Canim sabah 8 ile aksam 7 arasi calisiyoruz aksamlari 9 a kadar onunlakaliteli ilgileniyorum babada parka falan goturuyor cumartesi pazarevdeki isler disinda full zamanimiz onu ,fazla zaman yok ama olanlar onunlaKusura bakma canim temizlik yapiodum da baba da çalısiyo sanirim kacla kac arası çalisiyosunuz eve gittiginizde birlikte biseyler yapabiliomusunuz bebişle ilgi düzeyiniz ne kadar olabiliyor bunları bi söyleyebilirsen daha cok soru sorcam ona gore yardimci olabilir belki
Kullanmadım fakat çok fazla tuvalet sorunu oluyormuş, kilo verdiriyo ama hızlı kilo veriyosun bence birden çok kilo vermek sağlıklı birşey değil sen yine de bir araştır.Acı Çehre ile ilgili bilgisi olan var mı veya tecrübesi olan
Bana birazda olsa yardimci olursan gercekten dualarim senle olacak cok uzuluyorum cunku 2 sene sonra ilkokula baslayacak oraya kadar cozemezsem ne olacak diye korkuyorumKusura bakma canim temizlik yapiodum da baba da çalısiyo sanirim kacla kac arası çalisiyosunuz eve gittiginizde birlikte biseyler yapabiliomusunuz bebişle ilgi düzeyiniz ne kadar olabiliyor bunları bi söyleyebilirsen daha cok soru sorcam ona gore yardimci olabilir belki
Bu sureçte onunla kim ilgileniyor peki kaç yaşında hiç boyle yuvadan once hiç arkadasiyla vakit gecireceği bi yer oldu ya da zaman kardeşi var mi isterseniz bunlarin cevabini özelden yazin oyle konusalimBana birazda olsa yardimci olursan gercekten dualarim senle olacak cok uzuluyorum cunku 2 sene sonra ilkokula baslayacak oraya kadar cozemezsem ne olacak diye korkuyorum
Evet kizlar yedigimu aynen yaziyorum.
bu ogun de benim ödülüm olsun
sabah
3 yas kayisi
1 tatli kaşığı ezilmiş haşhaş(haşhaşlı corek yaparken tattim)
kahvalti ise
2 yağda yumurta
2 sivri biber
1 kocaman domates
6 zeytin
1. Dilim borek büyüklüğünde haşhaşlı çörek
1 yk tahin pekmezle
OlMamis tatli olmamis odul modul degil bildigon kacamak olmaz hadi sik kendiniEvet kizlar yedigimu aynen yaziyorum.
bu ogun de benim ödülüm olsun
sabah
3 yas kayisi
1 tatli kaşığı ezilmiş haşhaş(haşhaşlı corek yaparken tattim)
kahvalti ise
2 yağda yumurta
2 sivri biber
1 kocaman domates
6 zeytin
1. Dilim borek büyüklüğünde haşhaşlı çörek
1 yk tahin pekmezle
arastirdimda tuvalete cikardigindan baska Bilgi bulamadım saglikli .belkide sadece ödem attiriyrdr. neyse artik en iyisi denememekKullanmadım fakat çok fazla tuvalet sorunu oluyormuş, kilo verdiriyo ama hızlı kilo veriyosun bence birden çok kilo vermek sağlıklı birşey değil sen yine de bir araştır.
Benim bilgim var canım.Acı Çehre ile ilgili bilgisi olan var mı veya tecrübesi olan
Tabiki incelecek bizzat canlı örnek var karşında:))canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiii
Fit fi yuuu mükemmelKahvalti
1 adet kasarli tost
Bikac tane cubuk kraker
2 yumurtanin beyazi
Aksam
1 tabak taze fasülye ve yogurt olacak
Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendineKizlar ben cok feci grip oldum sesim tamamen gitti ,bu sabah malesef bozdum diyeti bunlarda yediklerim
1 domates
1 salatalik
3 dilim peynir
5 zeytin
3 tatli kasigi recel
3 dilim ekmek
1 tatli kasigi tereyagi
Valla bana çok oluyor öyle bi tuhafım galibaO nasil bir hismiş yaaa gercekten ilginç
Geçmiş olsun tatlım.günaydın kızlar
fazla giremiyorum kusura bakmayın 2 gündür çok kötüyüm başım çok ağrıyor midem bulanıyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum sizde böyle bir durum var mı
çok fazla ödem oldu ellerim ayaklarım şişti
Tsk ederm cnm. Yalniz cok fena karnim agriyor ne yemek yapabildm ne de yiyebildm sabah kahvaltisiyla duruyorm.Fit fi yuuu mükemmel
Baklavayla arana bi mesafe koyman lazim cnmsabah
az melemen
1 lokma ekmek
az peynir
yeşilçay
öğlen
mercimek çorbası
akşam
2 dilim pide
2 dilim baklava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?