeşillik ve 1,5 kk beyaz peynir.
oğlak mı başak mı burcun canım :)aslında hiç boş deilim. 8 -17:00 çalışıyorum. eve gittiğimde saat oluyo 6.iki de çocuk.ama alışkanlık işte. herşey düzenli olmalı. çamaşırlar kalıp gibi olmalı çekmecede. öyle görmezsem agresif oluyom.daha çok yıpratıyorum kendimi. ben de zihnimi yorcağıma bedenimi yoruyorum
aa bi örtmen daha oleyy hoşgeldin :)ayyy insallah 58 olmak istiyorum :)) aynen ne guzel burası benim facem falanda yok biraz ücra bi yerde ogretmenlik yapiorum canim sklyor gerceketn iyi katilmism ☺
yeşilçay naptı canımBen de menumu yazayim
Sabah
Tost ekmegine kasarli sucuklu tost 1 tane
Sekersiz cay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
Karpuz
Peynir
Su 3 litre olacak
Spor leslie 2 mil
Yesilcayi uzun zamandir duzenli kullandim ve tansiyonumu mahvetti. Onun icin ara verdim biraz beyaz cay iciyorum yerine.
Çok az değilmi yaBen de menumu yazayim
Sabah
Tost ekmegine kasarli sucuklu tost 1 tane
Sekersiz cay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
Karpuz
Peynir
Su 3 litre olacak
Spor leslie 2 mil
Yesilcayi uzun zamandir duzenli kullandim ve tansiyonumu mahvetti. Onun icin ara verdim biraz beyaz cay iciyorum yerine.
Ewet abartmissin ama verilecek kılon az zaten, öyle sıkı bi diyet gerekmez kiben bugün abarttım cozuttum yazsam mı yazmasam mı bilemedim
sabah
sarımsak çayı
saat 10 gibi
2 dilim kek
1 küçük poğaça
1 kurabiye
saat 12 gibi
yeşilçay
saat 17 gibi
tavuk dünyasından
barbekü soslu tavuk salata 4 çatal makarna
saat 18 gibi
filtre kahve
3 çatal cheese kek
gece de
sarımsak çayı
filtre kahve
Benim tansiyonum normalde 7 Falan canim. Ben sodayla yesilcayi karistirip icine de yarim limon sıkıyordum. Hem yesilcay hem limon tansiyonu dusuren seyler. Basim donmeye gozum kararmaya basladi dedim ben gidiyorum heraldeyeşilçay naptı canım
Kahvaltim cok erken degil ogleye dogru oldu biraz. Sonra arada ictigim sutlu kahve kocaman su bardagindaydi beni baya tok tuttu boyle olunca. Aksam az olmus ama su an aciktimÇok az değilmi ya
işte o daha sıkıntı sıkı diyet yapmayınca gitmiyoor ve anında alıyorumEwet abartmissin ama verilecek kılon az zaten, öyle sıkı bi diyet gerekmez ki
Ne gorduysem onu soyledim tatlimYa aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olur@kitap_asigi
Ne gorduysem onu soyledim tatlimYa aslinda boyum uzun oldugu icin oyle durmuorum bacaklarımdan muzdaribim 58 olsam super olur hayalim cok tesekkur ederim ama moral oldu :)) ben de size destwk olurum ohh ne guzel olur@kitap_asigi
Hoşbuldum canımcım sen de mi örtmensin yoksamaa bi örtmen daha oleyy hoşgeldin :)
Bizim çok yolumuz olduğu için 4 kilo fazlalık çok az geliyor ve sanki sporla gidermis diye düşünüyorum tecrübe yok malesef, keşke benimde hedefime 4 kalsa.işte o daha sıkıntı sıkı diyet yapmayınca gitmiyoor ve anında alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?