♥haftalık kilo verme yarışması♥

anladım canım benimde öle oldu perşembe 52yi gördüm ama son 3 gündür sağlıksız beslendim bakalım. yarın sabah görücem. ramazana kadar 2 kilo gitse çok mutlu oucam

anladım canım benimde öle oldu perşembe 52yi gördüm ama son 3 gündür sağlıksız beslendim bakalım. yarın sabah görücem. ramazana kadar 2 kilo gitse çok mutlu oucam
ay ben de aslında ramazana düz 50 ile girsem süper olcak yaaaa.inşallah veririz. ama yarın görcez haftada 2 kilo verenler var galiba . sıkı tutarsam ümidim var. önümüzdeki hafta iddialıyım. sen de sıkı tut canım az dişimizi sıkalım yaaa

canım tutuyorum inan bana bu tutmuş halim :)) siz olmasanız bu da olmazdı

Merhaba beni de listeye ekler misin?

Sonuçlar harika görünüyor, ekibe ben de katılmayı çook isterim :)

Haftalık kilo ölçümleri hangi gün veriliyor?

Benim kilo 80, hedef 55.

Merhaba beni de listeye ekler misin?

Sonuçlar harika görünüyor, ekibe ben de katılmayı çook isterim :)

Haftalık kilo ölçümleri hangi gün veriliyor?

Benim kilo 80, hedef 55.
Tamam canim senide alalim. yarin kilo bildirim yapmayi unutma . Her pazartesi kilo bildirim yapiyoruZ. yarin listeye eklerim

yarın büyükk gün ilk haftanın grup birincileri kimler olacak. kimler cezalı tek ayak üstünde kimler mutluluktan uçacak hepsi ve daha falası içinn :)

Asıl bu kiloda benim kacamak yapmamam lazım senin kilon cok güzel

Asıl bu kiloda benim kacamak yapmamam lazım senin kilon cok güzel
olsun herkes hedefine ulaşsın gevşemek yok :) ama sen bu hafta verdin zaten . ödemi olaya katma o yağ değil. dönemin bitince ödem de gidecek. kilodan sayma :)

Iyi aksamlar kizlar.
Bugun tam anlamiyla diyet anlaminda kotu idi.
neyse yarin insallah oruç olacagim....
ve bu haftayi guzel geçireceğim.
sporla destekleyecegim

olsun herkes hedefine ulaşsın gevşemek yok :) ama sen bu hafta verdin zaten . ödemi olaya katma o yağ değil. dönemin bitince ödem de gidecek. kilodan sayma :)

Ah canim o odemi sen bana sor. Adet olamadigim icin cok kotu oluyorum.mesela bugun gunduz uyudum. Uyadim ki elim parmaklarim cooookkk şişmiş hatta yuzum ozellikle bir gözüm daha şiş.
Ama pes etmek yok dimi disiankam

Ah canim o odemi sen bana sor. Adet olamadigim icin cok kotu oluyorum.mesela bugun gunduz uyudum. Uyadim ki elim parmaklarim cooookkk şişmiş hatta yuzum ozellikle bir gözüm daha şiş.
Ama pes etmek yok dimi disiankam
ödem denen şey çok fena ama Allahtan kalıcı değil yağlarımız gibi :) su içmeye ,bitki çayı içmeye falan bakıyor.
yok tabi pes etmek kelimesini lügattan sildik :)
aynalarla barışık,kıyafetlerle sırnaşık olacaz , başka yolu yok :)

Aslinda iyi gidiyordum. Yürüyüşler filan motive tamdi ama 3 gündür kizim gece gündüz atesleniyor antibiytkte verdi doktor o sebeple dagildim. Bi iyi olsun yeterki ben toplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…