- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Sen gec bile kalmissin canim ben 7.30 da kahvaltimi yaptim bugun. Esim sehir disina goreve gidince erkenci olduk bugun.
cok sikmadan yedim ben de erken saat diye ama aksama da tutacam kendimi.
Aksam yulaf var onu degerlrndirmek istiyorum. Siz ce nasil birsey yapip.yiyebilirim
kızlar leslie olarak hengiisni yapıyosunuz ? bir sürü var da
peki 4 ve 5 mil var onlar nedir ? teşekkür ederim yardımın için
Hmm banada uyar bu kahvalti gayet iyi ekmek 1 olsa doyamazmiyiz acababende kahvaltıyı yeni yaptım bi kase karpuz iki dilim peynir iki dilim ekmek
dün 5 milin 4 tanesini yaptım çok zorlamadı . spora gidiyorum bir kaç aydır onun etkisi galiba :) zamanım azaldı spor için evde 5 mil yapayım diyorum bakalım :)Canim sonradan basligini bulup bakmissin ama ben o mesajini okuyana kadar coktan alintilamistim. Cevap vermezsem olmaz simdi
4 ve 5 milde ben geberiyorum
Hoplamali ziplamali cok felaket bir sey ve vucudun alisik degilse cok zor geliyor. Ben leslieden sonra mekik plank wall sit falan da yapiyorum bazen onlara hic halim kalmiyor cok milden sonra kendimi birakiveriyorum nereyi bulursam
normalde olsa doyarim bahar temizliği yapıyorum oyuzden çok yoruluyorum çabuk acikiyorum tam doysam geç acikirimHmm banada uyar bu kahvalti gayet iyi ekmek 1 olsa doyamazmiyiz acaba
Benimki ilk disini 15 aylikken cikardi cnm hala 1 disimiz var yani :))))11 aynina yeni girdi canim ve oglum ilk disini dah yeni cikartti. Tembel biraz....
Benimki ilk disini 15 aylikken cikardi cnm hala 1 disimiz var yani :))))
Cok tatli görünüyr cnm. Bardaga carpma sesi benimde hosuma gidiyr. Aslinda herseyini erken yapmisti ama disi gec cikti. 11 aylikken yürüdü mesela.ay o daha Tembel miş :)))
komik duruyordur simdi buyumus ama 1 tanecik disi var:)))
görmek isterdim
60 lari gördügümde bende cok mutlu olucm. Benim kilomun yanina 7 yazmamissin 8lere cikabilme ihtimalimi gözönünde tuttun heralde. Ama gücendim görünce70 ler grubundayım. Benden daha şişman 4 kişi var aramizda gram farklar var. bu gruptan kurtulmak lazım 60 lara düşmek lazım
Cok tatli görünüyr cnm. Bardaga carpma sesi benimde hosuma gidiyr. Aslinda herseyini erken yapmisti ama disi gec cikti. 11 aylikken yürüdü mesela.
Cok tatli görünüyr cnm. Bardaga carpma sesi benimde hosuma gidiyr. Aslinda herseyini erken yapmisti ama disi gec cikti. 11 aylikken yürüdü mesela.
Evet onun için canim ordan bile.60 lari gördügümde bende cok mutlu olucm. Benim kilomun yanina 7 yazmamissin 8lere cikabilme ihtimalimi gözönünde tuttun heralde. Ama gücendim görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?