♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim sabah 8 ile aksam 7 arasi calisiyoruz aksamlari 9 a kadar onunlakaliteli ilgileniyorum babada parka falan goturuyor cumartesi pazarevdeki isler disinda full zamanimiz onu ,fazla zaman yok ama olanlar onunla

Bana birazda olsa yardimci olursan gercekten dualarim senle olacak cok uzuluyorum cunku 2 sene sonra ilkokula baslayacak oraya kadar cozemezsem ne olacak diye korkuyorum

Bu arada evde televizyon acmiyoruz o uyanikken ,babadan benden sozlu fiziksel hic bir siddet gormez tableti bile o evdeyken acmam bugun cok hastayim diye babasi onu babaanneye goturdu actim yani hep isteyken yazisirim genelde

Bana birazda olsa yardimci olursan gercekten dualarim senle olacak cok uzuluyorum cunku 2 sene sonra ilkokula baslayacak oraya kadar cozemezsem ne olacak diye korkuyorum
Bu sureçte onunla kim ilgileniyor peki kaç yaşında hiç boyle yuvadan once hiç arkadasiyla vakit gecireceği bi yer oldu ya da zaman kardeşi var mi isterseniz bunlarin cevabini özelden yazin oyle konusalim

hadi bakalım olsun hafta sonu diye pek kızmıyorum kimseye

OlMamis tatli olmamis odul modul degil bildigon kacamak olmaz hadi sik kendini

merhaba kızlar,
sayfalar çok hızlı ilerliyor.maşaAllah topik iyi gidiyor.umarım ben de en kısa sürede daha aktif olurum.
3 yaşında ikizlerim var.gün içinde onlarla uğraşıyorum.doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum.
şubattan beri dikkat ediyorum 10-12 kilo kadar verdim.
SABAH
1 peynirli az yağda yumurta, 6 zeytin, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 2 dilim tambuğday ekmeği,şekersiz çay

ARA
1 avuç leblebi-soslu mısır karışık
orta şekerli türk kahvesi

ARA
1 yeşil elma

AKŞAM
2 kepçe yayla çorba, az yağlı az tuzlu salata, 1 dilim tambuğday ekmeği

öğle yemeği yok.kahvaltıyı geç yaptık.
yatana kadar yeşilçay ve form bisküvi düşünüyorum.

biraz daha asılsam bi 10 kilocuk daha versem tamamdır bu iş.

görüşürüz kızlar.kendinize iyi bakın

Kullanmadım fakat çok fazla tuvalet sorunu oluyormuş, kilo verdiriyo ama hızlı kilo veriyosun bence birden çok kilo vermek sağlıklı birşey değil sen yine de bir araştır.
arastirdimda tuvalete cikardigindan baska Bilgi bulamadım saglikli .belkide sadece ödem attiriyrdr. neyse artik en iyisi denememek

Selamun aleykum kızlaarrr
Sınavdan geldim yemek yedim saçıma cildime bakım yaptım beklemedeyim
Öğle 12 de bir tavuk dürüm
Akşam 17 de 1 tavada yumurta 1 domates 5 zeytin 1 dilim peynir.
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
15 dakika egzersiz
Kızlar benim menüler size pek uygun değil farkındayım ama napayım benim bünyede böyle alışmış

canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiii
Tabiki incelecek bizzat canlı örnek var karşında:))
Şöyle bacaklarını omuz hizasında aç tam oturmadan otur kalk ben bu şekilde yapıyorum canım
Setler halinde de yapabilirsin

Kizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine

Geçmiş olsun tatlım.
Ben de baş ağrısı olduğunda midemde bulanır migrenim varda Rabbim şifa versin inşaallah

kızlar bugünde hiç diyet modunda değilim yazmazsam olmaz yazıp yüzleşicem

sabah
az melemen
1 lokma ekmek
az peynir
yeşilçay

öğlen
mercimek çorbası

akşam
2 dilim pide
2 dilim baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…