Sbedencim benden sisman 4kisi var demişsin beni de mi kast ettin aramizda gram fark var ve sisman kelimesini sevmiyorum hicbirimiz sisman degiliz70 ler grubundayım. Benden daha şişman 4 kişi var aramizda gram farklar var. bu gruptan kurtulmak lazım 60 lara düşmek lazım
Diyet güzel cnm yarin ola hayrolaDeğişik mis gercekten. Diyet nasil gidiyor. Yarindan umutlu musun
bunu espri amaçlı söyledim herkes harekete gecsin diye . Gram farklar olduğunu belirttim. sevmeyebilirsin seni anmam öyleyse . Ama bu bir gerçek malesef ben sismanim malesef sevmesemde istemesemde . Şişko tabiri çirkin şişman normal bir tanim ama olabilir hassasiyetine saygı duyuyorumSbedencim benden sisman 4kisi var demişsin beni de mi kast ettin aramizda gram fark var ve sisman kelimesini sevmiyorum hicbirimiz sisman degiliz
Kiyafetlerimin cok yakisacagi günler icin cabaliyorm bende cnmMerhaba fındık fıstıklaaarrrr
Menü spor paylaşımı yapayım dükkanı kapadım ben
Öğle taze fasulye ve karpuz
Akşam 1 kepçe yeşil mercimek
Şimdik de çay keyfi yapıyorum belki biraz çiğdem de çitletirim.
Tunik ve jean aldım bugün kendime pek yakıştı yawww
Spor daaa
100 sguat
1 saat yürüyüş
15 dakika egzersiz
Şimdide eminim çok çok yakışıyordur tatlım ama neden bunun bi küçüğü yok mu deme zevkine ulaşmayalım ki dimi amaKiyafetlerimin cok yakisacagi günler icin cabaliyorm bende cnm
Kesinlikle cnm bunu demeyeli uzun süre olduŞimdide eminim çok çok yakışıyordur tatlım ama neden bunun bi küçüğü yok mu deme zevkine ulaşmayalım ki dimi ama
Canim dün yazacaktim alinti yaptm tarayici kapannca alintilar gitti teşekkür ederim bilgi için :)Şimdide eminim çok çok yakışıyordur tatlım ama neden bunun bi küçüğü yok mu deme zevkine ulaşmayalım ki dimi ama
Yaz sonuna gardrobun yenilenecek tatlım az kaldı:))Kesinlikle cnm bunu demeyeli uzun süre oldu
aynen bendeKesinlikle cnm bunu demeyeli uzun süre oldu
Rica ederim tatlımCanim dün yazacaktim alinti yaptm tarayici kapannca alintilar gitti teşekkür ederim bilgi için :)
Saol canimcim :))))Yaz sonuna gardrobun yenilenecek tatlım az kaldı:))
Sporuna bayıldım bu arada
Diyet güzel cnm yarin ola hayrola
Iste ben ne kdr kacirsamda asla 4 dilim kek üstüste yiyemem. Ben normalde de az yemek yedigim icin diyette de az kilo veriyorm sanirm.Ah ah benim de cok guzeldi.ama komsu ile simdi 1 tabak cok cok dolu kısır ve 4 dilim kek yedim. Ama yeme isim 4 ten once bitti. Yarin sabah kadar limonlu su ve yeşilçay
Iste ben ne kdr kacirsamda asla 4 dilim kek üstüste yiyemem. Ben normalde de az yemek yedigim icin diyette de az kilo veriyorm sanirm.
Benim dayanamadigim tek sey kakaolu tatlar islak kurabiye browni mozaik pasta gibi... Ancak ondan bile bir dilim yerim keser beni.Ah canim benim inanki bu benim yine de kontrollü halim. Yoksa ben daha neler yerdim bir bilsen.
mesela kisira yag konulmadan ayirdim kendime. Kekler ise ince dilimler di..
evet senin menuler normalde de az oldugu icin kilo vermen daha az oluyor gibi. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim.
tatli benim bu emzirme donemin de en buyuk zaafim.
minerva1988 gibi ama o benden kontrollu tabi.
eskisine oranla bile kontrolluyum.
eger canim sekerli veya tatli birsey istedi ise illaki onu yiyecem yoksa onu yiyene kadar ne bulsam indirirdim mideye.simdi canim istese bile sabretmeyi ogrendim
hop dedik sıranı bekle 70ler grubundan ilk ben ayrılacağım70 ler grubundayım. Benden daha şişman 4 kişi var aramizda gram farklar var. bu gruptan kurtulmak lazım 60 lara düşmek lazım
Sbeden yanlis anlamissin bana dediğin icin demedimbunu espri amaçlı söyledim herkes harekete gecsin diye . Gram farklar olduğunu belirttim. sevmeyebilirsin seni anmam öyleyse . Ama bu bir gerçek malesef ben sismanim malesef sevmesemde istemesemde . Şişko tabiri çirkin şişman normal bir tanim ama olabilir hassasiyetine saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?