♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aleyküm selam Canim amiin. 69 coktu zaten iyiki devam ettin :)

Tamam canım ekliyorum. Benim eski topikteydin kırmızı balik kac hatirladin mi. Erken ayrilmistin .Gözün aydin bende kurtuldum sinavlardan. Hedef kilo kac.

Evet senınde aöf sınavların vardı sanırım =) sagol canımmm sınav ıcın

hedefım 58 kılo : ) 27 kılo kadar gıdecek
Evet tatlim. Benim 17 bucuk filan yolumuz uzun. Ama dogumumdan sonra 29 bucuk kg agirlik gitti. Hadi hayirli olsun hosgeldin aramiza :)) 80 grubunun 2. sirasindasin kiloya göre

Evet tatlim. Benim 17 bucuk filan yolumuz uzun. Ama dogumumdan sonra 29 bucuk kg agirlik gitti. Hadi hayirli olsun hosgeldin aramiza :)) 80 grubunun 2. sirasindasin kiloya göre

Tebrık ederım canım 29.5 az degıl dıle kola odem fılanda olsa : )
hosbulduk artık buradayım sıralamamada sevındım haftaya pazar 70lerin sıralamasında olmak ümidimlen =)

1 tabaktan fazla yeme bak ama :) ne güzel 50 küsür kiloya inmişsin :)

90 grup birincimiz @ milad2015

sagol canim. Bogaz enfeksiyonu yüksek ates yapiyor. bu endise korku verici. Hirilti bizde de vardi atesi gecti bugun cok sukur ama devam ediyorum antobiyotiye tekrar nüksetmesin. Bir hafta kullanmam gerekiyotmus 6 gün dolsun yeter
Biz bitirmiştik iyi geldi gerçekten.

sbeden cim hani bana Feridun kunak ın bir kaç hareketinden bahsetmiştin. ben aradım bulamadım canım yaaa. o anlattığın iki hareketi tekrar anlatır mısın çok anlayamadım yanlış bir hareket yapmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…