- 4 Nisan 2015
- 160
- 253
- 18
- 39
Haklısın canı sıkıldıkça emiyor artık sabır sabır diyorum. Ramazan'da bende emzirecegim hemde ne yandikBelki azalma yoktur doldurmaya firsat vermiyorlar biraktirmakta bi zorki. Ben ramazanda da emziriyor olucam yandik
afiyet olsun canım ağzımı açmıyrum benim son 3 gündür berbat çünküaboovvv 70 ler grubu kızışmışbi de bizim 50 lere bak uyuyor hani rekabet , hani çekişme , hani laf yarışı
bu hafta 50 lerde kaçamak haftası yaşandı beee
mesela bugün ben de yedim valla. dışardaydım. koca hafta burdan kaçamak yapanları izlersen olacağı bu
yazıyom menümü
SABAH
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
çay
ÖĞLEN
ızgara köfte
salata
ayran
4 dilim ekmek
AKŞAM
taze fasulye
ızgara köfte
5-6 tane parmak patates
salata
az biraz da tırnak pide
ayran
aaa 70ler gurubuna bakın hele bizi 60a çıkartacaklar kendileri de 60a inecek orda kapışmak istiyorlar demekki :)Desene 50 ler 60 a adayyesinler yesinler afiyeet olsun
Gecen ramazan tutamadim cenemi acamiyordum konusamiyordum. Annem varken sadece 8 gun tuttum bu haldeydim sevabimiz cok olur insallahHaklısın canı sıkıldıkça emiyor artık sabır sabır diyorum. Ramazan'da bende emzirecegim hemde ne yandik
Hih bende bunu teklif etmeye çalışıyorum yani kapismali olsun diye ama utaniyorum kötülügünüzü istermis gibi olmuyum diyeaaa 70ler gurubuna bakın hele bizi 60a çıkartacaklar kendileri de 60a inecek orda kapışmak istiyorlar demekki :)
Ben herzamn spor yapan biri oldm cnm. Hatta sezeryanda karin kasim oldugu icin doktor zorlanmistibenden çekinmeyin en az 4 ay cikamam 70 ler grubundan
cok sessiz sessiz geliyor kizlar dikkat edin sporada başlamış bilmiyordum disiplin o biçim
hiiç olur mu çok masumcaydı kuzum biz iyiz böle 50 ler olarak hiç almyalım :)Hih bende bunu teklif etmeye çalışıyorum yani kapismali olsun diye ama utaniyorum kötülügünüzü istermis gibi olmuyum diye
Aa dikkatimden kaçmış canım. kaslari kesmiyorlar ama demiBen herzamn spor yapan biri oldm cnm. Hatta sezeryanda karin kasim oldugu icin doktor zorlanmisti
Tamam o zaman yine biz geliriz ağırdan :)hiiç olur mu çok masumcaydı kuzum biz iyiz böle 50 ler olarak hiç almyalım :)
60 da bulusacagiz bekle beni :)))aaa 70ler gurubuna bakın hele bizi 60a çıkartacaklar kendileri de 60a inecek orda kapışmak istiyorlar demekki :)
canım 50 ye gel :)60 da bulusacagiz bekle beni :)))
Ne yaptiklarini bilemiyormki cnm tam olarak kaslariAa dikkatimden kaçmış canım. kaslari kesmiyorlar ama demi
bak doğrusun valla neyse bu ilk hafta gerçekten alışma haftası oldu :) yarından itibaren kçamaksız bir hafta geçirmeyi hedefliyorum. haftaya pazartesi 1.liğe oynuyom şimdiden duyrulur 50le grubu50 grubunda oldugunuza guvenip yemeyin kizlar birden firlar bi motive bozuklugu tehlikeli sularda yüzüyorsunuz 60 larada rekabetco lazim hemen kaparlar
afiyet olsun canım ağzımı açmıyrum benim son 3 gündür berbat çünkü
sabah (7:30)
yeşilçay
reçel
haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim ekmek
öğlen (13:00)
yumurtalı patates
peynir
zeytin
domates
reçel
gün içinde
çok büyük dondurma külahı bile şahaneydi büyükadaya giderseniz amour diye bi yerde şahane .
bol miktarda çekirdek
acımakdım gecede yoğurt kürü yerim
kuzum kaç geldin bugün bakim çok merak ettim tabi paylaşmak istersenbak doğrusun valla neyse bu ilk hafta gerçekten alışma haftası oldu :) yarından itibaren kçamaksız bir hafta geçirmeyi hedefliyorum. haftaya pazartesi 1.liğe oynuyom şimdiden duyrulur 50le grubu
açma açma çünküm bak aşağıda menün duruyor ,ben de seninkine ağzımı açmıyorum bugün
kilo olarak mı :) 53,2 çıktım canım. 53,5 tim zaten :) gerçi biraz hikayesi var bir ara 53,9 çıktım hafta ortası. sonra bugün 53,2 çıktım. aldım verdim tuhaf bir şey oldu :) dengesiz yiyince :) yarınki kilomda 53,2 olur zaten.kuzum kaç geldin bugün bakim çok merak ettim tabi paylaşmak istersen
ne güzel sessiz sakiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?