- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Benim kızımda 6 aylıkken diş çıkardı ama 18 ayda anca yürüdü çok hareketliydi oysa :)Cok tatli görünüyr cnm. Bardaga carpma sesi benimde hosuma gidiyr. Aslinda herseyini erken yapmisti ama disi gec cikti. 11 aylikken yürüdü mesela.
Sana katılıyorum zayıf olsaydık burada olmazdık dimi : )bunu espri amaçlı söyledim herkes harekete gecsin diye . Gram farklar olduğunu belirttim. sevmeyebilirsin seni anmam öyleyse . Ama bu bir gerçek malesef ben sismanim malesef sevmesemde istemesemde . Şişko tabiri çirkin şişman normal bir tanim ama olabilir hassasiyetine saygı duyuyorum
Sqatı yürüyüşten önce mi sonra mı yapıyosun? Sonra daha kolay yapıyorum ama bazen zamanım olmuyo da.Merhaba fındık fıstıklaaarrrr
Menü spor paylaşımı yapayım dükkanı kapadım ben
Öğle taze fasulye ve karpuz
Akşam 1 kepçe yeşil mercimek
Şimdik de çay keyfi yapıyorum belki biraz çiğdem de çitletirim.
Tunik ve jean aldım bugün kendime pek yakıştı yawww
Spor daaa
100 sguat
1 saat yürüyüş
15 dakika egzersiz
Ne güzell ekmeksiz bir menü veee çok çok sporrr.Kahvalti
Yarim yumurta
Yarim domates
1 tane közlenmis biber
Birkac catal peynir
8 zeytin
Aksam
Icinde 3-4 dilim patates olan patates yemegi 1 kase
Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat
45 dk leslie 3 mil
Benim de benim de.Allah korusunhiç niyetim yok bir daha 60 ları görmeye
İçinden geldiği gibi konuş boşver ben iyiliğine anlıyorum merak etme.Hih bende bunu teklif etmeye çalışıyorum yani kapismali olsun diye ama utaniyorum kötülügünüzü istermis gibi olmuyum diye
50 lerin birincisi kimm olacak acep :))
anaaa haftaya seni 50 lerde kaybetcez galiba. 40 lara uğurlıcaz :) harika :)günaydın hatunlar,
kilomu bildirip geçmişi okumaya kaçayımsizi çenesi düşükler sizi, bir sürü sayfa birikmiş :))))
geçen hafta 52,1
bu hafta 50,6
Hadi bakalım insallah ben yurusem verrdmde bi kac gun daha yuruyemicrm..hastaneye gittik. Boğazda kizariklik varmis ateşi ondan yükseliyormus yani disle alakasi yokmuş. Senin bebeginin disinin ciktigina emin degilsen sende göster
Disimiz cikti canim cok şükür. Tikir tikir sesi geliyor bardaga degdiginde cok hoş.
gecmis olsun kuzucuga. Benim de kizim bugunkarnim aağrıyor dedi. Ates de var hafif. Allah hayirlara cikarsin
Supersin canimhedefe az kaldi
benim olmayacağım kesin
anaaa haftaya seni 50 lerde kaybetcez galiba. 40 lara uğurlıcaz :) harika :)
Geçmişler olsunn geçen ay benim kızımın da hem boğazı hem kulakları kızarmıştı sırtından hırıltı gelmeye başladı 5 gün antibiyotikten sonra hiçbirşeyi kalmadı çok şükür telaşlanma fazla.Aslinda iyi gidiyordum. Yürüyüşler filan motive tamdi ama 3 gündür kizim gece gündüz atesleniyor antibiytkte verdi doktor o sebeple dagildim. Bi iyi olsun yeterki ben toplarim.
farkettim ben onuuhiiiçççç 50lerle ilgili polemiklere girmiom farkettiysen
Beni geçtin demekgünaydınlar. hepinizin kandili mübarek olsun. 60 lar beni kaybettiniz58. 4 olmuşum.yuppiii
Amaaa işe yaramış baaaak beni geçtin böyle devamtakıntı işte. çok zor oluyo ama oluyo. hayatımı ona göre ayarlıyorum. sabah erken kalkıyorum akşam geç yatıyorum. kendimden fedakarlık işte mecbur
Teşekkür ederiiim bizim de son dişlerimiz kaldı burun tıkanıklığı onunla alakalı olabilirmiş 1 haftadır böyle.Gecmis olsun canim
Yapabiliyosan sporunu biraz arttır bir deee az ye tabiiii :)bu aralar çok aktif olamayacağım, ama sizi takip edip motive olmaya çalışcam...
görüşürüz
İyi başlangıç tebriklerr..Gunaydin kizlar bu hafta hayatima sporu ekledim.
sabah
30 dk kondisyon bisikleti
20 squat
100 ip atlama ile basladim. Aksam toplu halde yazarim menu ve sporlarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?