♥haftalık kilo verme yarışması♥

Vaaavvvv insallah canim ben de cikabilirim ama nerdeeee....
hadi o zaman ben de kendimi zorlayacam amaben 2 hafta diyorum kendime

sen suanda kac kılosunki canım benımde suankı hedef mantık dışı ama olmalı başarmalıyım ılk haftalar ne kadar cok verebılırsem o kadar ıyı malum ramazanda gelıyor ama başarabılırız :)

kızlar ozon ve ultrason ( tam cıhazın adını bılmıyorum fakat yag yakmaya yonelık ) tedavı goren oldu mu ? faydası oldumu

O
sen suanda kac kılosunki canım benımde suankı hedef mantık dışı ama olmalı başarmalıyım ılk haftalar ne kadar cok verebılırsem o kadar ıyı malum ramazanda gelıyor ama başarabılırız :)

84.5 kg canim

aynı sayılırız canımsüreklı tartılma bence haftada bır gun daha ıyı olur = )

bakalım 7 gun sonra kac olacagız ...

Ay ben de oyle yapiyordum ama bana taryilmak iyi galiba onu anldim.
bu 1 hafta da tartilarak deneyecem. Sonra hafta da 1 e donerim. Insallah basaririz

Ay ben de oyle yapiyordum ama bana taryilmak iyi galiba onu anldim.
bu 1 hafta da tartilarak deneyecem. Sonra hafta da 1 e donerim. Insallah basaririz

o zaman oyle dene canım sonucta sana ıyı gelenı sen daha ıyı bılırsın ..

insan kendıne ınandıktan sonra başarı hemencecek geliveriyor buna ınanıyorum kilo cokta onemsencek bırsey degıl bogazı tutmaya bakıyor ..

isteyelım ve başaralım =)

merhaba,

sbeden kilo bildirimim
25.05.2015-63,9
01.06.2015-63,3

geçen hafta pek dikkat edemedim ama bu hafta daha sıkı tutacağım inş.

SABAH
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 çatal kavun

ARA
1 adet form bisküvi, yeşil çay

ÖĞLE
2 kepçe ezogelin çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği

ARA
az şekerli türk kahvesi

AKŞAM
1 kepçe ezogelin çorba, yeşil elma, yoğurt, salata

40 kilo mu verdin canım mütkişsin sen ya . hikayenle ilgili konu açsana kilosu çok olup da vermekten kaçanlar da var olmaz artık diyenler motive olur :) çok sevindim adına
Çok teşekkür ederim tatlım.
Zaten burda olmamın sebeplerinden biri de hem kilomu korumak hem de benim kadar iştahlı ve hareket sevmeyen biri bile bu kadar kilo verdiyse herkes yapabiliri göstermek. Elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

T tatlitambak bu arada bol su içmeyi ihmal etme madem aynı kılodayız bırlıkte verelım hızlı hızlı = ) ve yapabılıyorsan yuruyus yap

Su konusinda sıkıntım yok canim benim.gunluk 3lt geciyor. Yesilcay 2 fincan icsem cok guzel olacak.
1 tane icyim bile. Bugun de spora basladm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…