Aleyküm selam Canim amiin. 69 coktu zaten iyiki devam ettin :)Selamun aleykum kixlarrr.Oncelikle hepimizin kandili mubarek olsun rabbim peygamberimizin sefaatine eren kullarindan eylesin insaallah. Gelelim kilo durumuna. Gecen hafta 61 bu hafta 59.8 Kizlar tami tamina 40 kg oldu. Hedefim 69 du baslarken sayenizde on kilo daha verdim rabbim hepinizden razi olsun.
Tamam canım ekliyorum. Benim eski topikteydin kırmızı balik kac hatirladin mi. Erken ayrilmistin .Gözün aydin bende kurtuldum sinavlardan. Hedef kilo kac.arkadaslar selamlar kandılınız mubarek gunahlarınız af dualarınız kabul olsun ınsallah ...
benıde aranıza alırsanız sevınırım sınav surecınde cıkmıstım cok sukur kı sınavı kazandım lakın kılom dahada arttı : (
85 kılo
1,63 boy
adım nihal
90 grup birincimiz @ milad2015
Tamam canım ekliyorum. Benim eski topikteydin kırmızı balik kac hatirladin mi. Erken ayrilmistin .Gözün aydin bende kurtuldum sinavlardan. Hedef kilo kac.
Superim ben yaaa tek rakibim kendimim ne güzel :))
Evet tatlim. Benim 17 bucuk filan yolumuz uzun. Ama dogumumdan sonra 29 bucuk kg agirlik gitti. Hadi hayirli olsun hosgeldin aramiza :)) 80 grubunun 2. sirasindasin kiloya göreEvet senınde aöf sınavların vardı sanırım =) sagol canımmm sınav ıcın
hedefım 58 kılo : ) 27 kılo kadar gıdecek
Evet tatlim. Benim 17 bucuk filan yolumuz uzun. Ama dogumumdan sonra 29 bucuk kg agirlik gitti. Hadi hayirli olsun hosgeldin aramiza :)) 80 grubunun 2. sirasindasin kiloya göre
Paketi de yeni açmıştım yaaa atıyim bari.Gecen bende acili crax yedim gece hemen su tutuyo
Paketi de yeni açmıştım yaaa atıyim bari.
haftasonu menüsü yok, çooookkk karışık hatırlamıom bile
sabah(çok aç uyandım, bi de regliyim iştah fena)
yağda 3 minik yumurta(oha demeyin 1,5 yumurta anca yapar, hakkaten minikti)
4 dilim sucuk
domates-salatalık
4 yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
1 kk beyaz peynir
artık öğlen 1 bardak süt içerim
akşama da makarna var(dün kocişle gece canımız çekti, bu saatte yemeyelim dedik bugün akşam yicez)
1 tabak salçalı makarna
1 kase yoğurt olur
yeme diyeni yerim hadün geceden beri sabırla bekliom yicem diye
90 grup birincimiz @ milad2015
80 grup birincimiz @gulsayszey
Biz bitirmiştik iyi geldi gerçekten.sagol canim. Bogaz enfeksiyonu yüksek ates yapiyor. bu endise korku verici. Hirilti bizde de vardi atesi gecti bugun cok sukur ama devam ediyorum antobiyotiye tekrar nüksetmesin. Bir hafta kullanmam gerekiyotmus 6 gün dolsun yeter
Kendim almam öyle şeyler eşim almıştı duruyodu öyle acılı diye denedim ama gerçekten tuzlu.atma kız gunah aksam coluk cocuga verırsın sokakta
haftaya pazar 70 grubu muTebrık ederım canım 29.5 az degıl dıle kola odem fılanda olsa : )
hosbulduk artık buradayım sıralamamada sevındım haftaya pazar 70lerin sıralamasında olmak ümidimlen =)
Kendim almam öyle şeyler eşim almıştı duruyodu öyle acılı diye denedim ama gerçekten tuzlu.
haftaya pazar 70 grubu mutabi ödemde çoktu en az 5 kilo ödem vardi.
canim 80 ler grubuna gecmeyi basar zaman kaybetme ve 80 ler grubunda bile sira var orada da asagilara kay . Cok zor degil yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?