♥haftalık kilo verme yarışması♥

Beni sinir etmek icin sacma sapan konustu

Gercekten sacmalamis. Mayo giymeyecegini bildigi halde oyle demesi.
canim bazi esler takintili oluyor kilo konusunda cok zor bir durum Allah yardimcin olsun canim.boyun kac bilmiyorum ama kilolumu duruyorsun peki

Geçen hafta ben de de oldu hafif baş dönmesi benim de düşük tansiyon problemim var genelde
Ayran içmeye başladım günde en az 3 bardak içiyorum iyi geldi halsizliğimi de aldı.

1000 er defa mi maşallah ben asla atlayamam 10 tanede perisan olurum var ipim. sen zayifain ondan. ben 105 ten inince her yerim gevsedi atlayinca cok rahatsiz ediyor.
Anlıyorum seni . 2 ay önce deseler ben de yapamazdım asansörün başında buluyodum kendimi merdiveni görünce 4 kilo gidince artık daha rahatım hem merdiven çıkarken hem de ip atlarken

canim aylardir squat yapacam bi nasip olmadi bu sefer bugun yapacam ama nasil hangi video izliyim bana yol göster bacaklarim toparlanip incelsin istiyorum incelecek demiii
Squat çok basit videoya falan gerek yok bacağını hafif açıp çömelip kalkıyosun nasıl ne şekilde rahat yapabiliyosan öyle yap. Onun programı var 30 günlük 50 ile başlıyosun 5 sayı arttırarak devam ediyosun arada dinlenme günleri bile var.

Gercekten sacmalamis. Mayo giymeyecegini bildigi halde oyle demesi.
canim bazi esler takintili oluyor kilo konusunda cok zor bir durum Allah yardimcin olsun canim.boyun kac bilmiyorum ama kilolumu duruyorsun peki
Boyum 163 canim simitlerim var dogum dan kalan biraz gobek kendini gormuyo bana laf atiyo

Allah sifalar versin canim. Benim küçük oglumda gecenlerde atlatti. 3 gün dr a goturmeden evde atesini dusurmeye uğraştım. Şükür geçti ben elimden geldikçe antibiyotik vermemeye çalışıyorum..
Sağol canim mecbur kaldık bogaz efeksiyonu olmuş bogazi kizarmis

Hayırlı sabahlar.. hayırlı kandiller..
sana da hayirli kandiller canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…