♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kilo verdim ama 2.5 kilo diye hedef koymayayim dedim.
olmazsa motivasyon bozulmasin. Dimi ama
Hadi bakalım insallah ben yurusem verrdmde bi kac gun daha yuruyemicrm..hastaneye gittik. Boğazda kizariklik varmis ateşi ondan yükseliyormus yani disle alakasi yokmuş. Senin bebeginin disinin ciktigina emin degilsen sende göster

Selamlar,
Net paketim yenilendi nihayet yenileninceye kadar kilo aldim galiba zararin neresinden donersen kâr deyip başlıyorum kizlar yoksa böyle gidersem işim yaş

sabah
az melemen
1 lokma ekmek
az peynir
yeşilçay

öğlen
mercimek çorbası

akşam
2 dilim pide
2 dilim baklava

sabah ,öğle iyi de akşam fena olmuş :) madem yicen gündüz yiyeydin de yakaydın bari
ay hafta sonu pek durgun oldu burası sanki yaw.
bir de bugün nedense herkeste bir kaçamak, bir yemeler, bir afralar,bir havalar ben de dahil noluyoz yaww

Sbedencim ben 90 lar listesinde yanlız kaldim bu cokkkk moralimi bozdu. Ama iyi yapmışsın canım buda beni kirbaclar insallah

benim menüm
SABAH
1,5 dilim yumurtalı ekmek
domates
salatalık
peynir
çay

ARA
5 adet çiğ badem

AKŞAM
yarım küçük porsiyon etli patlıcan yemeği
2 yk makarna + yoğurt

ardından da maalesef çilekli kremşantili tatlıdan yemek zorunda kaldım 1 kase. annem uğraşarak yaptı ve yemeseydim alınırdı. annemin alınmasındansa 1 kilo almayı tercih ederim

Allah iyiliğini versin bende yeni birisi geldi zannetim birde hoşgeldin diyecektim ki
kıs didim ya nickimi değişcem beni tanımamazlıktan gelmeyin diye sıkıldım nick değiştim küllerimden doğacam ya dişi ankayım ben

canım arkadalşımın bebek mevlütü vardı. oraya gittim :) hafta sonu zor oluyor herkes bi yerlere gidiyo malum.

kıs didim ya nickimi değişcem beni tanımamazlıktan gelmeyin diye sıkıldım nick değiştim küllerimden doğacam ya dişi ankayım ben
ankaların gülü :) canım sen sınavlara hazırlanıyo musun yoksa tercih döneminlerini mi bekliyosun ?

Sbedencim ben 90 lar listesinde yanlız kaldim bu cokkkk moralimi bozdu. Ama iyi yapmışsın canım buda beni kirbaclar insallah
Evet yaa tek kaldin yüreğim acidi ordan bence hemen kurtulmaya bak. Paket maket bitince salma kendini unutma zayiflamak istediğini. Mutluluğunu veya rahatligini lokmalara hapsetme tatlim

Annenin gönlü hoş olsun yeterki her zaman olan bişey degilya afiyet olsun

Haklisin canim
Hemen birakmicam

Haklisin canim
Hemen birakmicam

ankaların gülü :) canım sen sınavlara hazırlanıyo musun yoksa tercih döneminlerini mi bekliyosun ?

bu sene hazırlanamadım canım. annem ve babamın sağlık sorunlarından dolayı onlara bakmam gerekti. ama 2014 te alınmış puanım var. 2016 ya kadar geçerli B grubundan atama için. o puanıma bir şey denk gelirse giderim ,olmazsa 2016 hazırlancam kısmetse. ben sosyoloji okudum. hem sosyolog olarak atanabilirm hem de formasyonum var öğretmen olarak atanabilirim. öğretmenlik puanım düşük çalışmamıştım. ee bir de okulöncesi sertifikam var. onunla da ücretli öğrtmenlik yapabiliyorum. ki yaptım. biraz karman çormanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…