♥haftalık kilo verme yarışması♥

anladım canım hadi hayırlısı. aile öncelikli tabi ki iyiler mi şimdi ?

inşallah denk gelir bişiler

Selam kizlar cok girip yazamiyorum vakit bulamıyorum ama okuyorum sizi yazismalar cok guzel tatli bi rekabet var aktif olmak isterdim ama temizlige giristim cocuk temizlik yemek vs giremiyorum iste
olsun canım bizi okurken motive ol zayıflamana bak yeter. bildirim günleri de bildirim yap tabi :)

Evet yaa tek kaldin yüreğim acidi ordan bence hemen kurtulmaya bak. Paket maket bitince salma kendini unutma zayiflamak istediğini. Mutluluğunu veya rahatligini lokmalara hapsetme tatlim

"Mutluluğunu lokmalara hapsetme"
Bu cok iyiydi. Destegin için çok teşekkür ederim canim. Pazartesiye 1 günüm kaldı edebildigim kadar dikkat edeceğim inşallah

Bu cok iyiydi. Destegin için çok teşekkür ederim canim. Pazartesiye 1 günüm kaldı edebildigim kadar dikkat edeceğim inşallah
bence de çok iyi :) sbeden sloganımızı buldu :)

Hadi bakalım insallah ben yurusem verrdmde bi kac gun daha yuruyemicrm..hastaneye gittik. Boğazda kizariklik varmis ateşi ondan yükseliyormus yani disle alakasi yokmuş. Senin bebeginin disinin ciktigina emin degilsen sende göster

Disimiz cikti canim cok şükür. Tikir tikir sesi geliyor bardaga degdiginde cok hoş.
gecmis olsun kuzucuga. Benim de kizim bugunkarnim aağrıyor dedi. Ates de var hafif. Allah hayirlara cikarsin

kızlar leslie olarak hengiisni yapıyosunuz ? bir sürü var da

Ay ben aksam menumu demeyecem ama kendimden ustun performans gosterdim yani kizlar.... acaba pazartesi günü kac cikarim cok heyecanlıyım...

sabah yidim amma aksam 8 e kadar da dışarı da gezdik. Fazlaca yakmisimdir ki. Bugunun tek eksisi az su icmem anca 1.5 lt olmuştur.

ne demek canim . desteklerim sana feda olsun pazartesi gelmis catmis simdi farkettim çocuğun ateşiyle uğraşmaktan dalmisim o lafida o an uydurdum begendigine sevindim canim

Disimiz cikti canim cok şükür. Tikir tikir sesi geliyor bardaga degdiginde cok hoş.
gecmis olsun kuzucuga. Benim de kizim bugunkarnim aağrıyor dedi. Ates de var hafif. Allah hayirlara cikarsin
Acile goturseniz keşke hem ates hem karin agridi bisey olmasinda. kacinci dis kac aylık oldu

Eki Görüntüle 1544524 gunaaaaydin kizlar pazar sabahiniz hayrola ben kahvaltimi yaptim cayimi icip habarleri seyrediyorum bu gun tuticam kendimi yarin onemli gun hadi kalkin artik hadi hadi

Sen gec bile kalmissin canim ben 7.30 da kahvaltimi yaptim bugun. Esim sehir disina goreve gidince erkenci olduk bugun.

cok sikmadan yedim ben de erken saat diye ama aksama da tutacam kendimi.

Aksam yulaf var onu degerlrndirmek istiyorum. Siz ce nasil birsey yapip.yiyebilirim

Eki Görüntüle 1544524 gunaaaaydin kizlar pazar sabahiniz hayrola ben kahvaltimi yaptim cayimi icip habarleri seyrediyorum bu gun tuticam kendimi yarin onemli gun hadi kalkin artik hadi hadi
canım kalktım sana yetişmek için 1 saat yürüyüşümü yaptımşimdi kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum dün bütün ödemlerimi attım bu hafta 1,5 kilo verdim galiba umarum her hafta böyle olsun bu arada sana çok iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…