Kizlar heveslen meyin seref bana ait olacakhop dedik sıranı bekle 70ler grubundan ilk ben ayrılacağım
hop dedik sıranı bekle 70ler grubundan ilk ben ayrılacağım
Sbedencim benden sisman 4kisi vardemişsin beni de mi kast ettin . Böyle yazdigin icin öyle yazdim. Benide mi dedigin icin. boyum 164. balik etli demek bile kurtarmiyor. Rekabet gaz verme vs amacli özenle şişman yazdim hosa gitsin diye yazmadim zaten. Seni mi kiracam tamam şişman değilim fazla kiloluyumSbeden yanlis anlamissin bana dediğin icin demedim
sisman kelimesi hoş degil bunun icin dedim 77 kiloluk bi birey boyu kisa olmadiktan sonra sisman olamaz değilmi seninde boyun uzun bildiğim kadarıyla
Biliyorum canim zaten senin sayende burda toplandik gaza geldik sen bizim başkanımizsinSbedencim benden sisman 4kisi vardemişsin beni de mi kast ettin . Böyle yazdigin icin öyle yazdim. Benide mi dedigin icin. boyum 164. balik etli demek bile kurtarmiyor. Rekabet gaz verme vs amacli özenle şişman yazdim hosa gitsin diye yazmadim zaten. Seni mi kiracam tamam şişman değilim fazla kiloluyum
biliyorum kız az hayal kuruyordum
ooovvv 70 ler gurubunda ortalik kizisiyor bakalım hangimiz kurtulacagiz ilkKizlar heveslen meyin seref bana ait olacak
Fantastika bu hafta sen guzel vereceksin inanıyorum cok dikkatliydin ve sporun da varKahvalti
Yarim yumurta
Yarim domates
1 tane közlenmis biber
Birkac catal peynir
8 zeytin
Aksam
Icinde 3-4 dilim patates olan patates yemegi 1 kase
Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat
45 dk leslie 3 mil
Saol cnm insFantastika bu hafta sen guzel vereceksin inanıyorum cok dikkatliydin ve sporun da var
En uzak benim ama olsn ben yinede ümitliyim 70 grubunu terketmek konusundaooovvv 70 ler gurubunda ortalik kizisiyor bakalım hangimiz kurtulacagiz ilk
ama ben uzagim ya
Hepimiz baskaniz canim ben sadece ilk adim attim bura hepimizin topigi oyle bilin.. inan benimde oyle geçti hep balık etli olarak takintilarla. Evlendim baska sehir hareketsizlikten bir sürü kilo aldim. Esim uyardigim halde cok takildi sakayla cook sey dedi artik azaltti baya zayifladigim için Ama çok yiprandim şaka bile kaldiramiyordum Ki sakalari agir oluyordu Burada da sirf inat edilsin daha cok caba olsun diye arada laf atiyorum. Benim kizda 18, aylik emiyor. Bir ayette hamilelik ve emzirme toplam 30 ay gibi biseyler okudum netten buda 21 ay yapiyor ama bende 24 de tamamlarim insallah. Benim kizim ek gidadan cok uzak genelde genelde emiyor sizin durum naslBiliyorum canim zaten senin sayende burda toplandik gaza geldik sen bizim başkanımizsin
ben kilo konusunda asiri takintiliyim iri yari sisman sisko tabirleri üzüyor cunku genc kizligim boyle gecti hic asiri kilolu olmadim ama dedigin gibi balik etli guruptanim
bu arada bebegin ne kadarlik emziriyosun bildigim kadariyla
bende emziriyorum son ayimiz 23 aylik prensesim
benden çekinmeyin en az 4 ay cikamam 70 ler grubundanooovvv 70 ler gurubunda ortalik kizisiyor bakalım hangimiz kurtulacagiz ilk
ama ben uzagim ya
cok sessiz sessiz geliyor kizlar dikkat edin sporada başlamış bilmiyordum disiplin o biçimEn uzak benim ama olsn ben yinede ümitliyim 70 grubunu terketmek konusunda
Desene 50 ler 60 a adayaboovvv 70 ler grubu kızışmışbi de bizim 50 lere bak uyuyor hani rekabet , hani çekişme , hani laf yarışı
bu hafta 50 lerde kaçamak haftası yaşandı beee
mesela bugün ben de yedim valla. dışardaydım. koca hafta burdan kaçamak yapanları izlersen olacağı bu
yazıyom menümü
SABAH
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
çay
ÖĞLEN
ızgara köfte
salata
ayran
4 dilim ekmek
AKŞAM
taze fasulye
ızgara köfte
5-6 tane parmak patates
salata
az biraz da tırnak pide
ayran
Allah korusunDesene 50 ler 60 a adayyesinler yesinler afiyeet olsun
50 grubunda oldugunuza guvenip yemeyin kizlar birden firlar bi motive bozuklugu tehlikeli sularda yüzüyorsunuz 60 larada rekabetco lazim hemen kaparlarAllah korusunhiç niyetim yok bir daha 60 ları görmeye
ayça kaya akşam yenen meyve kilo yapar demişti bir programında .Selam, bu hafta elimden geldiğince özen gösterdim ama evde çok duramadigim için düzen şaştı. Sabah kahvaltida 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 2 çatal peynir ve domates yedim. Öğlen saat 2 gibi tatlı tabağına ıspanak ve 2 dilim light ekmek. Saat 4 te 1 ceviz birkaç leblebi. Hala disardaydim çocuklar parkta akşam yemeği saati geçti. Belki gidince yoğurt yerim. Çok duzensizim yani. Önümüzdeki hafta daha iyi olacaktır umarım. Kızlar bişey danisacagim ben meyveyi çok seviyorum ama diyetisyen listemde ikindide bir porsiyondan başka meyve yok. Ben öğlen yada akşam yemek yemesemde meyve yesem olmazmi? 1 hafta sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum orda soracam fakat sizede danismak istedim.
Belki azalma yoktur doldurmaya firsat vermiyorlar biraktirmakta bi zorki. Ben ramazanda da emziriyor olucam yandikSbeden benim oğlan da emiyor sürekli ve sutumde azalma var. 2 yaşında bitirecem bende. Ağustos doğumlu.
Hadi ya olmadı şimdiayça kaya akşam yenen meyve kilo yapar demişti bir programında .
adım geçmiş ttalı candır gerisi heycan :))Ah canim benim inanki bu benim yine de kontrollü halim. Yoksa ben daha neler yerdim bir bilsen.
mesela kisira yag konulmadan ayirdim kendime. Kekler ise ince dilimler di..
evet senin menuler normalde de az oldugu icin kilo vermen daha az oluyor gibi. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin canim.
tatli benim bu emzirme donemin de en buyuk zaafim.
minerva1988 gibi ama o benden kontrollu tabi.
eskisine oranla bile kontrolluyum.
eger canim sekerli veya tatli birsey istedi ise illaki onu yiyecem yoksa onu yiyene kadar ne bulsam indirirdim mideye.simdi canim istese bile sabretmeyi ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?