♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sana katılıyorum zayıf olsaydık burada olmazdık dimi : )

Sqatı yürüyüşten önce mi sonra mı yapıyosun? Sonra daha kolay yapıyorum ama bazen zamanım olmuyo da.

Hadi bakalım insallah ben yurusem verrdmde bi kac gun daha yuruyemicrm..hastaneye gittik. Boğazda kizariklik varmis ateşi ondan yükseliyormus yani disle alakasi yokmuş. Senin bebeginin disinin ciktigina emin degilsen sende göster

geçmiş olsun canım

Disimiz cikti canim cok şükür. Tikir tikir sesi geliyor bardaga degdiginde cok hoş.
gecmis olsun kuzucuga. Benim de kizim bugunkarnim aağrıyor dedi. Ates de var hafif. Allah hayirlara cikarsin

sana da geçmiş olsun canım

Supersin canim hedefe az kaldi

ayyyy eveeeettttt,2 kilo daha sonra hedefteyim

Kilo Bildirimi

geçen hafta:53,5
bu hafta:53,2
fark: -300 gr

az ama en azından eksilerdeyim :) bu hafta daha güzel geçecek :)

kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun.. dualarınızda beni de eksik etmeyin. zira ben sizleri geçireceğim dualarımda. o yüzden yüreğinizden geçirin isteklerinizi ki, gönlünüzden geçen olsun diyebileyim :) :)

Aslinda iyi gidiyordum. Yürüyüşler filan motive tamdi ama 3 gündür kizim gece gündüz atesleniyor antibiytkte verdi doktor o sebeple dagildim. Bi iyi olsun yeterki ben toplarim.
Geçmişler olsunn geçen ay benim kızımın da hem boğazı hem kulakları kızarmıştı sırtından hırıltı gelmeye başladı 5 gün antibiyotikten sonra hiçbirşeyi kalmadı çok şükür telaşlanma fazla.

haftasonu menüsü yok, çooookkk karışık hatırlamıom bile

sabah(çok aç uyandım, bi de regliyim iştah fena)
yağda 3 minik yumurta(oha demeyin 1,5 yumurta anca yapar, hakkaten minikti)
4 dilim sucuk
domates-salatalık
4 yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
1 kk beyaz peynir

artık öğlen 1 bardak süt içerim

akşama da makarna var(dün kocişle gece canımız çekti, bu saatte yemeyelim dedik bugün akşam yicez)
1 tabak salçalı makarna
1 kase yoğurt olur

yeme diyeni yerim ha dün geceden beri sabırla bekliom yicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…