Gecen bende acili crax yedim gece hemen su tutuyoİçinden geldiği gibi konuş boşver ben iyiliğine anlıyorum merak etme.
Bu yediğim acılı çubuk kraker de tuzluymuş yaaa.
Vealeykim selam amin inşallah seninde kandilin mübarek olsun.Hoşgeldin sınavını da kazanmışsın kafanda rahatlamış hemencik gider kilolar inşallaharkadaslar selamlar kandılınız mubarek gunahlarınız af dualarınız kabul olsun ınsallah ...
benıde aranıza alırsanız sevınırım sınav surecınde cıkmıstım cok sukur kı sınavı kazandım lakın kılom dahada arttı : (
85 kılo
1,63 boy
adım nihal
Vealeykim selam amin inşallah seninde kandilin mübarek olsun.Hoşgeldin sınavını da kazanmışsın kafanda rahatlamış hemencik gider kilolar inşallah
Beni geçtin demekçok üzüldüm
hep beraber devammm.bu hafta daha başarılı oluruz inşallahhAmaaa işe yaramış baaaak beni geçtin böyle devam
canım şahanesiin sen ya :)günaydın hatunlar,
kilomu bildirip geçmişi okumaya kaçayımsizi çenesi düşükler sizi, bir sürü sayfa birikmiş :))))
geçen hafta 52,1
bu hafta 50,6
bende bu hafta günlük yapmak istiyorum sıkıntı olmaz dimi-400 sanırım sonuncuyum bana da bu yakışır bu hafta böyle olsun.bundan sonra günlük bildirim yapacam belki bana iyi gelir
sagol canim. Bogaz enfeksiyonu yüksek ates yapiyor. bu endise korku verici. Hirilti bizde de vardi atesi gecti bugun cok sukur ama devam ediyorum antobiyotiye tekrar nüksetmesin. Bir hafta kullanmam gerekiyotmus 6 gün dolsun yeterGeçmişler olsunn geçen ay benim kızımın da hem boğazı hem kulakları kızarmıştı sırtından hırıltı gelmeye başladı 5 gün antibiyotikten sonra hiçbirşeyi kalmadı çok şükür telaşlanma fazla.
40 kilo mu verdin canım mütkişsin sen ya . hikayenle ilgili konu açsana kilosu çok olup da vermekten kaçanlar da var olmaz artık diyenler motive olur :) çok sevindim adınaSelamun aleykum kixlarrr.Oncelikle hepimizin kandili mubarek olsun rabbim peygamberimizin sefaatine eren kullarindan eylesin insaallah. Gelelim kilo durumuna. Gecen hafta 61 bu hafta 59.8 Kizlar tami tamina 40 kg oldu. Hedefim 69 du baslarken sayenizde on kilo daha verdim rabbim hepinizden razi olsun.
her zaman yapabilirsin canim.. dedimya bu topik hepimizin motive olunda ne yaparsaniz yapinbende bu hafta günlük yapmak istiyorum sıkıntı olmaz dimi
teşekkür ederim canım:)her zaman yapabilirsin canim.. dedimya bu topik hepimizin motive olunda ne yaparsaniz yapin
seninde kandilin mubarek olsun canim amin aminGunaydiin
Herkesin kandili mubarek olsun
Cocuklari yakinlari hasta olanlara allah acil sifalar versin, niyetli olanlarin orucunu allah mubarek eylesin
seninde kandilin mubarek olsun canim amin amin
Aramizda +400 var :)Kilo bildirimi:
25.05: 64.6
01.06: 64.4
-200 le sonunculugu kimseye kaptirmamis oluyorum
sende paylas hergun canim insan daha motive oluyor.burada en azindan okundugunu bilmek hosuma gidiyor :))Bana iyi geldiği kesinnn eksi çıkmadığım gün "Dün ne yemiştim ya da az mı hareket ettim acaba diye sorguluyorum kendimi" ve iyi oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?