Insallah diyim belki ramazanda zayiflarim. Bu zamana kadar hep kilo almistim amaAynen aynen fantastika bu sefer hizliilerleyecek gibi darisi basimiza
hem dort ay cok uzun insaallah bir aya ikimizde kurtuluruz yetmislerden
Bende her istediginde veriyorum son aylar azaltmaya calisicamm. Evet cok cok sınır bozucu inatla takilmalar. 3 buçuk sene doldu evliyim bu kilo takintim yüzünden inatlastim kendimle doğru dürüst mecbur kalmadikca üzerime dışarı kıyafeti almadim Zayiflayim iyice Çeşit çeşit kaliteli tarz kiyafetler o kadar istiyorum ki. Ben eşyalara önem vermem ama kilo yüzünden su yaslarda sıkıntı cektim icimde kaldi. Seninle ayni kilodayiz ve ayni sıkıntılar aşağı yukarı senin kilo vermen bana iyi etki edecekOf of su kiloyla ilgili takilan esler cok sinir bozucu ben cok takigim kiloya kafamda surekli bu mesele yani neyse bu sefer cozulecdk bu mesele
benim kizimda ayni hep emiyo simdi azalttim belli zamanlar veriyorum gunde en fazla 6 kere bu azaltmis hal dusun
yay burcuyumoğlak mı başak mı burcun canım :)
Sağol canımGEcmis olsun sbedencim
haftada bir kilo gayet iyi canimGünaydın hanımlar, güncel kilom :84. Haftada 1 kilo benim kilomda biri için az ama bunada şükür. Bu hafta yemek saatlerim çok şaştı. Bidahaki haftaya daha fazla fark olacak insallah
Hmm -1800 eee iyi birinci olamam belki ama bana gore iyi bir rakam
tabiki iyi bir rakam birincilik bahane sonuc iyi olsunn böyle:))
takıntı işte. çok zor oluyo ama oluyo. hayatımı ona göre ayarlıyorum. sabah erken kalkıyorum akşam geç yatıyorum. kendimden fedakarlık işte mecburAmanin nasil yetistiriyorsun. Xoluk cocuk varsa bide helal yani.bazen coxuktan mutfak bile toplayamiyorum
Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın gece burnu tıkalıydı uyandı 1 saat beni de uyutmadı ama sabah onu uyurken bırakıp işe gelmek içime battı doğrusuOlurum tabiki benimde 15 aylik bi oglum var
Simdilik herkesler eksilerde supersiniz kizlar...
insallah artilarda olan olmaz
gulsayszey seni cok merak ediyorum. Nerelerdesin canim. 80 grubunun 1. Si olamadim amma haftaya o birincilik benim olacak ulennnnnn
takıntı işte. çok zor oluyo ama oluyo. hayatımı ona göre ayarlıyorum. sabah erken kalkıyorum akşam geç yatıyorum. kendimden fedakarlık işte mecbur
İnşallah hepimiz veririz bi 3-5 kilo o zamana kadar, ramazanda da almazsak oohhhhh miissVerirsin canım ramazan a kadar inersin inşallah..
Ayy sanırım ben doksanlar gurubunun birincisiyim:)))
Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın gece burnu tıkalıydı uyandı 1 saat beni de uyutmadı ama sabah onu uyurken bırakıp işe gelmek içime battı doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?