yyaaa çok şekersin , sağol emeklerine
kıs mavi sen de yeni hedefin 10 kilo vermek olsun bahaneyle
ay kıyamam ben sana
bu topiğe ilk geldiğim gün , diyet günlüklerine konu açmak için girmiştim. ben de kafama uyan yok bari kendim çalar kendim söylerim tek başıma takılırım dedim. bir baktım taze konu açılmış sıfırdan başlıyor hemen damladım :) süper oldu :) iyi ki de gelmişim :)baktim kafama göre yarışma düzenleyen yok ben düzenliyorum mecbur
iyiki geldin bu topigin şah damari oldunbu topiğe ilk geldiğim gün , diyet günlüklerine konu açmak için girmiştim. ben de kafama uyan yok bari kendim çalar kendim söylerim tek başıma takılırım dedim. bir baktım taze konu açılmış sıfırdan başlıyor hemen damladım :) süper oldu :) iyi ki de gelmişim :)
iyiki geldin bu topigin şah damari oldun
seninde ilgin alakan herkese yani emeğin çok emek verenler karşılığını alsin insallah :)
benim pc de wifi yok belki indirilir bilemiyorum ama netim sinirli pc de daha cok yer . tlf la alistim aslinda pc neti varken modeme tlfnla baglaniyrdum pc oyaliyor oturunca kalkamiyrm diye.sagolasinSbedencim aslinda telefonundan internetini paylassan, wi fi hotspott diye bir ozellik var.
Pc den telefonunun netine baglanabilirin. Tablo isin cok daha kolay olur. Cok zor cunku telefondan tablo olayi cok karmasik.
ben birinci olamam zayiflarsam iyi dayanamadim iki dilim dankek yedim 4 köfte yedimayyy teşekkür ederimmminşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. alıcaz da inanıyorum
ey zayıflama yolunda olan hatunlar iyi geceler diliyorum
Herzaman :)teşekkür ederim tatlım :) inceledim ve çok hoşuma gitti. uygulayacağım. egzersizlerimin içine bu hareketleri de kattım.
ayrıca benle paylaşmana çok sevindimpaylaş benle bu tarz şeyleri işimi çok görüyor :)
kızlar herkesin menülerini okudum. maşallah bugün fire veren yok gibi görünüyor. aferin
Bende de var ya, ve atamiyorum. bugun gitti mesalaŞu pazartesileri hiç sevmiyorum. Şu herkeste olan sendromdan sanırım bende fazlasıyla var ne yaparsam yapayım atamıyorum, kendimi çok mutsuz, halsiz, isteksiz hissediyorum.Hiç bişey yapmak istemiyorum 2 gün tatilden sonra çok sıkıcı bunaltıcı bi gün gibi geliyor.Adapte olamıyorum bi türlü. Varmı sizinde böyle sorununuz, yada nasıl atlatıyorsunuz.
Su dizi isini bende deniycem, tesekkurlerrrOlmaz mı? İnsanın yapmaktan çok keyif aldığı bir şeyi olmadıkça Pazartesilerin harika hale geleceğini hiç sanmıyorumBen pazartesi akşamına en sevdiğim dizinin yeni bölümünü saklıyordum, internetten izlemek için. O zaman bekleyecek ve keyif aldığım bir şey oluyordu, şimdi dizim bitti ama yine de eve dönünce sevdiğim bi filmi/diziyi koyuyorum, akşam yemekte sevdiğim bir şey hazırlıyorum ya da haftalık "cheat meal"larımdan birini (2 tane var) pazartesiye ayırıyorum. Spor insanın moraline iyi geliyor ama fazla terlemeyi hafta başında sevmiyorum, ondan pazartesiye stretching ayırıyorum mesela. Sabaha kolay başlamak için müzik iyi oluyor, ben klasik sevdiğim için klasik müzik radyosunu açıyorum arkada beni bunalıma sokmayan haberler olmayınca toparlanmak daha kolay oluyor.
Bir de pazartesinin hepi topu 24 saat olduğunu kendine hatırlatmak lazım, sonsuza dek sürmeyecek, iyi de olsa kötü de olsa geçip bitecek, bir sonraki haftasonuna yaklaşılacak. Çok da kafayı takmamak lazım.
önce biraz sabirsizlan kilo bildirimler bitsin halledicem canim bi yandan ev isleri arada el atiyore
Sbedencim günaydın, evet ben bir Üniversite'de öğretim üyesiyim, oğlum olduktan kısa bir süre Sonra özel bir Üniversite'de başlayınca bu çok yorucu oldu, elimden geleni yapmama rağmen annem üstlendi birçok şeyi, oğlum bir yaşına geldi, havalar ısındı büyükanne artık yazlığa götürücem orda bakıcam dedi, işyerinde yorucu tempodan kendime hiç vakit ayıramıyordum, oğlum da gidince iki haftadır işkence gibi. Nihayet dün istifa ettim, bir ay daha çalışmak zorundaymışım, hafta sonları inanılmaz güzel oğlumla, hafta içi artık işten erken çıkıyorum spora güzel vakit kalıyor eski günlerdeki gibi. Bir ay geçsin gidiyorum yazlığa, annemle Oğlumu büyütücem, spora ve sağlıklı beslenmeye devam tabi. Öğretim Üyeliği olunca tabii evde Olduğum süre bir Sürü yapılacak yayınlar var, onları yapıcam oğlumdan kalan zamanlarda. Güzel olacak buna inanıyorum. Bu forumu hiçbirşey yapamadığım zamanlar moral ararken buldum, eski günlerim gibi motive oldum. Güzel de destekler ve sohbetler var. Spor şöyle benim hayatımda son yıl Hariç 6-7 Yıldır vardı zaten. Koşmak az da olsa öyle çok yormadan iyi geliyordu, selülitlerim bile azalıyordu, inceltiyordu vücudumu, bir hafta çıkınca endorfin bağımlılık yapıyor, çıkmak istiyorsun spora, öbür türlü vicdan azabı ya da bugün eksik birşeyler var hissi. Haftada en az 4-5 gün çıkmaya çalışıyorum, evde olunca buna daha çok vaktim olacak. Desteklere devam ben de sizlere çok iyi moral verebilirim bu konuda.as canim maşallah 2 saat spor pek bi azimlisin o sporu bizlerin yapmasi lazim bunca kiloyla ama zor . oglun vardi sanirim nasil guzel vakit geciriyormusunuz. isten ayrilcam bi süre demistin
önce 68.6 şimdi 67.9Bugün birinciler seciliyorya o yuzden gun sonu bitirmem gerekiyor dün sabahkini de yazabilirsin tartildiysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?