♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim sandalyeye oturup iki kolunu yukari düz ve gergin uzatiyorsun sonra gidebildigin kadar saga ve sola esnemelerde bulunuyorsun. Bu hareket 100 kere yapiliyor. Daha sonra iki kolunu öne dogru yere paralel düz uzatiyorsun. Geriye Doğru esniyorsun 100 kere. bu hareketler karin ve yan yağlar için . Diğer hareketleri hatirlarsam yazarım

çok sağol canım. bunu da ekledim egzersiz listeme.

kızlar buarada oruç tutanlara hayırlı iftarlar dilerim :) Allah kabul etsin.

ben menümü yazayım.
SABAH
1 kuru kayısı + büyük bardak su
sucuklu yumurta(yağ eklenmedi)
domates
salatalık
çay

ARA
yeşil çay
çilek

AKŞAM
taze fasulye
domates salatası

GECE ARA ÖĞÜN
ayran içerim.

Sabah 7:15

1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
bol yoğurtlu emiz otu
ve tabi ki reçel :))

saat 15:20
2 tabak yoğurt
bulgurlu kabak yemeği. şahane yapmışım yine
havuç kırmızı lahana salatası

saat 17:00
1 tane kandil simiti

yeşil çay iki bardak
filtre kahve
az meyve
yoğurt kürü

sporumua da gittim dışarı çıkıcam için
20 dk yürüyüş
el kol bacak şeylerinden.

dışarda gezerken çok güzel koktu kandil simiti girdim pastaneye bir tane istedim kutu verdi bende tane alsam dedim. ahaha. çok gülüyorum ikidir tane alışverişi yapıyorum :)

o olmazsa olmaz zaten

iyi cesaret valla :) abi 1 tane :)
reçel candır :)
ya hiç kasamıcem ben istediğimi yemezsem aş eriyorum resmen. pastaneden kutabiye falan da almışlığım çoktur 3-4 tane şeklinde :) sonuçta parasını veriyorum. adam almayacaktı bende bıraktım olmaz sonuçta :)

arada birşeyler atistirsaydin kendini bukadar kisitlamayin :-D afiyetler olsun canım

Son düzenleme:
kendinizi okadarda aç birakmayin arada birşeyler atıştıran kendinizi bukadar kisitlamayin :-D afiyetler olsun canım
bilinçli olarak olmadı okulda çok yoğundum nefes alamadım. eve gelince yemek yersem spora gidemeyecektim spor dönüşünde yiyip dışarı çıktım. ya böle olacaktı ya da spoarsuz ve dışarda yicektim. yoksa bu kadar aç kalmam. telekkür ederim düşündüğün için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…