♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şu pazartesileri hiç sevmiyorum. Şu herkeste olan sendromdan sanırım bende fazlasıyla var ne yaparsam yapayım atamıyorum, kendimi çok mutsuz, halsiz, isteksiz hissediyorum.Hiç bişey yapmak istemiyorum 2 gün tatilden sonra çok sıkıcı bunaltıcı bi gün gibi geliyor.Adapte olamıyorum bi türlü. Varmı sizinde böyle sorununuz, yada nasıl atlatıyorsunuz.

Olmaz mı? İnsanın yapmaktan çok keyif aldığı bir şeyi olmadıkça Pazartesilerin harika hale geleceğini hiç sanmıyorum Ben pazartesi akşamına en sevdiğim dizinin yeni bölümünü saklıyordum, internetten izlemek için. O zaman bekleyecek ve keyif aldığım bir şey oluyordu, şimdi dizim bitti ama yine de eve dönünce sevdiğim bi filmi/diziyi koyuyorum, akşam yemekte sevdiğim bir şey hazırlıyorum ya da haftalık "cheat meal"larımdan birini (2 tane var) pazartesiye ayırıyorum. Spor insanın moraline iyi geliyor ama fazla terlemeyi hafta başında sevmiyorum, ondan pazartesiye stretching ayırıyorum mesela. Sabaha kolay başlamak için müzik iyi oluyor, ben klasik sevdiğim için klasik müzik radyosunu açıyorum arkada beni bunalıma sokmayan haberler olmayınca toparlanmak daha kolay oluyor.

Bir de pazartesinin hepi topu 24 saat olduğunu kendine hatırlatmak lazım, sonsuza dek sürmeyecek, iyi de olsa kötü de olsa geçip bitecek, bir sonraki haftasonuna yaklaşılacak. Çok da kafayı takmamak lazım.

Su konusinda sıkıntım yok canim benim.gunluk 3lt geciyor. Yesilcay 2 fincan icsem cok guzel olacak.
1 tane icyim bile. Bugun de spora basladm inşallah

su ıcıyorssan guzel canım spora baslamanda guzel olmus bence faydasını gorursun dıyetle bırlıkte : )

bende yarın ozona giricem paket aldım bakalım ıse yarıyacak mı :/

benim hoşuma gitti video. tek bir hareket gösteriyor ama hareketin nasıl doğru yapılacağını, hangi kas grubunu çalıştıracağını, nefes alış verişlerini her türlü bilgiyi veriyor. paylaşmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…