♥haftalık kilo verme yarışması♥

baktim kafama göre yarışma düzenleyen yok ben düzenliyorum mecbur

bu topiğe ilk geldiğim gün , diyet günlüklerine konu açmak için girmiştim. ben de kafama uyan yok bari kendim çalar kendim söylerim tek başıma takılırım dedim. bir baktım taze konu açılmış sıfırdan başlıyor hemen damladım :) süper oldu :) iyi ki de gelmişim :)

iyiki geldin bu topigin şah damari oldun
seninde ilgin alakan herkese yani emeğin çok emek verenler karşılığını alsin insallah :)

iyiki geldin bu topigin şah damari oldun
seninde ilgin alakan herkese yani emeğin çok emek verenler karşılığını alsin insallah :)

ayyy teşekkür ederimmm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. alıcaz da inanıyorum

ey zayıflama yolunda olan hatunlar iyi geceler diliyorum

Sbedencim aslinda telefonundan internetini paylassan, wi fi hotspott diye bir ozellik var.
Pc den telefonunun netine baglanabilirin. Tablo isin cok daha kolay olur. Cok zor cunku telefondan tablo olayi cok karmasik.
benim pc de wifi yok belki indirilir bilemiyorum ama netim sinirli pc de daha cok yer . tlf la alistim aslinda pc neti varken modeme tlfnla baglaniyrdum pc oyaliyor oturunca kalkamiyrm diye.sagolasin

Herzaman :)
kızlar herkesin menülerini okudum. maşallah bugün fire veren yok gibi görünüyor. aferin

Ben variimmmm :/

Bende de var ya, ve atamiyorum. bugun gitti mesala
Su dizi isini bende deniycem, tesekkurlerrr

Sbedencim ellerine kollarina saglik
önce biraz sabirsizlan kilo bildirimler bitsin halledicem canim bi yandan ev isleri arada el atiyore

as canim maşallah 2 saat spor pek bi azimlisin o sporu bizlerin yapmasi lazim bunca kiloyla ama zor . oglun vardi sanirim nasil guzel vakit geciriyormusunuz. isten ayrilcam bi süre demistin
Sbedencim günaydın, evet ben bir Üniversite'de öğretim üyesiyim, oğlum olduktan kısa bir süre Sonra özel bir Üniversite'de başlayınca bu çok yorucu oldu, elimden geleni yapmama rağmen annem üstlendi birçok şeyi, oğlum bir yaşına geldi, havalar ısındı büyükanne artık yazlığa götürücem orda bakıcam dedi, işyerinde yorucu tempodan kendime hiç vakit ayıramıyordum, oğlum da gidince iki haftadır işkence gibi. Nihayet dün istifa ettim, bir ay daha çalışmak zorundaymışım, hafta sonları inanılmaz güzel oğlumla, hafta içi artık işten erken çıkıyorum spora güzel vakit kalıyor eski günlerdeki gibi. Bir ay geçsin gidiyorum yazlığa, annemle Oğlumu büyütücem, spora ve sağlıklı beslenmeye devam tabi. Öğretim Üyeliği olunca tabii evde Olduğum süre bir Sürü yapılacak yayınlar var, onları yapıcam oğlumdan kalan zamanlarda. Güzel olacak buna inanıyorum. Bu forumu hiçbirşey yapamadığım zamanlar moral ararken buldum, eski günlerim gibi motive oldum. Güzel de destekler ve sohbetler var. Spor şöyle benim hayatımda son yıl Hariç 6-7 Yıldır vardı zaten. Koşmak az da olsa öyle çok yormadan iyi geliyordu, selülitlerim bile azalıyordu, inceltiyordu vücudumu, bir hafta çıkınca endorfin bağımlılık yapıyor, çıkmak istiyorsun spora, öbür türlü vicdan azabı ya da bugün eksik birşeyler var hissi. Haftada en az 4-5 gün çıkmaya çalışıyorum, evde olunca buna daha çok vaktim olacak. Desteklere devam ben de sizlere çok iyi moral verebilirim bu konuda.

Günaydın Kızlar;

30 dk yürüyüş = köpek yüzünden geri döndüm :)) yoksa 1 saate tamamlardım.

bu sabah sıkı bir kahvaltı yaptım öğlene kadar ara öğün yapmayacağım.

2 yumurta haşlanmış( 1 tk zeytinyağı gezdirdim), 1 domates, 1 salatalık, 1,5 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 közlenmiş biber ve bol yeşillik.

Gunaydin herkesee Bende tam yeni inceleyebildin ellerine sağlık sbeden Birinciler hepinizi de kiskanarak tebrik ederim ( saka saka) kilo veren emek harcayan butun arkadaslari ta ayriyaten tebrik ederim umarim kilolar hep yaglardan gitmistir kahrolsun su top top yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…