- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
günaydın kızlar
fazla giremiyorum kusura bakmayın 2 gündür çok kötüyüm başım çok ağrıyor midem bulanıyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizde böyle bir durum var mı
çok fazla ödem oldu ellerim ayaklarım şişti
Hayirli gunler kizlar. Ben de iki gun sinavda gorevliyim. Karnim hem ac hem hic bi sey canim istemiyor var mi boyle bi sey yaa
De de sen de canım evet vandayım ama burası cok gyzel ben bi ilcesindeyim :))istanbul siz doğudasınız dimi ay sen dicem :)) sen doğudasın dimi
Sarımsak çayının bi faydasını göedünüz mükızlar bugün 2 oturum yarın da tek oturum sınav görevim var. nasıl yapıcam yemek düzenimi bilmiyorum kolay gelsin size. sarımsak çayına ara verdim bir kaç gün
cozutmak seninde hakkın bana göre yediklerinde fazla bir şey yok sadece karbonhitrat ağırlıklı olmuş vişne votka işi bozmuşGunaydin kiZlar telefondan alinti yapmaya gicik oluyorum, iki gun dilimden kurtuldunuz
dun aksam cozuttum
1 tane islak hamburger minicikti
5-6 tane parmak patates
iki yudum kola(bunlar dugune gitmeden acikip yediklerimiz :))
Dugunde
yarim avuc karisik cerez
3 minik pogaca
2 duble visne votka
Gecmis olsun cnm tansiyon olabilir doktora gorun cnm ihmal etmegünaydın kızlar
fazla giremiyorum kusura bakmayın 2 gündür çok kötüyüm başım çok ağrıyor midem bulanıyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizde böyle bir durum var mı
çok fazla ödem oldu ellerim ayaklarım şişti
Gunaydin cnm cok sevindimGunaaaaaaydiiiin kizlar
30 mayis
tarti 73.8
sabah
1 puaca ve bol su
evden cok acele ciktim sinav gorevim var hemde iki oturum bu gun az yemeye calisicam ama dengeli olmayay bilir
Canim dugunde oynadiysan gitmistir aldigin tum kalorilerGunaydin kiZlar telefondan alinti yapmaya gicik oluyorum, iki gun dilimden kurtuldunuz
dun aksam cozuttum
1 tane islak hamburger minicikti
5-6 tane parmak patates
iki yudum kola(bunlar dugune gitmeden acikip yediklerimiz :))
Dugunde
yarim avuc karisik cerez
3 minik pogaca
2 duble visne votka
Canim hosgeldin bu topige , okul oncesi ogretmenisin degilmi cnm ?Kızlar ben tartıyla bildirim yapcam sadece akşam 6 dan sonra yemedim
Sabah 4 sosis, bir dilim peynir, domates
(Gec kahvalti yaptigim icin oglen bisi yemiyorum)
Ögle bi paket şekersiz mavi yeşil elma lifli bisküvi
Akşam patates yemeği bir küçük porsiyon
Canım son günlerde çok düzenli menulerim yokki, bugün de düğün var yemeğe falan zamanım yok bişeyler atistiririm artık. Kahvaltida 1 dilim light ekmek, 4 zeytin ve 2 kk peynir yedim. Ama hic kilo veremiyorum ya sinirim bozuluyor.Canim senin menuler nerede ama merakla bekliyorum..hem bana ornek olur belki
Evet canim okul öncesi ögretmeniyimCanim hosgeldin bu topige , okul oncesi ogretmenisin degilmi cnm ?
sağol canım galiba kan şekerim düşüyormuş bir kaç gündür günde 3-4 hurma yiyordum onu kesmiştim yemeklerden sonra azaldığını fark ettim diyette küçük değişiklikler yaptım buğüm iyi sayılırımGecmis olsun cnm tansiyon olabilir doktora gorun cnm ihmal etme
tatlım sanada geçmiş olsun benimde tartıda hiç eksilmiyorum hastalığı ve düğünden sonra düzene girer sen yapabildiğin kadar dikkkat edersen iyi olurKizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
tatlım hoş geldin burada çoğumuz öğretmenizEki Görüntüle 1543794 Kızlar ben tartıyla bildirim yapcam sadece akşam 6 dan sonra yemedim
Sabah 4 sosis, bir dilim peynir, domates
(Gec kahvalti yaptigim icin oglen bisi yemiyorum)
Ögle bi paket şekersiz mavi yeşil elma lifli bisküvi
Akşam patates yemeği bir küçük porsiyon
Ekmeğin 6 da 1 i
Bol yesillik
1000 er defa mi maşallah ben asla atlayamam 10 tanede perisan olurum var ipim. sen zayifain ondan. ben 105 ten inince her yerim gevsedi atlayinca cok rahatsiz ediyor.Girsin girsin daha iyi ev işi yaptın yürümedin ben de haftasonlarımı hep öyle mahvettim iş yaptım çok yoruldum diye diye hareket etmeyince her pazartesi fazla çıktım amaa bu hafta sonu öyle olmadı tabiii 1000 er sayı ip atladııım pazartesi - çıktım
Canim sana bir sey sormak istiyorum oglum 4,5 yasinda 2 yasindan beri ben calistigim icin krese gidiyor cok sorun yasiyoruz simdi okulda ,arkadaslarini itiyor ,cok fazla inatlasiyor ve kurallara uymuyor nasil davranmaliyim sence cocuguma senin hic boyle ogrencilerin oldumu sonradan duzeldilermi cok endiseleniyorumHisbuldum canim eve okul
Evet canim okul öncesi ögretmeniyim
t sen neyle ugrasiosyn
Sbedencim gunaydin1000 er defa mi maşallah ben asla atlayamam 10 tanede perisan olurum var ipim. sen zayifain ondan. ben 105 ten inince her yerim gevsedi atlayinca cok rahatsiz ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?