- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
evet canım zaten görüyoruz sürekli bir arada birbirimizden haberdarız . o yüzden üzülmek salmak yok. inşallah prensesin de en kısa zamanda şifa bulur inşallah canımAslinda iyi gidiyordum. Yürüyüşler filan motive tamdi ama 3 gündür kizim gece gündüz atesleniyor antibiytkte verdi doktor o sebeple dagildim. Bi iyi olsun yeterki ben toplarim.
Sağol canim insallah ilk defa hasta oldu Alalh tüm bebeklere sifa versin korusun. Hadi uyuyalim ki hemen sabah olsun :)evet canım zaten görüyoruz sürekli bir arada birbirimizden haberdarız . o yüzden üzülmek salmak yok. inşallah prensesin de en kısa zamanda şifa bulur inşallah canım
amin canım .. :) aynen . hadi hayırlı geceler , iyi geceler :)Sağol canim insallah ilk defa hasta oldu Alalh tüm bebeklere sifa versin korusun. Hadi uyuyalim ki hemen sabah olsun :)
Allah kabul etsin canım :) gündüz spor yapmaya falan kalkışma emi.
Aynen aynen fantastika bu sefer hizliilerleyecek gibi darisi basimizabenden çekinmeyin en az 4 ay cikamam 70 ler grubundan
cok sessiz sessiz geliyor kizlar dikkat edin sporada başlamış bilmiyordum disiplin o biçim
Of of su kiloyla ilgili takilan esler cok sinir bozucu ben cok takigim kiloya kafamda surekli bu mesele yani neyse bu sefer cozulecdk bu meseleHepimiz baskaniz canim ben sadece ilk adim attim bura hepimizin topigi oyle bilin.. inan benimde oyle geçti hep balık etli olarak takintilarla. Evlendim baska sehir hareketsizlikten bir sürü kilo aldim. Esim uyardigim halde cok takildi sakayla cook sey dedi artik azaltti baya zayifladigim için Ama çok yiprandim şaka bile kaldiramiyordum Ki sakalari agir oluyordu Burada da sirf inat edilsin daha cok caba olsun diye arada laf atiyorum. Benim kizda 18, aylik emiyor. Bir ayette hamilelik ve emzirme toplam 30 ay gibi biseyler okudum netten buda 21 ay yapiyor ama bende 24 de tamamlarim insallah. Benim kizim ek gidadan cok uzak genelde genelde emiyor sizin durum nasl
Tambagim Allah kabul etsin nevguzek bi gayret bitirdin borclariYok canim spor yapamam. Zaten emzirdigim icin ve susuz kaldigim icin cok kotu oluyorum saat 3 ten sonra uyuyorum geneldee.
esim gunduzleri evdeyken tutuyorum oruc sagolsun çocuklar konusunda yardimci oluyor.
yarin da tutarsam 1 gun kalıyor. Gecen seneden kalan borclar gebe olunca tutamamistim.
GEcmis olsun sbedencimSağol canim insallah ilk defa hasta oldu Alalh tüm bebeklere sifa versin korusun. Hadi uyuyalim ki hemen sabah olsun :)
ne demek canim . desteklerim sana feda olsunpazartesi gelmis catmis simdi farkettim çocuğun ateşiyle
Günaydınlaaaarrrr
Benim kilom 61,4 çıktı, 600 gram gitmiş. Ama ben çok seviniyorum ah bi 60'ın altına insem.
Birinci kaç kilo veren kişi olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?