Bana iyi geldiği kesinnn eksi çıkmadığım gün "Dün ne yemiştim ya da az mı hareket ettim acaba diye sorguluyorum kendimi" ve iyi oluyo.-400 sanırım sonuncuyum bana da bu yakışır bu hafta böyle olsun.bundan sonra günlük bildirim yapacam belki bana iyi gelir
Halinde ne varsa sanki en fazla balik etlisindir. Moralin bozulmasin sinir etmekte ustlerine yok kendimiz icin zayiflayacazGunaydin hanimlar gecen hafta 68.9 bu hafta 67.7 iyi bi sonuc esim hafta sonu cok sinirimi bozdu tatile gidelum dedim bu halinle mayo falan mi giymeyi dusunuyosun dedi kabul et sismansin dedi cok sinir oldum cok pis hirs yaptim halbuki ben tesetturluyum mayo zaten giyemem
Bende dün regl oldum canım sonuc -400 neysekiGünaydın kızlar,
Herkes kilo vermiş maşallah bi ben hariç galiba.
Aslında bende vermiştim ama dün regl oldum ve şişkinliğim var şu an. Kilom: 61,1 (+400 gr)
Bende haftaya eksileri görürüm inşallah...
-400 sanırım sonuncuyum bana da bu yakışır bu hafta böyle olsun.bundan sonra günlük bildirim yapacam belki bana iyi geli/QUOTE]
Tavsiye edrim
Darisi basimaAnlıyorum seni . 2 ay önce deseler ben de yapamazdım asansörün başında buluyodum kendimi merdiveni görünce 4 kilo gidince artık daha rahatım hem merdiven çıkarken hem de ip atlarken
yani mesela bugün 30 yarin 35 öyle mi devam ediyor. Dinlenme günü haftada bir yapayımSquat çok basit videoya falan gerek yok bacağını hafif açıp çömelip kalkıyosun nasıl ne şekilde rahat yapabiliyosan öyle yap. Onun programı var 30 günlük 50 ile başlıyosun 5 sayı arttırarak devam ediyosun arada dinlenme günleri bile var.
Aynen bende kaldım canım bu hafta 70 lerde haftaya geçeceğiz inşallahSelam kizlar
Hafta sonu malesef diyeti bozdum karbonhidrat birz fazla kacti ama ona ragmen eksideyim bi hafta daha 70 ler grubundayim
Gecen hafta 71.400
Bu hafta 70.300
Fark 1.100
programı var atmaya çalışıcamDarisi basima
yani mesela bugün 30 yarin 35 öyle mi devam ediyor. Dinlenme günü haftada bir yapayım
Tbr canım hayırlı olsun 60lı kilocukların:))Günaydın kızlar ben 68.8 ile 70 grubuna bye diyorum1 kilo 200 gram vermişim. Hele dün akşam canım turşu istemeyedi iyidi!
Sana katılıyorum zayıf olsaydık burada olmazdık dimi : )
Selamun aleykum kixlarrr.Oncelikle hepimizin kandili mubarek olsun rabbim peygamberimizin sefaatine eren kullarindan eylesin insaallah. Gelelim kilo durumuna. Gecen hafta 61 bu hafta 59.8 Kizlar tami tamina 40 kg oldu. Hedefim 69 du baslarken sayenizde on kilo daha verdim rabbim hepinizden razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?