♥haftalık kilo verme yarışması♥

1 Haziran kilom 62,5 çıkmış bulunuyor - haftasonundaki tatil mönülerine iyi bile.

Kendi başlığımda yazmıştım ama 2 günlük bir tatil yaptım. Abur cubursuz ve bol hareketli geçti ama mönülerde pek kasmadım, yalan yok. Düzene dönüş itibariyle sıkı yönetime de dönmüş bulunuyorum.

Kahvaltım: 1 dilim buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık, yarım domates, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, şekersiz çay.

Yanımda yeşil elma var öğleden sonra ara öğünü için, yarım litre suyumu içtim, devam ediyorum. Yeşil çayım bittiğinden biraz sıkıntıdayım, depoyu doldurunca ona da devam.

Halinde ne varsa sanki en fazla balik etlisindir. Moralin bozulmasin sinir etmekte ustlerine yok kendimiz icin zayiflayacaz

Anlıyorum seni . 2 ay önce deseler ben de yapamazdım asansörün başında buluyodum kendimi merdiveni görünce 4 kilo gidince artık daha rahatım hem merdiven çıkarken hem de ip atlarken
Darisi basima
yani mesela bugün 30 yarin 35 öyle mi devam ediyor. Dinlenme günü haftada bir yapayım

Selamun aleykum kixlarrr.Oncelikle hepimizin kandili mubarek olsun rabbim peygamberimizin sefaatine eren kullarindan eylesin insaallah. Gelelim kilo durumuna. Gecen hafta 61 bu hafta 59.8 Kizlar tami tamina 40 kg oldu. Hedefim 69 du baslarken sayenizde on kilo daha verdim rabbim hepinizden razi olsun.

Bende görebilecekmiyim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…