- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
ah ah derdim tatlı ve abur cuburdu. eve almıyorum ama dayanamdım çok güzeldi ya. :))Baklavayla arana bi mesafe koyman lazim cnm
q
Sağol canim ilk günler pek bi azimliydin hani topigin Idolu filandik
Hadi bakalım insallah ben yurusem verrdmde bi kac gun daha yuruyemicrm..hastaneye gittik. Boğazda kizariklik varmis ateşi ondan yükseliyormus yani disle alakasi yokmuş. Senin bebeginin disinin ciktigina emin degilsen sende gösterKilo verdim ama 2.5 kilo diye hedef koymayayim dedim.
olmazsa motivasyon bozulmasin. Dimi ama
sabah
az melemen
1 lokma ekmek
az peynir
yeşilçay
öğlen
mercimek çorbası
akşam
2 dilim pide
2 dilim baklava
Allah iyiliğini versin bende yeni birisi geldi zannetim birde hoşgeldin diyecektim kibuarada pazartesi listeleri güncellerken benim nickimi değiştirir misinsbeden cim. melekimsi yi DişiAnka yapacaksın. ama zorsa uğraşma kalsın :)
kıs didim ya nickimi değişcem beni tanımamazlıktan gelmeyin diyeAllah iyiliğini versin bende yeni birisi geldi zannetim birde hoşgeldin diyecektim ki
canım arkadalşımın bebek mevlütü vardı. oraya gittim :) hafta sonu zor oluyor herkes bi yerlere gidiyo malum.sabah ,öğle iyi de akşam fena olmuş :) madem yicen gündüz yiyeydin de yakaydın bari
ay hafta sonu pek durgun oldu burası sanki yaw.
bir de bugün nedense herkeste bir kaçamak, bir yemeler, bir afralar,bir havalarben de dahil noluyoz yaww
ankaların gülü :) canım sen sınavlara hazırlanıyo musun yoksa tercih döneminlerini mi bekliyosun ?kıs didim ya nickimi değişcem beni tanımamazlıktan gelmeyin diyesıkıldım nick değiştim küllerimden doğacam ya dişi ankayım ben
Aman Canim aman dikkat et. Pazartesiye kadar bas gaza pazartesi - olursan motiven bozulmazSelamlar,
Net paketim yenilendi nihayet yenileninceye kadar kilo aldim galiba zararin neresinden donersen kâr deyip başlıyorum kizlar yoksa böyle gidersem işim yaş
Evet yaa tek kaldin yüreğim acidiSbedencim ben 90 lar listesinde yanlız kaldim bu cokkkk moralimi bozdu. Ama iyi yapmışsın canım buda beni kirbaclar insallah
Hafta sonlari topikler sakin oluyor.sabah ,öğle iyi de akşam fena olmuş :) madem yicen gündüz yiyeydin de yakaydın bari
ay hafta sonu pek durgun oldu burası sanki yaw.
bir de bugün nedense herkeste bir kaçamak, bir yemeler, bir afralar,bir havalarben de dahil noluyoz yaww
Annenin gönlü hoş olsun yeterki her zaman olan bişey degilya afiyet olsunbenim menüm
SABAH
1,5 dilim yumurtalı ekmek
domates
salatalık
peynir
çay
ARA
5 adet çiğ badem
AKŞAM
yarım küçük porsiyon etli patlıcan yemeği
2 yk makarna + yoğurt
ardından da maalesef çilekli kremşantili tatlıdan yemek zorunda kaldım 1 kase. annem uğraşarak yaptı ve yemeseydim alınırdı. annemin alınmasındansa 1 kilo almayı tercih ederim
Hemen birakmicamAma sirkeli suyu birakma bence. 1 haftada hicbir sey hemen etkisini gostermez ki. Duzenli kullanman gerek. Yogurt kurunde en az 2 hafta dedigi icin ben 2 Hafta yedim sonra vucut alismasin diye biraktim. Ama sirkeli su oyle degildi hatirladigim kadariyla. Birakma 1 Haftada
)
Hemen birakmicamAma sirkeli suyu birakma bence. 1 haftada hicbir sey hemen etkisini gostermez ki. Duzenli kullanman gerek. Yogurt kurunde en az 2 hafta dedigi icin ben 2 Hafta yedim sonra vucut alismasin diye biraktim. Ama sirkeli su oyle degildi hatirladigim kadariyla. Birakma 1 Haftada
)
ankaların gülü :) canım sen sınavlara hazırlanıyo musun yoksa tercih döneminlerini mi bekliyosun ?
şimdi degistiryrm canımbuarada pazartesi listeleri güncellerken benim nickimi değiştirir misinsbeden cim. melekimsi yi DişiAnka yapacaksın. ama zorsa uğraşma kalsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?