♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben de simdi kondisyon bisikleti sürüyorum kizlar....
oglenden sonra misafir gelecek kisir yiyecem ama ne kadar yemem gerek olcu nedir kizlar..
saat 3 gibi yerim ve aksam yemegi olur bana.
bu hafta hic
makarna
pirinc
bulgur
yemedim.

gecen hafta 86.5 idim pazar günü. Bugun ise 84.5 kizlar. Cok mutluyum. Artik kilo veriyorum....

yoğurt kurune dün başladım misafirim olduğu için fazla dikkat etmemiştim

kızlar leslie olarak hengiisni yapıyosunuz ? bir sürü var da

peki 4 ve 5 mil var onlar nedir ? teşekkür ederim yardımın için

Canim sonradan basligini bulup bakmissin ama ben o mesajini okuyana kadar coktan alintilamistim. Cevap vermezsem olmaz simdi

4 ve 5 milde ben geberiyorum

Hoplamali ziplamali cok felaket bir sey ve vucudun alisik degilse cok zor geliyor. Ben leslieden sonra mekik plank wall sit falan da yapiyorum bazen onlara hic halim kalmiyor cok milden sonra kendimi birakiveriyorum nereyi bulursam

dün 5 milin 4 tanesini yaptım çok zorlamadı . spora gidiyorum bir kaç aydır onun etkisi galiba :) zamanım azaldı spor için evde 5 mil yapayım diyorum bakalım :)
çok teşekkür ederim bilgi için

selamlar.
sabah
yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir reçel
yarım dilim ekmek

öğelen
patatesli yumurta
zeytin
peynir
reçel
domates
yoğurtlu semizotu

70 ler grubundayım. Benden daha şişman 4 kişi var aramizda gram farklar var. bu gruptan kurtulmak lazım 60 lara düşmek lazım
60 lari gördügümde bende cok mutlu olucm. Benim kilomun yanina 7 yazmamissin 8lere cikabilme ihtimalimi gözönünde tuttun heralde. Ama gücendim görünce

Cok tatli görünüyr cnm. Bardaga carpma sesi benimde hosuma gidiyr. Aslinda herseyini erken yapmisti ama disi gec cikti. 11 aylikken yürüdü mesela.
Cok tatli görünüyr cnm. Bardaga carpma sesi benimde hosuma gidiyr. Aslinda herseyini erken yapmisti ama disi gec cikti. 11 aylikken yürüdü mesela.

Değişik mis gercekten. Diyet nasil gidiyor. Yarindan umutlu musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…