Benim de sezeryandi ama kendimi iyi hissediyodum çabuk toparlandımNe güzel normal doğum oldu demek...
Ben yarıyolda (9 saat) sezaryene döndüm maalesef, neyse yine de çok şükür...
Beni sinir etmek icin sacma sapan konustu
Geçen hafta ben de de oldu hafif baş dönmesi benim de düşük tansiyon problemim var geneldesağol canım galiba kan şekerim düşüyormuş bir kaç gündür günde 3-4 hurma yiyordum onu kesmiştim yemeklerden sonra azaldığını fark ettim diyette küçük değişiklikler yaptım buğüm iyi sayılırım
tatlım sanada geçmiş olsun benimde tartıda hiç eksilmiyorum hastalığı ve düğünden sonra düzene girer sen yapabildiğin kadar dikkkat edersen iyi olur
Anlıyorum seni . 2 ay önce deseler ben de yapamazdım asansörün başında buluyodum kendimi merdiveni görünce 4 kilo gidince artık daha rahatım hem merdiven çıkarken hem de ip atlarken1000 er defa mi maşallah ben asla atlayamam 10 tanede perisan olurum var ipim. sen zayifain ondan. ben 105 ten inince her yerim gevsedi atlayinca cok rahatsiz ediyor.
Squat çok basit videoya falan gerek yok bacağını hafif açıp çömelip kalkıyosun nasıl ne şekilde rahat yapabiliyosan öyle yap. Onun programı var 30 günlük 50 ile başlıyosun 5 sayı arttırarak devam ediyosun arada dinlenme günleri bile var.canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiii
Boyum 163 canim simitlerim var dogum dan kalan biraz gobek kendini gormuyo bana laf atiyoGercekten sacmalamis. Mayo giymeyecegini bildigi halde oyle demesi.
canim bazi esler takintili oluyor kilo konusunda cok zor bir durum Allah yardimcin olsun canim.boyun kac bilmiyorum ama kilolumu duruyorsun peki
günaydın hatunlar,
kilomu bildirip geçmişi okumaya kaçayımsizi çenesi düşükler sizi, bir sürü sayfa birikmiş :))))
geçen hafta 52,1
bu hafta 50,6
Sağol canim mecbur kaldık bogaz efeksiyonu olmuş bogazi kizarmisAllah sifalar versin canim. Benim küçük oglumda gecenlerde atlatti. 3 gün dr a goturmeden evde atesini dusurmeye uğraştım. Şükür geçti ben elimden geldikçe antibiyotik vermemeye çalışıyorum..
sana da hayirli kandiller canimmHayırlı sabahlar.. hayırlı kandiller..
Kahvaltı tam benlik bunlarla doymayanlara örnek olsuuuun.Eki Görüntüle 1544524 gunaaaaydin kizlar pazar sabahiniz hayrola ben kahvaltimi yaptim cayimi icip habarleri seyrediyorum bu gun tuticam kendimi yarin onemli gun hadi kalkin artik hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?