canim sandalyeye oturup iki kolunu yukari düz ve gergin uzatiyorsun sonra gidebildigin kadar saga ve sola esnemelerde bulunuyorsun. Bu hareket 100 kere yapiliyor. Daha sonra iki kolunu öne dogru yere paralel düz uzatiyorsun. Geriye Doğru esniyorsun 100 kere. bu hareketler karin ve yan yağlar için . Diğer hareketleri hatirlarsam yazarımsbeden cim hani bana Feridun kunak ın bir kaç hareketinden bahsetmiştin. ben aradım bulamadım canım yaaa. o anlattığın iki hareketi tekrar anlatır mısın çok anlayamadım yanlış bir hareket yapmayayım.
60 lar grubunda herkes bildirim yapmadi canim ondan yayinlamadim birinciyi bilmiyorum yarını bekleyeceğiz.Ben kaçırdım mı acabaa 60 lar birincisi kim ilk üçe de mi giremedim ya
çok sağol canım. bunu da ekledim egzersiz listeme.canim sandalyeye oturup iki kolunu yukari düz ve gergin uzatiyorsun sonra gidebildigin kadar saga ve sola esnemelerde bulunuyorsun. Bu hareket 100 kere yapiliyor. Daha sonra iki kolunu öne dogru yere paralel düz uzatiyorsun. Geriye Doğru esniyorsun 100 kere. bu hareketler karin ve yan yağlar için . Diğer hareketleri hatirlarsam yazarım
olsun canim sorun değil.Kızlar kusura bakmayın geç oldu ama eve ancak gelebildim sabah tam 65 kg çıktım gecen haftaya göre 900 gr vermişim
ekle tabi kisa ve öz hareketlerçok sağol canım. bunu da ekledim egzersiz listeme.
ve tabi ki reçel :))
dışarda gezerken çok güzel koktu kandil simiti girdim pastaneye bir tane istedim kutu verdi bende tane alsam dedim. ahaha. çok gülüyorum ikidir tane alışverişi yapıyorum :)
reçel candır :)o olmazsa olmaz zaten
iyi cesaret valla :) abi 1 tane :)
o olmazsa olmaz zaten
iyi cesaret valla :) abi 1 tane :)
koş koş naparız reçelsizaa iyi hatırladım reçelim bitti( yarın gidip alım ya
arada birşeyler atistirsaydin kendini bukadar kisitlamayin :-D afiyetler olsun canımSabah 7:15
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
bol yoğurtlu emiz otu
ve tabi ki reçel :))
saat 15:20
2 tabak yoğurt
bulgurlu kabak yemeği. şahane yapmışım yine
havuç kırmızı lahana salatası
saat 17:00
1 tane kandil simiti
yeşil çay iki bardak
filtre kahve
az meyve
yoğurt kürü
bilinçli olarak olmadı okulda çok yoğundum nefes alamadım. eve gelince yemek yersem spora gidemeyecektim spor dönüşünde yiyip dışarı çıktım. ya böle olacaktı ya da spoarsuz ve dışarda yicektim.kendinizi okadarda aç birakmayin arada birşeyler atıştıran kendinizi bukadar kisitlamayin :-D afiyetler olsun canım
Allah kabul etsin. bildirim yapmayi unuttun muorucluydum yeni iftarimi açtım
bi kâse mercimek çorbası
bol salata 2 tane biber dolması
ekmeksız
allah razı olsun .) ne bildirimi anlamadımAllah kabul etsin. bildirim yapmayi unuttun mu
pazartesi kilo bildirimiallah razı olsun .) ne bildirimi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?