- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
anladım canım hadi hayırlısı. aile öncelikli tabi ki iyiler mi şimdi ?bu sene hazırlanamadım canım. annem ve babamın sağlık sorunlarından dolayı onlara bakmam gerekti. ama 2014 te alınmış puanım var. 2016 ya kadar geçerli B grubundan atama için. o puanıma bir şey denk gelirse giderim ,olmazsa 2016 hazırlancam kısmetse. ben sosyoloji okudum. hem sosyolog olarak atanabilirm hem de formasyonum var öğretmen olarak atanabilirim. öğretmenlik puanım düşük çalışmamıştım. ee bir de okulöncesi sertifikam var. onunla da ücretli öğrtmenlik yapabiliyorum. ki yaptım. biraz karman çormanım
şuan için iyiler Allaha çok şükür.anladım canım hadi hayırlısı. aile öncelikli tabi ki iyiler mi şimdi ?
inşallah denk gelir bişiler
olsun canım bizi okurken motive ol zayıflamana bak yeter. bildirim günleri de bildirim yap tabi :)Selam kizlar cok girip yazamiyorum vakit bulamıyorum ama okuyorum sizi yazismalar cok guzel tatli bi rekabet var aktif olmak isterdim ama temizlige giristim cocuk temizlik yemek vs giremiyorum iste
Yapcam insaallah canim yakinda aktifte olacagimolsun canım bizi okurken motive ol zayıflamana bak yeter. bildirim günleri de bildirim yap tabi :)
Evet yaa tek kaldin yüreğim acidiordan bence hemen kurtulmaya bak. Paket maket bitince salma kendini unutma zayiflamak istediğini. Mutluluğunu veya rahatligini lokmalara hapsetme tatlim
bence de çok iyi :)"Mutluluğunu lokmalara hapsetme"
Bu cok iyiydi. Destegin için çok teşekkür ederim canim. Pazartesiye 1 günüm kaldı edebildigim kadar dikkat edeceğim inşallah
Hadi bakalım insallah ben yurusem verrdmde bi kac gun daha yuruyemicrm..hastaneye gittik. Boğazda kizariklik varmis ateşi ondan yükseliyormus yani disle alakasi yokmuş. Senin bebeginin disinin ciktigina emin degilsen sende göster
kızlar leslie olarak hengiisni yapıyosunuz ? bir sürü var da
peki 4 ve 5 mil var onlar nedir ? teşekkür ederim yardımın içinCanim 1 mil 15 dk
2 mil 30 dk
3 mil 45 dk kademe kademe ilerliyor. Hangisi idealse sana sec canim
ne demek canim . desteklerim sana feda olsun"Mutluluğunu lokmalara hapsetme"
Bu cok iyiydi. Destegin için çok teşekkür ederim canim. Pazartesiye 1 günüm kaldı edebildigim kadar dikkat edeceğim inşallah
canım konu buldum bi bakim oaraya tekrar teşekkürler :)Canim 1 mil 15 dk
2 mil 30 dk
3 mil 45 dk kademe kademe ilerliyor. Hangisi idealse sana sec canim
Acile goturseniz keşke hem ates hem karin agridi bisey olmasinda. kacinci dis kac aylık olduDisimiz cikti canim cok şükür. Tikir tikir sesi geliyor bardaga degdiginde cok hoş.
gecmis olsun kuzucuga. Benim de kizim bugunkarnim aağrıyor dedi. Ates de var hafif. Allah hayirlara cikarsin
Acile goturseniz keşke hem ates hem karin agridi bisey olmasinda. kacinci dis kac aylık oldu
Eki Görüntüle 1544524 gunaaaaydin kizlar pazar sabahiniz hayrola ben kahvaltimi yaptim cayimi icip habarleri seyrediyorum bu gun tuticam kendimi yarin onemli gun hadi kalkin artik hadi hadi
canım kalktım sana yetişmek için 1 saat yürüyüşümü yaptımEki Görüntüle 1544524 gunaaaaydin kizlar pazar sabahiniz hayrola ben kahvaltimi yaptim cayimi icip habarleri seyrediyorum bu gun tuticam kendimi yarin onemli gun hadi kalkin artik hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?