♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende her istediginde veriyorum son aylar azaltmaya calisicamm. Evet cok cok sınır bozucu inatla takilmalar. 3 buçuk sene doldu evliyim bu kilo takintim yüzünden inatlastim kendimle doğru dürüst mecbur kalmadikca üzerime dışarı kıyafeti almadim Zayiflayim iyice Çeşit çeşit kaliteli tarz kiyafetler o kadar istiyorum ki. Ben eşyalara önem vermem ama kilo yüzünden su yaslarda sıkıntı cektim icimde kaldi. Seninle ayni kilodayiz ve ayni sıkıntılar aşağı yukarı senin kilo vermen bana iyi etki edecek

Son düzenleme:
GEcmis olsun sbedencim
Sağol canım

Günaydın hanımlar, güncel kilom :84. Haftada 1 kilo benim kilomda biri için az ama bunada şükür. Bu hafta yemek saatlerim çok şaştı. Bidahaki haftaya daha fazla fark olacak insallah
haftada bir kilo gayet iyi canim

Hmm -1800 eee iyi birinci olamam belki ama bana gore iyi bir rakam
tabiki iyi bir rakam birincilik bahane sonuc iyi olsunn böyle:))

Amanin nasil yetistiriyorsun. Xoluk cocuk varsa bide helal yani.bazen coxuktan mutfak bile toplayamiyorum
takıntı işte. çok zor oluyo ama oluyo. hayatımı ona göre ayarlıyorum. sabah erken kalkıyorum akşam geç yatıyorum. kendimden fedakarlık işte mecbur

Simdilik herkesler eksilerde supersiniz kizlar...
insallah artilarda olan olmaz
gulsayszey seni cok merak ediyorum. Nerelerdesin canim. 80 grubunun 1. Si olamadim amma haftaya o birincilik benim olacak ulennnnnn

Ayy sanırım ben doksanlar gurubunun birincisiyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…