♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aslinda iyi gidiyordum. Yürüyüşler filan motive tamdi ama 3 gündür kizim gece gündüz atesleniyor antibiytkte verdi doktor o sebeple dagildim. Bi iyi olsun yeterki ben toplarim.
evet canım zaten görüyoruz sürekli bir arada birbirimizden haberdarız . o yüzden üzülmek salmak yok. inşallah prensesin de en kısa zamanda şifa bulur inşallah canım

Allah kabul etsin canım :) gündüz spor yapmaya falan kalkışma emi.

Yok canim spor yapamam. Zaten emzirdigim icin ve susuz kaldigim icin cok kotu oluyorum saat 3 ten sonra uyuyorum geneldee.
esim gunduzleri evdeyken tutuyorum oruc sagolsun çocuklar konusunda yardimci oluyor.
yarin da tutarsam 1 gun kalıyor. Gecen seneden kalan borclar gebe olunca tutamamistim.

benden çekinmeyin en az 4 ay cikamam 70 ler grubundan
cok sessiz sessiz geliyor kizlar dikkat edin sporada başlamış bilmiyordum disiplin o biçim
Aynen aynen fantastika bu sefer hizliilerleyecek gibi darisi basimiza
hem dort ay cok uzun insaallah bir aya ikimizde kurtuluruz yetmislerden

Of of su kiloyla ilgili takilan esler cok sinir bozucu ben cok takigim kiloya kafamda surekli bu mesele yani neyse bu sefer cozulecdk bu mesele
benim kizimda ayni hep emiyo simdi azalttim belli zamanlar veriyorum gunde en fazla 6 kere bu azaltmis hal dusun

Tambagim Allah kabul etsin nevguzek bi gayret bitirdin borclari

Hayirli geceler kizlar ilk kilo bildirimi benden yarin ancak gece gelebilirim cunku
eveeeettt cok mutluyum uzun zamandir ilk kez bi haftada boyle kilo verdim cok sukur
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 75.6
diyete yilbasinda basladim 80. 6 yla tam 5 kilo gitti yola devam oyleyse

Hepinize simdiden hayirli kandiller
herkes yarin sabah eksileri görsün insaaallllaaahhh

ne demek canim . desteklerim sana feda olsun pazartesi gelmis catmis simdi farkettim çocuğun ateşiyle

Allah sifalar versin canim. Benim küçük oglumda gecenlerde atlatti. 3 gün dr a goturmeden evde atesini dusurmeye uğraştım. Şükür geçti ben elimden geldikçe antibiyotik vermemeye çalışıyorum..

Günaydın :)
77.0 ( -700 )

h.sonu kaçamak oldu biraz. ve spor yapamadım yine de tartıda eksiyi gördüm.

Tüm herkesin Berat Kandili mübarek olsun.

niyetliyim Rabbim kabul ederse inşallah.

Sahur menüm; 2 yumurta ( tereyağında), 3 ceviz, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 2 kk süzme peynir,
bol yeşillik, 1 biber, 1 /2 kase yoğurt

Akşamı için çorba ve sebze yemeği düşünüyorum. yarın da niyetli olacağım çünkü.
Herkese iyi haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…